Personel yok diye mesai yapıyorum ve personel alımı için ilan açmıyorlar, bana soruyorlar tanıdığın yok mu diye, şaka gibi siz olsanız ne yaparsınız?
1 ay
Personel yok diye mesai yapıyorum ve personel alımı için ilan açmıyorlar, bana soruyorlar tanıdığın yok mu diye, şaka gibi siz olsanız ne yaparsınız?
İş hayatından anladığım en önemli ders şu ki sen kendine saygı duymadıkça başına gelen her şey bunları yapanların yanına kar kalıyor.
şu an yaşadığın şey bir mobbing. 2 gün içinde eleman almazsanız şikayet ediyorum diyeceksin ve geçekten de şikayet edeceksin. İşçiyi zor şartlarda çalıştırmak haklı fesihle işten ayrılmanı sağlar
Doğru diyorsun zaten herşeyr tamam dediğim için oluyor bunlar yani bi ilan açmak bu kadar zor mu gerçekten yıprandım ama bi o kadarda cesaretsizim
Bunu onlarda biliyor ve kullanıyorlar. İkili ilişkilerde en önemli koz terk edebilme özgürlüğüdür. Kötü bir işte çalışmak hiç çalışmamaktan daha çok psikolojik zarar verir
Evet haklısın
Haklısın, baya sinir bozucu bir durum 😅 Personel yok diye sürekli seni mesaiye bırakmaları normal değil, bu bir “çözüm” değil, suistimal.
Önce sakin kafayla yöneticinle konuşurdum; fazla mesainin sınırını, ücretini, dinlenme ihtiyacını net söylerdim. Değişen bir şey olmazsa da kendime B planı hazırlar, uygun iş bulunca çıkmayı ciddi ciddi düşünürdüm. Kimsenin sağlığı ve zamanı şirketten daha değersiz değil 💼💔✨
Cevap
4Cevap
Mesai ücreti alıyor musun?
Geldiğim günleri sayıyorum en son artık vericekler o zaman görücez
Yıllık 240 saat üstü olamaz tabi bu kanunen
Oda çekilmez çile olur
Ne işi yapıyorsun özel sektör mi
Özel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?