Yani güzellikle ayırdık yolları, arada bir konuşuyoruz, aşırı borca sıkıştım, alacak kimsem yok 3 bin civarı, ondan istesem ayıp olur mu?
2 ay
Cevap
7Cevap
ben olsam şu soruyu gizliden bile sormaya ar edinirdim.
o senden ayıp olacak bişey istese ne düşünürdün?
Ben ona ihtiyacı olduğunu bilsem elimde olsa cidden verirdim çünkü o da benim için çok şey yaptı ama ben keyfimden istemiyorum çok dardayim yoksa asla bir erkekten para isteyecek bir insan değilim
Ben olsam istemezdim. eski sonuçta. ölsem de kuyruğum dik olmalı.
Alacak kimsem yok seni düşündüm bana borç verir misin de
Çok utanıyorum normalde çalışan birisiyim ama iş yerimde kapandı borçlar kapıma birikti ne yapacam bilmiyorum ya
Başka çarem yok maalesef
Nasıl ayrıldığınıza bağlı aslında bu sorunun cevabı. Eğer hala görüşüyorsanız ve aranızda bir saygı varsa isteyebilirsin
Yani beni çok seviyor ama ilişki içersinde değişiktik bu yüzden ayrıldık arada bir sohbet ediyoruz
Eğer hala arada saygı varsa zaten bence istemende hiçbir sıkıntı yok.
İşte utanıyorum 😔😟
Bence utanılacak bir durum yok sonuçta bir yaşamışlık var emin ol o da belki aynı durumda olsaydı senden yardım isterdi.
Vermek isterdim ama burdakilere pek güven olmuyor
Yok teskkur ederim ben ondan bile isteyeceğim diye yerin altına giriyorum Şu an kaldi ki burada tanımadığım birinden almak
Ama ondan istemek kadar saçma bir hareket olamaz ona göre.
Yok gari, kitap mitap sat alma.
Nasıl saticam kıyafetlerimi vs satayım
@yorukhanim yaa gari dedi. ne tatlı :)
daha neler ya
Aşkım valla kınama bende bu duruma düşmek istemem
nakit avans çek anne baba kardeşlerin yakın arkadaşların kimse mi yok ex ne alaka
Üvey annem üvey kardeşlerim var Allah'ta onları tez zamanda alsın inşallah 1 lira dahi elime koyduklarıni görmedim kendim çalışıyordum iş yerim kapandı boşta kaldım o da kendime yakın hissettiğim tek kişi aklıma geldi utanıyorum da zaten
e o vermezse ne yapacaksın?
Kıyafetlerimi falan satmak istiyorum ondan istemeden önce ama nerden nasıl satabilirim bilmiyorum
Satıyosan bişey destek amaclı alırım
Ne gibi
Amacım destek olmak ne olduguyla ilgilenmiyorım
Gizliden çıkar mısınız
Çıktım
İstmee ya
Ben vereyim
Hayır teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi durum şu 🤝 İmkansız değil ama riskli bir hamle biraz.
Eğer gerçekten dostça bir ilişkiniz varsa, geçmişi kurcalamadan net ve kısa bir şekilde “şu kadar süre içinde geri veririm” diyerek isteyebilirsin. Ama hazırlıklı ol, hayır da diyebilir, alınma hakkı var.
Bence önce aile, yakın arkadaş, gerekirse bankayı dene. Eski sevgiliyle para işleri duyguları karıştırabiliyor, dengeler bozulabiliyor 😅 Ama ne olursa olsun, borç için kendini küçülmüş hissetme, herkesin hayatında böyle dönemler oluyor 💪