4 yıldır askeri personelim. Daha bu yıl düze çıkabildim rksiler kredi kartları iddia sanal kumar hayatımın parçasıydı. Son iki aydır tüm borçlar bitti nefes alabildiğimi fark ettim. OYNAMAYIN OYNATIRMAYIN
1 ay
Bu bir bağımlılık; kurtulmak için bağımlılığa yönelik çalışmalar yapılmalı. Kendi yöntemleriniz işe yaramıyorsa profesyonellere emanet edin kendinizi.
Kumarcı çaresizliği diye bir şey var arkadaşlar, öyle bir hale geliyorlar ki; her türlü pisliği yapabilecek durumda bulabiliyorlar kendilerini.
Uzak durun.
Cevap
5Cevap
Allah için böyle bişeye bulaşma bırakırsın insan neyi bırakmıyor ki bağımlılık beyinde olan bişey o şeyden uzaklaşa uzaklaşa kabul ettirir kendini
Askeri personeller çok oynuyor nedense şahsen denk geldim kaç kişiye, akşama kadar oturmaktan canları sıkılıyor herhalde.
Para hayatınızda önemli bir kavram olmaktan çıkmalı hırs yapmayı o zaman bırakırsınız sizi iten kazanma hırsı ne yazık ki
Güçlü bir irade ile olur
İradeni güçlendir.
ben iddaa oynuyorum 15 senedir. bana bir şey olmaz. bagımlı olmadan 3 4 ayda bir zevk alıp salcan.
Sakın başlama tekrar NoLoss diye uygulama var onu yükle istesende istemesende o tarz sitelere giremiyorsun zaten
Ne güzel bitirmişsin borçları işte iradeli ol asla bulaşma. Borçtan başka birsey getirmiyor işte anla
Oynamayin kumar hayatini bitirir kac tane askeri personel tanidigim intihar etti kumar borcu yuzunden daha gecen aylarda yuzbasi evde kafasina sıktı
Benim kardeş oynadı 16 senedir arkasını topluyoruz. Daha çok bana girdi gerçi. Baba yoktu. Geçen sene evlendi güya bırakmış ama hâlâ para gönderiyorum. Gerçekten bırakıldığına inanmıyorum
her şey olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?