Haftanın 6 günü full çalışmaktan, kar kış gece gündüz demeden ofise gitmekten yoruldum. O yüzden evden yapılacak iş arıyorum, bilenler yardım edebilir mi? Evden yapılabilecek işler neler?evden yapılacak iş
Evden yapılacak, para kazandıracak işler nelerdir?
Bugünlerde artık tabiri caizse ekmeğin aslanın ağzında olduğunu söylemek çokta zor değil. Her geçen gün yaşam koşulları zorlaşırken sürüsüyle şeye de zam geliyor ve bu yaşamı da oldukça zorlaştırıyor. Üstelik bir de bunun üstüne pandeminin gelmesi ile de beraber insanların bir çoğu artık sağlık sebebi evlere hapsolmuş durumda. Ama yine de bu duruma rağmen kazanlar kaynamak, evlere kuru da olsa bir parça ekmek girmek zorunda. İnsanlarda bunun için didiniyor ve evde ne iş yapabilirim ya da evden yapılacak işler neler merak ediyorlar, araştırıyorlar ve önlerine gelen her türlü fırsatı değerlendirmeye çalışıyorlar.
Evde Yapılabilecek Para Kazandıracak İşler
1- Yemek Yapıp Satmak
Eğer evde durduğunuz sürede neler yapayım diye düşünüyor ve biraz da bileğinize güveniyorsanız kesinlikle ev yapımı yemek satmayı denebilirsiniz. Günümüzde pek çok kişi sağlıklı ev yemeklerini sürüsüyle fast fooda tercih ediyor. Bir parça sosyal medyanın gücüyle sizler de harika bir kazanç elde edebilirsiniz böyle. Özellikle de evden yapılabilecek sermayesiz işler arayan için baya baya tavsiyemdir.
2- Takı Tasarımı Yapmak
Evden para kazanmanın en sermayesiz yollarından biri alacağınız biraz incik boncuk ve bir parça misina ile harika takılar yapmanız olacaktır. Üstelik sosyal medyadan farklı modellere bakarak sizde kendinize özgü işler çıkarabilir ve iyi bir gelir kazanabilirsiniz.
3- Konserve Yapıp Satmak
Evde pek çoğumuzun annesinin iyi yaptığı şeylerden biri de kışlık konserveler hazırlamaktır. Zahmetle hazırlanan bu konserveler kışın pek bir kurtarıcı olur ve harika yemekler ortaya çıkartır. İşte bu da sizin yeni gelir kapınız olabilir çünkü pek çok kişi evde yapmak istemese de evlerinde kışlık konserve yiyecek almak ister.
4- Örgü Örüp Satmak
Yine anneannelerinin veya annelerinin yadigar yeteneklerinden olan örgü örmek pek çoğumuzu kışın soğuğundan koruyacak atkılara ev sahipliği yapmıştır. İşte tam da bu sizin yeni gelir yönteminiz olabilir. Pek çok kişi el örgüsü kazak ve atkılara hasta olur ve hemen satın alır. Bu fırsatı sakın kaçırmayın.
5- Kokulu Sabun Yapıp Satmak
Son yıllarda gerek sosyal medyada gerekse de birçok mecrada en beğenilen ürünlerden biri de kokulu sabun yapıp satmaktır. Yapması çok kolay olan bu sabunlar pek çok kişinin almak istediği bir üründür.
6- Davetiye Yapmak
Son yıllarda düğün sezonlarında iş yoğunlukları aşırı derecede artmakta ve pek çok eleman ihtiyacı aranmaktadır. Davetiye katlama işi de bunlardan biridir. Evde kendi tasarımlarınız olan davetiyeler üretip pek çok kişinin davetiyelerini kendi ellerinizle yapabilirsiniz. Üstelik ücretler de hiç fena değil.
7- Nikah Şekeri ve Kına Paketlemek
Malum düğün sezonu dediysek iş sadece davetiyelerde bitmiyor tabi. Bu işin nikah şekeri ve kına paketlemesi de mevcut. Özellikle düğün sezonlarında ki en karlı işlerden ikisi olan bu işler mutlaka plansız da yapılmaz. Öyle ki plansız olarak yaparsanız maalesef malzeme kıtlığı da yaşamanız olasıdır.
