Yarın için konuştuk satış için. Planlı bir alış olmadığı için altınları önden bozdurma fırsatım da olmadı. Altın daha ne kadar düşer sizde
1 ay
Cevap
4Cevap
Herkes altın almaya başladıysa 10 senelik düşüş trendine çok yakınız ytd
Nasıl yani uzun süre düşüşe mi geçicek
Geçecek ama hemen yarın değil. Ben 12-18 ay içerisinde tepe yapıp 10 yıl düşmesini bekliyorum. Bir yerimden sallamıyorum. Altın geçmişinde 20 yıl durmadan düşüşler var, yine olacak
Altın bozmak için beklemem mi lazım sence
Aciliyetin varsa bozarsın ona karışamam ama şu an altın ne dipte ne tepede orta bir yerlerde. Ben savaşın bitmesini bekliyorum bu da altını yukarı taşır belki orada satarsın
Araba için yarın 6850-6900 civarı olursa bozucam al sat için alıcam zaten alıcağım ara piyasanın 100 bin altında ne kadar sürede yükselir ki. Savaşın biteceği var mı
Bence savaş bitti ama trump insider trade yapıyor borsalarda ve altından para kazanıyor o yğzden devam ettiriyor. Kasımda deçimleri var kısa zamanda zafer alamazsa seçimi kesin kaybedecek. Ha altın bu hafta o seviyeleri göremeyebilir gerilim artıyor brent fırladı yine. Yani bu hafta geri vites gelmezse satışlar derinleşebilir
Alsat düşünüyorsan kriptoda paxg filan dene makas farkı ödemezsin. Gram altında alsat kazanamazsın
Araba al sat yapıcaz kardeşimle. Yani düşüş çok fazla olursa zaten iptal olur araba işi. Ama ne zaman tekrar yine 7bin civarına çıkar onu bilemiyorum beklemek en iyisi mi hangisi mantıklı karar veremedim
Aynen beklemen mantıklı olur zira araba piyasasında reel fiyat düşüşü var. Daha ucuza alacaksın o arabayı ama zamanlamayı tutturmalısın. Benim altınım yok. Savaş başladı benim hisse senedim 1 ayda %30 getirdi. Sallamıyorum piyasayı pek
Şaşırıyorum valla bu ekonomide nasıl biriktiriyorsunuz ne iş yapıyorsunuz ki
Geçen sene işten tazminat açıp çıktım o yüzden var. Biriktirme değil yani.
Hmm anladım hayırlı olsun şimdiden tekerine taş değmesin inş
İnşallah darısı başına olsun
Amin sağol
Bundan sonra cikisa gecer
Bundan sonra derken sabaha kadar en azından biraz daha yükselse bana yeter
Yukselmez ama mesai saatlerinde daha az makas olur bizdururken
Sabahla akşam arasında bile 1 gramda 100 tl den fazla oynadı 😢
Yani cok bisey bekleme. Ben yazin bozdurmustum pazartesi bozdurdum arabayi carsamba aldim carsamba bozdursam 200 bin daha yuksege bozduracaktim. 200 bin zararim oldu 2 günde
Senin daha kötü olmuş
Bakarsın çıkıverir hiç belli olmaz
Yarın sabaha kadar mı?
Bilmem sen bozdurana kadar diyelim
Yarın sabah bozdurucam altınları alacağım kişiyle çarşamba günü için planlamıştık 100 bin indirimli alıyoruz zaten
Hayırlı olsun
Önden mi boduracaksin 😆
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Altın için net “şuraya kadar düşer” demek imkansız dostum 😕 Altın fiyatı hem ons tarafına hem dolara hem de jeopolitik gerginliklere çok duyarlı. Kısa vadede satacaksan iş biraz şansa kalıyor açıkçası 😬 YTD 😛
Şunu düşün: Arabaya gerçekten ihtiyacın varsa ve alacağın araba bütçene uygunsa, altın birkaç gram daha düşer mi diye çok takılıp fırsatı kaçırmak da risk. Arabanın durumu, fiyatı, aciliyetin ve altını yerine koyma hızın daha kritik 😉