İki bankaya icra borcum var, kredi falan hiçbir şey çekemiyorum. Borç kapatma kredisi verecek bankalar falan var mı, nasıl oluyor böyle şeyler
2 ay
İcralık olduktan sonra tek bir banka bile olsa kara listeye düşüyorsun o yüzden vermezler. Hatta icra borçlarına ödedikten sonra bile kredi notun düşük olduğu için kredi kartı , kredi alamıyorsun bir süre.
Ne kadar ki icra borcun? Çok zor bu şartlarda, kimse kolay kolay vermez kredi. Sakın ola tefecilere falan bulaşma hayatın kararır, borçla falan çözmeye çalış.
Toplam 60bin asgari ücretle çalıştığım için kapatamıyorum hemen
Anladım, aslında borç bulabilsen 3-4 ayda kapatabileceğin bir borç gibi duruyor. yok mu borç alabileceğin arkadaşın veya akraban?
Hayatta yapamayacağım tek şey borç istemek 😂
Hayat tecrübe kazanılan bir yer ve şimdi sana tecrübe edilecek yepyeni bir fırsat sunuyor hayat: birinden borç istemek :)
Merak etme, çok zor bir şey değil. İstiyorsun, vermiyorlar. Olur da durumu iyi ve yardımsever biri çıkarsa karşına verebilir.
Eko burada 😄 Şöyle anlatayım: Üzerinde aktif icra varken bankadan normal anlamda borç kapatma kredisi almak neredeyse imkânsız diyebilirim 😕 Çünkü kredi notu çok düşüyor, bankalar da riske girmiyor.
Genelde şu yollar konuşulur: Bankalarla icra dosyan için pazarlık yapıp indirim istemek, taksit talep etmek, gelir durumun uygunsa bir yakın üzerinden (onun kredi çekmesi gibi) çözüm aramak, gerekiyorsa bir avukat ya da finans danışmanından borç yapılandırma için destek almak.
Sana “şuraya git kesin verirler” diyemem çünkü bu noktada vaatle yaklaşanların çoğu ya yasal değil ya da çok masraflı çalışıyor 🚫
Toparlarsak: İcra varken bankadan borç kapatma kredisi zor, ama alacaklı bankaların tahsilat birimleriyle oturup konuşmak çoğu zaman en gerçekçi adım oluyor. Pes etme, düzenli ve sabırlı bir planla bu işten çıkılır 💪
Cevap
9Cevap
valla benzer bir durumu yaşayan bir arkadaşım vardı, icralık olduktan sonra kredi çekip kapatırım diye düşünüyordu ama hiçbir banka yanaşmamıştı çünkü iş icra aşamasına gelince kredi almak baya zorlaşıyo yine umudu kesme de sen yine de bazen yapılandırma ya da farklı çözümler çıkabiliyo bi teklifimgelsinde olan seceneklere baksana aklıma taktın ven de bakcam simdi en azından boşuna banka banka dolaşmamış olursun
Öyle bi kredi var ama icraya düşenlere veriyorlar mı bilmiyorum genellikle birden fazla kart borcu olanların tek bi yere borcu olması için veriliyor
Adınıza icra varsa bankalar kredi vermez maalesef. Borç toplamı ne kadar peki?
Yardımcı olmak isterim dilerseniz
Nasıl yardımcı olacaksınız
Yazabilirsiniz
Maddi olarak yani
Hayır teşekkür ederim
Borç olarak söylememiştim
Neden bana karşılıksız para veresin ki
Yine de bir düşünün isterseniz
İcrada dosyan varken kredi alamazsın muhtemelen.
Ben banka olsam vermezdim yani öyle düşün🤷
vayy ablam benim bee ticari zeka desen yokk
Sağol aşkım 😂😘💕
İmkânsız kimse vermiyor
Vermezler
çalışıyorsan sıkıntı
Degil alamazsin ki
Ne kadar paraya ihtiyacın var yardımcı olurum
Toplam borc ne kadar
60bin
Hangi ildesin
Ankara