8- Makale Yazmak
Eğer evinizde iş görür bir bilgisayarınız ve bir o kadar iş görür bir internetiniz varsa geriye sadece işin parmaklarınıza kaldığını söylemek gerek. Günümüzde pek çok sosyal medya mecrası veya siteler makale yazarları aramaktadır ve sizlerde oldukça iyi fiyatlarla makale yazarlığı yapabilirsiniz. Tabi önceden söylemek lazım ki burada diğer işlere nazaran daha yorucu bir beyin aktivitesi yapacaksınızdır.
9- Makyaj Malzemeleri Satmak
Pek çok kişi bilmese de Avon çeşitli gibi markalarla iletişime geçerek onların ürünlerini evinizde satmanız mümkündür. Üstelik bu iş de pek çok işe göre kolay ve kazancı yüksektir. Üstelik bu iş de tek bir seferlik değildir ve kariyer şansınız vardır.
10- Video Çekerek İçerik Üretmek
İnternetin yaygınlaşması ile beraber Youtube da kendi kanalını açarak ünlü olan insanlarda çoğalmış durumda. Öyle ki her geçen gün abone sayılarını katlayan bu insanlar hem büyük paralar kazanıyor hem de sevdikleri işleri yapıyorlar. Son zamanlarda çoğu kişi için evde yapılabilecek işler arasında zirvede..
11- Anket Yapmak
Evde internet üzerinden yapacağınız başka güzel işlerden biri de anket doldurmaktır. Öyle ki bazı siteler sizlerden o gün içinde belli sayıda anket doldurmanızı ister ve bu sayıyı karşıladığınızda da sistemden hesabınızı oldukça iyi miktarlarda paralar yatmaktadır.
12- Seslendirme Yapmak
Evden yapılabilecek işlerde biraz maliyetli olan seslendirmecilik işi esasında iyi bir mikrofona ihtiyacınız olduğu ve iyi bir ses ve hitabete sahip olmanız gerektiği anlamına gelir. Biraz maliyetli olsa da günün sonunda oldukça iyi bir kazanç ile karşılaşırsınız.
13- Satış Temsilciliği
Satış sektörü, çalışma şartları konusunda esneklik sağlar genelde. İş düzenini kurup, disiplin sağlayarak, freelancer olabilir ve her gün işe gidip gelmekten kurtulabilirsin. Satış temsilciliğini aksatmadan yapman için, telefonu, e-postayı ve çevrimiçi konferansı uygulamalarını kullanabilmen yeterli. Tabii ki, bazı satış işleri ara ara seyahat gerektirir, ancak bu her zaman böyle değil.
Satış temsilciliğini freelancerlar için harika bir fırsat olmasının bir diğer nedeni de, her zaman satış sektöründe personele ihtiyaç bulunmasıdır. Anlayacağın iş piyasası sıkı olsa bile, şirketlerin satış elemanlarına ihtiyacı var.
14- Evcil Hayvan Bakıcılığı
Yurt dışında oldukça yaygın bir iş olan evcil hayvan bakıcılığı, ülkemizde de son yıllarda popülaritesini oldukça artırdı. Eğer hayvanlarla aran iyiyse, evde yapılabilecek en iyi iş bu bence. İnternet üzerinden araştırarak veya sosyal medyada bir hesap açarak bunu insanlara duyurman gerek. Hiç sosyal medya ile de uğraşmadan bu işi bulabilirsin ancak sosyal medyayla beraber işlerini katlayabilirsin. Evden yapılabilecek işler arıyorsanız ve hayvanları seviyorsanız mükemmel bir iş diyebilirim..
15- Web Developer
Eğer kodlama becerilerin varsa, web developerlik (web geliştiriciliği) yapmak oldukça mantıklı bir iş. Freelancer olarak yapılabilecek en kazançlı işlerden de biridir. Kodlama deneyimin yoksa da kendi çabanla öğrenebilirsin. Sadece birkaç ay içinde bir işe başlamanız için ihtiyacınız olan her şeyi öğretmeyi amaçlayan çevrimiçi kurslar (bazı şehirlerde sınıf içi eğitim) sunmaktadır.
Kodlama bazı insanlar için mükemmel bir fırsat olsa da, başka bir seçenek bir web tasarımcısı olarak çalışmaktır. Tasarımcılar tipik olarak görsel yönü ve bazen de HTML ve CSS kodlamasını ele alırken, geliştiriciler daha karmaşık kodlamayla ilgilenir.
Evde yapılabilecek birçok iş var aslında. Kariyer yapmak ve para kazanmak için illa iş yerlerine sıkışıp kalmaya gerek yok yani, her şey kişinin zekası ve yaratıcılığında bitiyor.
