Yargılamadan önce dinleyin...
Beni isteyen bir çocuk var asgari ücret alıyor evi parası da yok, Ben de asgari ücret alıyorum İstanbul'da kira da zar zor geçineceğiz.
ama annesinin babası zengin. Yani dedesi ölünce annesine miras kalıcak, anlattığına göre annesi çok fena biri acaba burdan bize bir şeyler düşer mi umutlanayım mı?
*** Zengin diye evlenmiyorum ! hoşuma gitti anlaştığımız için istiyorum ama ilerde çocuk olunca ben calışamıcağım kirada İstanbul'da 1 asgari ucretle yaşamamız imkansız !!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendine ait bir şeyi yoksa şu anda annesinde bile olmayan mal için hayal kurma, hata edersin. Kendi olanaklarınıza göre hayal kur.
Haklısın ama hoşlandım işte
Birinden bişey gelecek diye evlilik yapılmaz gelmezse ne olacak bu mal mülk konusunda kimseye güvenme
seni bu kafayla eş diye alıp evine sokacak olana üzülüyorum gerçekten. bu artniyetli kalbin gün gelir hayatını tersine çevirir bugünleri de ararsın sen at fava bekle
Ülkeyi bu hale getirenler utansın İstanbul'un en ucuz en kotu evi 20 bin TL kirası
2 asgari ücretle nasıl gecincez?
Çocuk olunca nasıl ise gidicem?
asgari ücretle çalışmayın efenim sizde, kişisel gelişime yüklenin eğitime odaklanın ya da zamanında yan gelip yatmayıp geleceği de düşünseydiniz. benim kuzenim çok bilinen malum giyim markasına tezgahtar olarak girdik 40üstü maaş alıyor ilk ayı hemde daha :D asgari ücret diyor herkes ama sektörlerde asgari ücretin üzerinde veren de çokça iş var. hele ki İstanbul'da her türlü var. asgari ücrete çalıştıranların sayısı da azaldı çoğu yer yükseltti onları hep. çocuğu da kendinize bakabilecek kadar şartlarınızı iyileştirince yapın. zaten ikiniz de asgari ücret alıyorsanız evlenmeyin.
hele ki kira ise hiç evlenmeyin, yukarıda bahsettiğin miras senaryosu için hiç ama hiç evlenmeyin
Boş yapma ben atanmamis ogretmenim benim bitirdiğim fakülteye seni köpek diye baglamazlar. Senden akıl isteyen yok senin kendine yok
Tezgahtar 40 bin TL senin beni yalanını s*** DeFacto koton LC hepsi asgari ücret zarada Max 25 yalanci
yooo bayram haftası girdi benim kuzenim hatta günlüğü 2000 ile başladı ilk :D sen o vasfı bile taşıyamıyorsan o senin sorunun. atanamadıysan o da senin sorunun, . çalışsaydın ve iyi puan alıp atansaydın. şu tarzına bakılırsa slayttan okuyan hocalardansın anca ona çapın yeter.
-ben bu arada aylık 20bin dolara yakın maaş alıyorum ne iş yaptığımı bilen biliyor bu sitede de çok kişiyle tanışmışlığım , yeri geldiğinde istediği yere tak diye işe girmesine yardımcı olmuşluğum bile var. sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim ama sonuçta ben kendimi biliyorum, senin de ne halt olduğun bariz belli :D o sebeple bu kıt düşüncelerinle hayatta başarılar diliyorum sana 😊
bu arada bitirdiğim üniversiteye giden arkadaşın bile yoktur senin o kadar fark var aramızda, insanları bilmeden karşına alma derim :D :D
çıkarken de kapıyı kapat, bb
Zengin diye de evlenebilirsin bundan kime ne sen rahat etmene bak bence
Onlara güvenerek evlenmek yanlış olur
Neden peki
Ee vermezlerse sen eşin ve kendine bakmalısın bu kararı alırken sonra adamın başına kalkma
Hiç güvenme bence buna
Neden
Annesinin size verip vermeyeceğini bilemezsin
Icinden hangisi geliyorsa onu yap
Bence işini şansa bırakma dedesiyle evlen
Öyle umutla yaşanmaz
Güvenme
Neden
Parayı alacağının garantisi yok