Aşk İlişkileri Avrupaya cikmak için biriyle evlilik yaparmisiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kizin duygulariyla oynuyonuz bi nevi sırf avrupaya çikmak icin bunu yaparmisniz? Dürüst olunuz Avrupaya cikmak için biriyle evlilik yaparmisiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. yapmam hayır 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Duygular ile oynamaya gerek yok kız düzgün biri ise evlenirim onude kendimide mutlu ederim miss 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bosandiktan sonra taliplerim daha da artti.Yurtdisina ciktiktan sonra daha da artti.Son secimden sonra daha da artti.Kullansam cok guzel kullanirdim ama aklima bile gelmedi. Kimse duygulariyla oynanmasini haketmiyor. 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Soru ekini ayrı yazsa yeter direkt evlenirim. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne soru eki ne dmk Yorumla kafeinsiz +1 yıl Anlaşıldı Avrupalı kız sensin hikayede kim kandırdı seni? Yorumla Soran +1 yıl Dogru bildin Kimse kandirmadi boş ver Yorumla kafeinsiz +1 yıl O zaman ben önden sıramı alayım. 🫣Şaka bir yana benim için şehir değiştirmek bile çok zor. Öylesi bir arayışta olamam. Ancak biri seni böyle bir şüpheye düşürecek kadar güven vermiyorsa uzaklaş ondan. Yorumla Soran +1 yıl Haklisin saol Yorukun icin Yorumla Soran +1 yıl Yorumun Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Ben yaparım aşktan vazgeçtim varsa mantık varsa para jsjsjs 0 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tabiki hayır. İnsan sevmediği biriyle sırf çıkar için niye evlenir ki çok saçma 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu bana ara ara geliyor para için kimseyle evlenmem ülkemde yaşayıp öleceğiz 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Yok ya. Elimde daha iyi imkan vardi. Ama yapmadım. Doğru gelmedi. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bana belli olmaz :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla
Mocking_Bird01 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Avrupa'ya çıkmak güzel olabilir, yani mantıklı ama insan sevmedigi hoşlanmadığı biriyle de aynı evi, yatağı paylaşamaz heralde 0 0 Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Yaparım hayalim hatta 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladimm Yorumla salamanka +1 yıl Evlenek mi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂🤣 benimle kafayi bozarsin sen Yorumla Soran +1 yıl Ben adama huzur felan vermem pskopat biriyim Yorumla Soran +1 yıl Ilerdeki kocamin tepesine cikmaya planliyorum onunla güresecem benimlemi evlenmk istiyorsun deliyim ben Yorumla salamanka +1 yıl Olsun turkiyede kalsamda bozulacak zaten😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla salamanka +1 yıl Güreşebiliriz avans veririm bak Yorumla
SonSamuraii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İyi amlaşabileceğim biriyse yaparım. 0 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı. Yaparım. Avrupalı mısın 0 0 Yorumla
Dalgın_sevgi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bu fırsat bana gelse kaçırmam 0 1 Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl Elim burdakinden olursa tabi Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Asla, huzur bulmam 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Düşünmedim 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. yapabilirim :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
yapmam hayır
Duygular ile oynamaya gerek yok kız düzgün biri ise evlenirim onude kendimide mutlu ederim miss
Bosandiktan sonra taliplerim daha da artti.
Yurtdisina ciktiktan sonra daha da artti.
Son secimden sonra daha da artti.
Kullansam cok guzel kullanirdim ama aklima bile gelmedi. Kimse duygulariyla oynanmasini haketmiyor.
Soru ekini ayrı yazsa yeter direkt evlenirim.
Ne soru eki ne dmk
Anlaşıldı Avrupalı kız sensin hikayede kim kandırdı seni?
Dogru bildin Kimse kandirmadi boş ver
O zaman ben önden sıramı alayım. 🫣
Şaka bir yana benim için şehir değiştirmek bile çok zor. Öylesi bir arayışta olamam. Ancak biri seni böyle bir şüpheye düşürecek kadar güven vermiyorsa uzaklaş ondan.
Haklisin saol Yorukun icin
Yorumun
Ben yaparım aşktan vazgeçtim varsa mantık varsa para jsjsjs
Tabiki hayır. İnsan sevmediği biriyle sırf çıkar için niye evlenir ki çok saçma
Bu bana ara ara geliyor para için kimseyle evlenmem ülkemde yaşayıp öleceğiz
Yok ya. Elimde daha iyi imkan vardi. Ama yapmadım. Doğru gelmedi.
Bana belli olmaz :D
😄
Avrupa'ya çıkmak güzel olabilir, yani mantıklı ama insan sevmedigi hoşlanmadığı biriyle de aynı evi, yatağı paylaşamaz heralde
Yaparım hayalim hatta
Hmm anladimm
Evlenek mi
😂😂🤣 benimle kafayi bozarsin sen
Ben adama huzur felan vermem pskopat biriyim
Ilerdeki kocamin tepesine cikmaya planliyorum onunla güresecem benimlemi evlenmk istiyorsun deliyim ben
Olsun turkiyede kalsamda bozulacak zaten😅
😂😂😂
Güreşebiliriz avans veririm bak
İyi amlaşabileceğim biriyse yaparım.
Hayır yapmam
Yaparım. Avrupalı mısın
Seve bileceğim biri ise neden olmasın
Hayır
Bu fırsat bana gelse kaçırmam
Elim burdakinden olursa tabi
Asla, huzur bulmam
Düşünmedim