- Youtube kanalı açıp yemek tarifleri, oyun anlatımı, teknoloji vb. şeyler anlatıp paylaşabilirsin. - Blog açabilirsin ilgi alanlarına göre görüşlerini belirtirsin sayfayı ziyaret eden sayısı artarsa reklam teklifleri filan geliyor. - Bazı firmalar yemek yapan arayabilir evden yapar götürürsün veya aracı bulabilirsen onunla yollayabilirsin. - Avon, Oriflame vb. firmaların temsilcisi vs. olabilirsin. - Çocuk bakıcılığı yapabilirsin.
El emeği ürünler satabilirsin ya da bir arkadaş evden pasta yapıp satıyordu deneyebilirsin. Ayrıca makale yazarı kitap çevirmeni gibi mesleklerde olabilir
*Çevirmenlik Çoğu tercüman işlerini evden disiplinli bir şekilde hallediyor. Bunun için en az iki dil bilmek gerekiyor. Upwork. com gibi sitelerden çevirmenlik işleri bulabilirsiniz. Çevirmenlerin %25'i evden işini hallediyor.
*Web Geliştiricisi Çevrimiçi ücretsiz öğrenme fırsatlarından yararlanırsanız, kendi web sitenizi oluşturmak oldukça kolaydır. İnsanların büyük bir kısmı kendi sitelerini yapmak için donanımları veya zamanları yoktur, bu yüzden birçok insan başkaları için web sitesi ve blog oluşturur. BLS’ye göre, web geliştiricilerin yaklaşık% 16’sı 2016’da serbest çalışıyor, büyük çoğunluğu evde veya dizüstü bilgisayar ve hızlı İnternet bağlantısı olan herhangi bir yerde çalışabiliyor. Anlayacağınıuz web site yapmayı öğrenirseniz hem paraya para demezsiniz hem evden çalışabilirsiniz. :)
*Bağımsız Yazar Haber makalesi yazmak, içerik oluşturmak ve internetteki hemen hemen her sitenin sayfalarını dolduran yaratıcı fikirleri bulması gerekiyor bu meslekte olanların. Birçok büyük sitenin kendi içinde yazarı olmasına rağmen, gittikçe artan sayıda site içeriklerini dış kaynaklardan alıyor. Bu yüzden çok iyi bir iş bölümü diyebiliriz.
*Sosyal Medya Yöneticiliği Sitelerin moderasyonunu sağlamaya çalışan meslek dalıdır. Freelancer olduğu için çok rahat bir şekilde dilediğiniz yerde çalışabiliyorsunuz. Evde yapılabilecek işler arasında en keyifli olanı bence.
*Çağrı Merkezi Temsilciği Birçok işletme, telefona her saatte cevap verebilecek, müşterilere yardımcı olabilecek ve siparişleri işleme koyabilecek veya iade ile ilgilenebilecek çalışanlara ihtiyaç duyar. Ancak, daha fazla işletme çevrimiçi ortamda çalıştığı için, bu işlerin giderek artan bir kısmı evde çalışan müşteri hizmetleri çalışanlarına gidiyor. Telefonda konuşmaktan sıkılmam diyorsanız bu iş tam size göre. :)
*Blogger İnsanların ilgisini çekecek bir blog sitesi kurabilirseniz sıfırdan gelip milyon dolarlar kazanabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey sınırsız bir hayal gücü ve disiplin. :)
Öncelikle nikah şekeri yapımına başlayabilirsin. Çevrendeki düğünlerden bunun ne kadar iş yapan bi meslek olduğunu görebilirsin. Bir süre sonra kart falan da basarsın, mis.
Aynı şekilde sabun da yapabilirsin. Arkadaşım yapıyordu bence çok iyi, insanın aldıkça alası gelio.
Çocuk bakıcılığı yapabilirsin, o olmaz dersen evcil hayvan bakıcılığı olur. Özellikle elit semtlerde yaşıyor ya da yakınsan daha iyi.
Blog açabilir ya da ders verebilirsin. İlkokulların dersleri kolay oluyor ve 100 liraya kadar çıkabiliyo saatlikleri.
Firmalarla beraber çalışmak istersen boncuk dizme olur, sürpriz yumurta yapmak olur. Bu tür şeyler var.
