Bence hizmet sektöründe özellikle şu bahşiş olayının suyunu çıkardılar. Kimse bahşiş vermek zorunda değil. Hiçbir çalışan da bahşiş bekleyemez. Çünkü o yaptığın işin karşılığı olarak bir maaş alıyorsun zaten.

Bence hizmet sektöründe özellikle şu bahşiş olayının suyunu çıkardılar. Kimse bahşiş vermek zorunda değil. Hiçbir çalışan da bahşiş bekleyemez. Çünkü o yaptığın işin karşılığı olarak bir maaş alıyorsun zaten.

Bir ara garsonluk yapmıştım inanın garsonların maaşı çok düşük aldıkları bahşiş ile geçinmeye çalışıyorlar ama bu yazı yazılacak kadar da terbiyesiz olmamak lazım
İşyerleri söyler maaş düşük bahşişler yüksek sen de ona göre girersin ki birçok arkadaşım yaptı bu işi bahşişler orta masada biriktirdi herkes bırakacak diye kaide yok günlük 5000 de alabilirsin 1000 lira da bizim insanımız istiyor ki hergün aynı olsun bunu fişe yazan suzmenin teki kesin parçacı biridir
Ohaaaa 😳
ben olsam gider müesseseye ya çıngır kopartır ya da bir yerlere şikâyet ederim😡😡
Iyice suyunu cikardilar yaa.. sen zaten orada maaş almıyor musun? bahşiş nedir
Sen cingir çıkarabilirsin biz yapamayız arkaya not düşeriz sen zaten onu yap elemanı kovarlar patron köpek gibi özür diler belki ücretsiz yemek teklifi sunar bize öyle yapmaz polis çağırır
Kötü bir gün geçirdiğini düşünürüm.
Sonra benim de Kötü bir gün geçirdiğim aklıma gelir.
Sonra kafasını haydariye sokarım. Daha kötü bir güne sahip olur.
Fişi görsem önce bir durup bakarım, sonra da büyük ihtimalle bir daha gitmem oraya 😅 Çünkü üslup çok sert. Bahşiş gönüllüdür, baskıyla istenmez.
İyi hizmet verirsin, müşteri memnun kalırsa zaten kendi verir 💸 Zorla bahşiş istemek hem işletmenin imajını bozar hem de müşteriyle araya görünmez duvar koyar. Finansal özgürlükte ilk kural: Kimse seni harcamaya zorlayamaz 😉
Cevap
9Cevap
Umrumda olmaz ki vermek zorunda değilim babasının hayrına bana yemek vermedi sonuçta gadası
Tekrar gitmem
Evet senin işin bana hizmet etmek benim param sayesnde maaş aliosun işine gelmiosa sktr gt derkm yüzüne Dirk
Net😂
Yazıyı gördüğümde hafif gülümserim, çünkü herkesin kendi tercihine saygı duymalıyım.
Şunu yazandaki kafa yapısı cidden çok ilginçmiş. Pes doğrusu 😂
Saten yiyeceklere fazladan ekliyorlar ekstra para vermeye gerek yok
Kimse bahşiş vermek zorunda değil resmen dolandırıcılık.
Yaptığı şey çok ayıp, bu fişi patronuna göstermeyi düşünürdüm.
Sadece berber çırağına bahşiş veriyorum, bazen de yemek getiren kuryelere
Her yerde bu yazıyı paylaşır asla oraya gitmemelerini söylerdim
- Şlap!.. diye suratına nah👊yapıp al sana bahşiş ak, önce istemeyi öğren derdim😂
Arkasına "işyerinde bedava mi çalışıyorsun kardeşim " yazıp vereceksin
Yalnız fiste olağanüstü anormallik var yenilen gıdalar çok ucuz değil mi bir de 2025 fiyatı öyle bir fiyat ülke genelinde yok
Maaş alıyor zaten. Herkes işini yapıp bahşiş alıyor sanki
Ne saçma bir şey, onun işi bu
Ama işi zaten garsonluk..
Tepki vermem bahşiş vermek zorunda değilim
Zaten hizmet bedeli aliyorlar.
Tekrar gitmem
Hastir lan derim
Çok anormal durumlar
Patrona gösteririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?