ABD taşınacam okul masraflarımı karşılayacaklar
Yakışıklı bide ama benim yaşım küçük evlilik için
Yakışıklı bide ama benim yaşım küçük evlilik için
Cevap
4Cevap
Kötü bir alışkanlığı ve kötü bir karakteri yoksa git
Tanımıyorum ki babam söyledi bana ABD gelmiş adamın babası da evlenicekmis
Kendiside
1 yıl karşılar, ikinci yıl bana muhtaçsın deyip oralı olmaz
Mecbur sen eşini okutmazmıydın
Ben atanmasını sağladım. İki çocuğa baktım, bulaşıkları yıkadım, evi topladım, alışverişleri yaptım, atandı. 3 yıl beni aldattı
Kadın pis biriyimis bende birine 4 yılımı verdim aldatıldım. İnsan çok sevince aldatılıyor
Evli olmakla aynı şey değil
6 yıllık evliliğim bitti. Şimdi burada acımı unutmaya çalışıyorum.
Sonuçta sen de evli olacaksın.
Çok kötü bir şey yüce rabbim kimseye vermesin bu acıyı aldatılmak kadar kötü bir şey için parçalanıyor
1 ayda 20 kilo verdim, doğru dürüst saçımda beyaz yokken, saçlarım bembeyaz oldu.
Kızım bana soruyor: "Baba ne zaman eskisi gibi bir arada olacağız."
Biliyorum ben de aldatıldım keşke olseydim dedim keşke olseydim insan en çok güvendiği sevdiği insan onu aldatıyor. Ben hastanelik oldum beni kandırdı. şu an bile iyi değilim. Halen mal gibi onu seviyorum belki ülke değiştirsem beni sevicek bir adam olsa unuturum diyorum ama çok zor..
Ben İzmir gibi yerde unutamadım. Kendimi saçma sapan şeylerle uğraşıyorum burada
İzmirli Kürt bir kızla aldatı beni. Onları öldürmeyi bile düşündüm sonra vazgeçtim. Değmez dedim çünkü benim hayatımı mahvetti psikolojimi mahvetti
İzmir'e taşındıktan sonra bozuldu
Mutlu ol iyi mi. Mutlu, huzurlu, hayırlı bir yaşam sür. Ben uyumalıyım. Yoksa bu acı katlanabilir gibi değil. Gün boyu işte koşarken unutuyorum, ne zaman yalnız kalsam, ne zaman koşuşturma bitse acılar üzerime hücum ediyor
Benimki de beni 20 yıllık en yakın arkadaşım sandığım tek hücreli organizma ile aldattı
Aynısını bende yaşıyorum yüce rabbim sana yardım etsin sana kızına karşına iyi bir kadın kızına iyi anne. Çok senin yaşadığın. Ben kendimi öldürmeyi bile düşündüm geceleri uyuyamıyordum. surkli o kızla olan görüntüler konuşmalar kulaklarıma doluyordu.
.
senin için ön planda olan şey sevgi mi yoksa varlıklı zenginlik filan mı peki
Hepsi önemli
Ama çok zenginler aşırı zengin. Ünlüler onların komşuları
o zaman gitmek istiyorsan evlen hayatın düzende olsun ama yurt dışında yaşamaya alışmak kolay değil
Et ya en kötü boşanır nafaka kraliçesi olursun
ABD nafaka var mı
burada evlenmeyecek misin
İki yerdede ama Türkiye'de yaşamıyacam
Varmış ama sistemi baskaymis
Olur bence et keske bende etsem sana
Edermiydin sen
Ederim
Bence git ,, sonra beğenmezsen bosanirsin
Mantıklı teklif
Ama 20 yaşındayım
Amann bişey olmaz seversin zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin için asıl kritik nokta para değil, senin ne istediğin 🧠💔
Yaşın küçük diyorsun, bu zaten başlı başına kırmızı bayrak. Zenginlik, ABD, okul masrafı cazip görünebilir ama mutsuz bir evlilik bunların hepsini sıfırlar.
Kendine şunu sor: Onu gerçekten istiyor musun, yoksa şartlar mı cazip geliyor? Emin değilsen, acele etme. Eğitimini başka yollarla da halledebilirsin, seçeneklerin sandığından fazla 🌱✨