Bir blog sitesi kur, bir konu bul, ona göre şeyler paylaş. Örneğin kedilere göre, kadınlara göre paylaşımlar vs vs. siteni geliştirdikten sonra, bir süre geçtikten sonra, Google Adsense uygulamasını sitende uygula ve blogunun bir taraflarını reklam için ayarla. Ordaki alanlara reklam alanı yaz ve reklam vermek isteyenler sana ulaşsın ve ordanda reklam vermiş oluyor. Böylece gelen reklamlarla para kazanmış oluyorsun.
İnternetten üzerinden para kazanmak istiyorsan youtubeyi kullanabilirsin. Youtubeda kendine hesap aç adsenseye bağla. Video yukle. Videon çok tutarsa zenginsin. Ama zor iş. Ben 2 aydır bu işteyim aylık 27 dolar alıyorum. şu an işler yoluna girmeye başladı.
Lütfen cahilligimi mağdur görün youtube hesap aç adsenseye bağla demissiniz ya adsense nedir benim de ilgimi çekiyor ama hiç bilgim yok biraz anlatabilirmisiniz
Şu aşağılarda cam aç şunu yap diyen haysiyetsizler, Sizin anne ve bacılarınız öyle kazanıyor demek ki iyi biliyorsunuz. Bir çoğu da gizli olan mahluklar, kişiliğiniz daha oturmadığı için böyle konuşuyorsunuz. Annesi bağışı cam da Show yapıp para kazananlar geliyor burada o işi tavsiye ediyor unutmayın ki o işler sizin ailenize ve hanımlarınıza yakışır. - zorunlu kamu spotu - Mesleğe gelince abla filiografi diye bir sanat var tablo yapıyorsun bir araştır full evdesin ve çok zevkli millet tabloları 10 15 bin e satıyor maliyeti 150 200 tl ayda 1 tane satsan mükemmel para eder.
https://www.incir.com/ bu siteye içerden birinin referans vermesi ile 599 tl karşılığı üye oluyorsun. kendine ait bir e-ticaret sitesi açılıyor, satış yaparak komisyon alabiliyorsun ayrıca referans olduğun her kişiden de komisyon alıyorsun.. e-tcaret konusunda sen ürün gönderimi felan hiçbişeyle uğraşmıyorsun, adamların kendi e-ticaret sistemleri var sen belirleyeceğin kendine ait site adına kuruyolar felan filan siteye gir orda ayrıntılı bişeyler var, ben de bu işe girmeyi düşünüyorum
Cok güzel bir iş yapıyorum ve mutlakada herkesn yapması gerekdigini dusunuyorum belirli bir emek verdikden sonra aylık en az 12 bin lira gibi bir ücret kazanabilyosnuz smdi bizim geri kafalı insanlarımız böyle bir işn olmadıgnı duusnerekden yapanada vardır onda bir b*k deyip ön yargıyla kestirip atıyorlar iş gayet güzel ve serbes patron sensin ve cevren genişliyor sosyal hayatn daha eylenceli oluıyor işe baslamak icin en az 700 lira gibi bir mktar harcaman lazım simdi bu mikltarı duyuncada ön yardgıdan dolayı diceksnizki bir b*k vardır diye demiştim işte ortaya cıkdı diceksin ama işin mükemmel birsey oldugunu anlatıldıkdan sonra akıllı bir insansan zaten anlar ve yaparsın geri kafalılar yapamam dedigi icin kaybetcek güzel bir iş dilersen yardımcı olurum..
Kyani? Gerci o 700 degil 1800 falan :) Next general marketing Yeni nesil pazarlama gibi birseydir bu :)) Bu işin kralini yaptilar Kyani ile son noktaya ulaşti yani
Evet günlük olarak düzenli bir şekilde para kazanabileceğiniz bu sistemin adı Affiliate Marketing sistemi yani satış ortaklığı sistemidir. Satış ortaklığı sisteminin işleyiş şekli firmaların veya şahısların ürünlerine satış ortaklığı yapmaktır. Hiç bir ücret ödemeden istediğiniz ürünün satış ortağı olursunuz ve sizin referansınızla satılması durumunda komisyon kazanırsınız. Ürün başına kazanacağınız komisyonlar ile bir ürün sahibinden cok daha fazla para kazanabilirsiniz. Çünkü satış ortaklığı yapacağınız ürünlerde hiç bir sınır yoktur. İstediğiniz kadar değişik ürünün satış ortaklığını yapabilirsiniz. Ne kadar çok ürünün satış ortaklığını yaparsanız o kadar çok para kazanırsınız. Sistem bu şekilde çalışmakta ve binlerce insanda geçimini bu iş fırsatı sayesinde sağlamaktadır.
