Günlük ödeme alabileceğim ne vardı temizlik çok iyi fakat dedeler ve abiler yazacak olmuyor
Aklınıza gelenleri yazar mısınız buradan özelden değil
Günlük ödeme alabileceğim ne vardı temizlik çok iyi fakat dedeler ve abiler yazacak olmuyor
Aklınıza gelenleri yazar mısınız buradan özelden değil
İstanbuldaysan, İBB bölgesel istihdam ofisi ara sıra günlük ilanlar paylaşıyor. Mesela geçen pazar GS store’da bir günlük çalışacak eleman ilanı vardı. Onun dışında ara ara 3-4 günlük fuar ilanları düşüyor. Bugün de metro içi etkinlik alanı için günlük işçi ilanı vardı.
Bakiyorum oraya zaten Tsk ederim
Tamam, buradan konuşuyoruz sadece merak etme 😊
Günlük ödeme için temizlik dışında; paket servis elemanlığı (yürüyerek ya da bisikletle bile olur), kafe–restoran bulaşık/garsonluk, saatlik çocuk bakımı, köpek gezdirme, evde ütü/çamaşır katlama, pazar tezgahına yardım, taşınma–ev toplama işleri gibi işler düşünebilirsin 💼
Hepsinde başta şartları net konuş, mümkünse nakit ödeme iste. Kendine güven, emeğin değerli 💪✨ YTD 😛
Cevap
11Cevap
Tekstilde var öyle günlük eleman bulunduğun bölge de mutlaka ki vardır
Onu hic duymadim onada bakcam
Düğün sezonu geliyor. Düğün salonları gecelik garsonluk. maaş + bahşiş
İstanbul'da fuarlarda falan hosteslik işleti oluyor ya da oteller organizasyonlara dışarıdan eleman alıyor onlara bakabilirsin
Bak bu mantikli olabilir bunu hemen arastirmak lazim thank you
Rica ederim bir bak eğer bulamazsan yorum yap kuzenim organizasyonlara böyle elemanlar yolluyor onun bilgilerini veririm iletişime geçersin
Aman aman hic almim burdan asla
Sorun değil ablacım ben sadece söyledim. Instagramdan üniversite sayfalarına bak çoğunda ilan var zaten umarım en kısa sürede ihtiyacını hidecerek bir iş bulursun iyi günler
Tsk ederim
İnternet ten kazanırsın
Hayir yok öyle birsey
Günlük iş yap peşin para
Akşam ödemeli
E zaten onu ariyorum haha
Bize elaman lazım
Tabi burdan istemez
Şaka değil
Burdan kimseyle asla iş olsun ne olursa olsun güvenmem bilgi vermen aramam etmem saofl
Oyunda altin satiyom
Ben anlamam oyunlarda
ne laka temizlik ile dedeler
Hep ülkenin aç i... tler yaziyor burada gibi tuaf tuaf onun icin istemez
Nasıl yani dedeler abiler yazacak
foto video satmak
Tamam seninkileri satalim
olur
Tamam
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
Anladim uzak biraz