Adam dinsiz ama ailesi ve kendisi çok zengin. Biz ise Kürdüz, ailem yeni şeylere çok da açık değil. Adamı beğeniyorum ama aşık değilim.
1 ay
Adam dinsiz ama ailesi ve kendisi çok zengin. Biz ise Kürdüz, ailem yeni şeylere çok da açık değil. Adamı beğeniyorum ama aşık değilim.
Cevap
7Cevap
Para önemlii yaa kanks ben olsam evlenirdimm boş nasihatlar karın doyurmuyorr benim yaş 26 oldu hala iş başvurusu falan yapıyorum sürüncemede yaşıyorumm varsa babuşş fırsatın değerlendireceksinn
Sence sırf rahat yaşamak için sevmediğim birisiyle evlenmek mantıklı mıdır
para her kapıyı acar en kötü gider orada kendini tüm ailesine sikkktirirsin
Sevilmediğin okadar belli ki sevilmeyen Adam 😂
yani bosuna denmiyor degilmi mk

Yani burada en ince ayrıntısına kadar düşünmesi gereken sensin sonuç olarak sen yaşayacaksın o adamla
İşte sizden yardım istiyorum sizce mantıklı mı
Şöyle söyleyeyim şimdi sevmediğim bir adamla bir ömür geçirmek çok zor Evet sana çok güzel hayat şartları sunacak Ama şunu da düşünmek lazım evlilik bir ömür geçirmekti sürekli onunla birlikte olacaksın bazen sevmediğim bir insanın sana dokunması seni tiksindirebilir hani bu şekilde de düşünmek lazım Evet sana güzel bir hayat sunacak ama sevmeden de olur mu
Teşekkür ederim
Rica ederim Umarım her şey dilediğin gibi olur
Fransa'da evlilik oturum vermiyorki doğrudan
Almanya vatandaşıyım orası çok da önemli değil de avrupada bir evimin olmasını istyiorum ki bağlı kala bileyim o anlamda
Bende fransadayim muslumanim varsa niyetin gavur ile evlenme
Ama zengin
Tamam
Elin gavuruna veriyorsun kendi Erkeğine gelince namuslu kesiliyorsun
Ölümden sonrasını da düşün derim
İmanımı tehdit edecek bir yanlışlık yokki
Yok artık. Fransizla evlenmek diyorsun gavur bir şehre gidiyorsun bunlarda tehdit değilse sen Kemal'e ermissin demek ne diyim
Neresi gavur Allaha inanıyorlar
Kıymetli kardeşim ben iyiliğin diyorum. Kendini nasıl inandirirsan onu yaparsın ama pek makul gelmedi. Yine de hayat senin
Siz Kürtler bayılırsınız oraya bence kal
Mantıklı
Ailen ne der
Kabul etmezler de belki ikna olurlar
Ozelden k onussak
Olur
Ciktim
Istk attim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu soruyu kendine net sorman lazım: Bu adama âşık olmadan, sadece para ve Avrupa için bir ömür aynı evde yaşayabilir miyim? 🧠💔
Para hayatı çok rahatlatır ama sevgisiz ilişki içten içe kemirir. Ailenin kültürel farklara bakışı da seni zorlayabilir. Biraz zamana yay, adamı daha iyi tanı, kendi ayakların üzerinde durma ihtimalini de düşün. Kendi hayatını paradan bağımsız değerli gör, gerisi daha netleşir 🌱✨