Home business meselesi. Clickbank. com ile başla. Ya da Paypal'da hesap aç, Paypal kartı al, kartını hesaba bağla ve e-kitap sat. Tekrar satış hakkı olan dijital ürünler de alabilirsin. Satış yapmak için Blogger. com' dan bedava sayfa al. Biraz html öğren. Resim koymak, link yerleştirmek, Youtube' dan teknik öğrenmek, trafik çekmek...
Seyahati olmayan hiç bir işten iyi para kazanılmayacağını düşünüyorum.. Sen en iyisi biraz dinlen kendine gel.. İşten çık işsizlik ödeneğini filan... Sonra evde olmaktan da usanıyor insan bir süre sonra, başka iş bulur aşkla çalışırsın... İkinci seçenek ise mümkünse evine yakın bir iş ya da işe yakın bir ev... Çok mutlu eder seni..
Aydın Terzi Butik olarak ürünlerin satisini yaptirarak kisilere ek is imkani sagliyoruz. Uyelik vs gerektirmeden sadece kendi olusturdugunuz sayfadan ürün paylasimi yaparak para kazanabilirsiniz. Tek sartimiz ürünleri duzenli paylasmaniz. Bunun için 2 whatsapp grubumuz mevcut. Bu gruplar Soru, ve ürün grubudur. Soru grubundan ürün stogu hakkinda bilgi alabilirsinz. Urun grubundan olan urunleri temin ediyorsunuz. Urun basi komisyon 7-10-12-15-20 tl. Ürüne göre değişir. Kargolar ücretsizdir. Urunlerimize ekleme serbes. Ekleme yasak olanlara tek ekleme yapılmıyor. Komisyonlar ayin 25i 30u arası yatırılır. Sormak istediginiz baska birsey varsa instagram@Aydinterzibutik hesabından iletişme geçebilirsiniz
Neye ilgin olduğunu bilmeden yorum yapmak güç.. Mesela ben elektronik okudum ama paraya ihtiyacım olmadığı için çalışmıyordum.. Evdeki kendi eski bilgisayarımı yazıcımı falan internetten satayım derken bir anda kendimi bilgisayar ticareti yapar halde buldum.. Her şey kendi kendine gelişti.. :) Şimdi kapanan şirketlerden bilgisayarları ve yazıcıları toplu olarak alıp tek tek satıyorum..
Sen de hangi konuda bilgin ve yeteneğin varsa o konu üzerine bir iş yapmalısın..
Cam aç soyun para kazan diyenler var yazık diyorummm. Yani sakın oyle bişey yapma bence ayakların kopsada ofise git ya da örgü ör ya da bişeyler yap işte :)
12
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence kocana karılık yap hemde itinayla yap ki tek düşüncen o olsun. Maaşı yok fakat karşılığı cennet olur o da sana yeter.
Evde yapılacak işler. . hımm. .! Evliysen Eşine Bekarsan Anene yardım et...:)) Saka bir yana. . 1-Yetkinliklerin ve Egitimin neler göz önüne al. 2-Yapabileceklerin ve yapamayacaklarindan emin ol 3-sari sayfa ve inrernete bak. ... Buradan birşey çıkmazsa En kestirme yöntemi kullan... DAYIN var ise bir yerlerde yukaridakileri unut gitsin Saygılar. .
Yaratıcılığına güveniyorsan takı tasarlıyabilir ve internet tabanlı satabilirsin, hamarat olduğunu düşünüyorsan lokantalara vb mekanlara tatlı ya da yemek yapıp satabilirsin. Yok bu gibi şeyler yapmak istemiyorum diyorsan bionluk. com adlı siteye bir göz at derim.
Evde calışınca cok fazla kazanamazsın ama. dogru diyorsun insanın ömrü sabah 9- aksam 18 arasında geciyor tabi erken kalkmak vs servis otobüs... kısacası ömründen öyle cok gidiyor ki. . aldıgına da degmiyor
Evden telefonla anketörlük yaptıran şirketler var diye biliyorum internet üzerinden sistem size numara veriyor arayıp anket yapıyorsunuz. Araştırmakta fayda var
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ay işte ben de öyle bir iş arıyorum ya bana bir site önerseniz?
