Günümüzde pek çok kişi ek iş yapıp ekstra para kazanmaktadır. Günlük mesaisi saat Beş civarı biten memurlar, öğrenciler, ev hanımları ve de emekliler ek iş yapma konusunda oldukça aktif olan insanlardır. Ayrıca, akşamları ve cumartesi pazar uygun olan tüm bireyler ortalama İki üç saat çalışıp para kazanabilecekleri bir part time iş yapma konusunda oldukça isteklidirler. Şimdilerde insanlar artık evlerindeki halıları, halı yıkama firmalarına yollayıp temizletiyorlar. Ancak koltuklar, ağırlık ve büyüklükleri icabı taşıması kolay olmadığından olduğu yerde yıkanması lazım gelen eşyalardır. İşte bu noktada part time iş yapmak istiyorum diyenler adına mükemmel bir iş imkanı önümüze çıkar: “ Halı ve koltuk Yıkama İşi”.
Halı Yıkama İşi
Makale Yazarlığı
Pazarlama İşi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ek İş Olarak Ne Yapıyorsunuz? Halı Yıkama İle Para Kazanmak Kolay mıdır?
Bizim kendi şirketimiz var halı koltuk yıkama. Dostum valla babamla sözleşme imzaladık koltukları ben yıkayıp parmı alıyorum part time gibi gerçekten karlı masrafı yok sadece deterjan ve arabanın yaktığı akaryakıt masrafı var zaten bi deterjan en az 2 3 ay gidiyor takımı 200 den aşağı yıkamıyorum bazen günde 3 4 müsteri oluyor 600-1000 TL arası net karım oluyordu. Sana tavsiyem bi yıkamacıyla anlaş koltuk yıkamayı sana öğretsin sonra git sen yıka sana düşen payı alırsın ama bu çok düşük bi ihtimal tanıdığın yıkamacı varsa işin daha kolay olur ya da biraz para biriktir 2000 3000 TL arasında bi koltuk yıkama makinesi al kendi reklamını kendin yap kendi müşterinin koltuğunu yıka zaten 10 müşteri çıksa makinanın parası çıkar üstüne kar bile edersin. Bu arada babamın bi arkadaşı vardı oda yıkamacı onun çok fazla müşterisi olduğu için koltuk işini amca oğluna devretti 2 yılda kendine ev ve araba aldı sadece koltuktan. Yani yapıcaksan işin ucunu bırakmayacaksın bro Takıldığın yer olursa yazarsın.
En İyi Cevaplar