Instagram hesabı aç ve orada kendi yaptığın el işlerini işte ne bilim sabun yapma, butik kurabiyeler, değişik takılar vs yapıp satabilirsin birde instagram hesabının reklamını yap ınstagramda herkes üye olur müşterin çoğalır
site vs kurabilirsin netten ya da borsa gibi siteler var sen para yatırıyorsun reklam tıkladıkça para kazanıyorsun o tür siteler var.. En kolay netten kazanırsın..
Benim bir arkadaşım var çocuk bakiyoms. kari koca muhendislermis gittiği ev sabah 9 da gidip aksam 5 gibi mesai bitiyomus. aylik 800 lira maaş sicacik ev televizyon kadn programları falan yeme içme oradan. kadin çok rahat diyordu.
Klavyeyi iyi kullanabiliyorsan. Misal on parmak yazabiliyorsan. Kırtasiyelerle anlaş ya da üniversitelere git çevre oluştur ve son sınıf öğrenci tezleri yaz. Sayfa başı 1 Tl 2 Tl vs. Senin inisiyatifine kalmış fiyat.
Kariyer. net te denk gelmiştim. haftanın belli günleri sana dosyalar getiriyorlar düzenlemesini yapıp haber veriyorsun gelip alıyorlar. bilgisayardan yapacağın şeylerde oluyor
Firmalara uygun ücret karşılığı ev yemekleri yapabilirsin.. ciddi bir ihtiyaç ve orta ölçekli firmalar bu konu ile ilgili baya istekli olabiliyorlar. Zira hazır yemek yemekten ya da catring firmalarının yemeklerinden bıkmış durumdalar. :)
whtsapp gibi bir uygulama düşünün Mesaj atarak arama yaparak dolar kazanabiliyorsunuz Eksta görevler var Oyun oynayarak Video izleyerek Anketleri doldurarak İnstagram twitter Facebook takip begeni yorum görevlerini yaparak Siz de benim gibi boş vakitlerinizi nakite çevirmek istiyorsanız linke tıklayarak ekibime katılın WowApp - Doing Good Through the Power of Sharing
Evlerinde oturan ev hanımları, sınavdı dersti derken bir türlü cebine harçlık bulamayıp çalışamayan ögrencıler size bir teklifim var. KATALOG YOK ❌ SATIŞ YOK ❌ PAKETLEME YOK ❌ SADECE TELEFONUNUZLA INTERNET UZERINDEN PARA KAZANMAYA NE DERSINIZ? 😊 Iletisim icin ➡imkaniekis@gmail. com
Photoshop yapmayı öğrendim ve evde isteyenlere shop yapıorum işine göre kontör alıyorum hesap numarası ptt felan uğraşmıyorum güzel iş bence kolay basit bişeyle eğlenerek para kazanıyorum mesela bugün iki sevgili fotoğraf attı ve bahçeye koymamaı istediler 10 Tl kontör aldım ;)
Eger zaten meslegini severek yapmiyorsan, baska meslek aramani tavsiye ederim. Sabah hergün ofise gitmek senin icin bir isgence degil istek olmasi lazim:)
yurt dışı ürün al iki katına sat şuanki en popüler meslek bence ama çok araştırda gir işte butikcilik oluyo zaten açıyorsun sosyal medyada bir butik sayfası öyle yapıyorsun
İnternetten ürünlerini sattırmak isteyen kişiler var olay şöyle oluyor. Senin adına bir site açıyorlar ve sitenin içeriğinde kişinin bütün ürünleri mevcut hertürlü ev aleti vb şeyler. Bunları sattıkların başına prim alıyorsun. Sattığın kadar para alıyorsun ay veya hafta sonunda. İlgilenirsen bir araştır derim. :)
grafik tasarım kursları alıp evden yonetebillirsin. bilgisayar programcılıgı, site editorlugu, altyazı çevirmenliği- seslendirmesi, böyle basit işlerle belki geçimini sağlayabilirsin
okuduğun bölüme, yapabileceğin işlere göre değişir o. yabancı dilin varsa çevirmenlik falan yapabilirsin ya da türk dil kurallarına hakimsen sitelerde genel yayın yönetmenliği olabilir.
Yakınlarda kafe varsa git hergun ya da günaşırı dışarıda bulunmayan bir börek ya da değişik bir pasta yapmayı teklif et. Mantı bile olur. Ama çok gelir bekleme
home office deyince bilgisayar la ilgili şeyler geliyo aklima bunun dişinda kalanlarla pek bir para kazanilacagini düşünmüyorum. pek yardimci olmadi :(ama asil isini belirtirmen de fayda var
Belki bana katılmazsın ya da katılırsın bilmiyorum ama çalışmak sadece para kazanmak değildir. sosyalleşmektir aynı zamanda. evde tek başına sıkılırsın. az saatli bir iş ara ama dışarda çalış
Mesela 1 web sitesi kurup kendine blog oluştur moda - bakım vs gibi. Maddi durumun biraz iyise. e-ticaret sitesi tavsiye ederim oturduğun yerden ürün girip başkalarına satmakgüzelde getirisi var.
önce el sanatları eğitimi al işlemeli kavanoz tığ örmesi ya da deniz kabuğu cüzdanlar çantalar vazolar filan var onları yapmayı öğren sonra koy sahibinden. com a alırlar. benim bir arkadaşımın eşi işsizdi iş bulana kadar böyle devam etmişti.
Reklam ve anket siteleri var hiç bulaşma derim. kendi yaptığın el işi şeyleri gitti gidiyor tarzı sitelerde satabilirsin. ya da bilgisayardan anlıyorsan Web sitesi veya grafikerlik ile uğraşa bilirsin.
Evde çalışarak pek kazanamazsın. Eğer makale yazma konusunda becerikliysen 100 kelime makaleyi 1 TL den satabilirsin. Makale özgün ve güzel yazabiliyorsan.
Bir dönem düzgün makale yazabilecek kişiye yazı başı 3-5 TL bile vermeyi düşünüyorduk beklentilerimizi karşılaması yeterliydi karakter sayısı şu olsun derdinde değildik.
Sitemiz gayet başarılı gidiyordu iyi de para kazanıyordu ortaklarım yarı yolda bırakmasa çok güzel olacaktı. 6 ay içinde güzel paralar kazanmaya başlamıştı ama ortaklarımız arasında sorun olunca kaldı ;-)
@Bazengeliyorlar ihtiyacım olursa reklam veriyorum ama şu ara ihtiyacım yok. Çok kişiyi de denedik güzel yazılar yazamadılar. İşin inceliklerini sırrını öğrettiklerimiz bile yazamadılar. Hiçbir noktama, büyük küçük harf hassasiyetini göz önüne almadan yazdılar zamanında yoksa düzgün yazanlar olsa belki site de devam ederdi.
Kendi kişisel blogum var ama hosting bitti henüz yenilemedim. Çok fazla da vaktimi çalıyordu. Yazdığım yazılar teknik yazılar olduğu için yorum şeklinde çok fazla soru geliyordu. Cevap vermesen olmuyor bütün vaktimi de pc başında geçiremem sonuçta şu sıra hiç ilgilenemiyorum. Canlandırma kararı alırsam istediğim kalitede cevap yazabilecek kişilere makale yazdırabilirim ;-)
@OnlinePsikolog ilerde düşünürsen r10. net 'te makale yazımı yazan bir sürü kişi var gerçekten kaliteli yazan ve yazım hatalarına dikkat eden insanlar mevcut. Tabi r10 üyeliğiniz varsa bulabilirsiniz yoksa bir r10 üyeliği elde etmeye çalışın bence düşünürseniz.
bir şeyler örüp satabilirsin veya şu sıralar çok moda olan butikçiliği yap al terkostan birkaç şey sat veya ebay dan da satış yapabilirsin çok işe yarıyor :)))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
koca parası en temizi sabah kahvlatı temizlik camaşır akşam yemek bulaşık sevişme her hafta paranıda alırsın yersinde
Sanal alışverişi dene, ne satacagim diye düşünme, her malın bir alıcısı vardır, ek gelirden fazlasını istiyorsan, evinin bir odasını ürünlerle doldur bir pc bul, kargo firmalarıyla anlaşma, mesajlara hızlı geri dönüş yap... şimdiden bol şanslar
Lol yayını felan yap, birtane biildiğim bir kız var erkeklerin gözüne girmek için oynuyor sırf oldukça da kötü hani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Makale yazarı olabilirsiniz. Günde en az 5 makale yazarsınız. 200 kelimesi 1 tl şeklinde ücretlendiriyorlar sanıyorum. Günde ne kadar çok yazarsanız ay sonunda o kadar ücret alırsınız.
En İyi Cevaplar