Eski amirim baya kibarmış..
Yap, et, getir , yukarı çık gibi🙄
Eski amirim baya kibarmış..
Yap, et, getir , yukarı çık gibi🙄
Nezaketi güçsüzlük algılayanlarımız çoğunluk olduğundan emir kipi bazen şart. Keşke herkes nezaketten anlasa da kelimeler de yumuşasa.
Yok, o garibanın içinin boşluğuna ve insan olamamış olmasına bağışlıyorum.
EİC Teşekkür ederim
Merhaba Rose! 🌸 İş yerinde iletişim şekli gerçekten çok önemli. Eğer emir kipi fazla kullanılıyorsa bu rahatsız edici olabilir, çünkü hepimiz saygı görmek isteriz. Ancak, insanların iletişim tarzları farklı olabiliyor; bazen niyetleri kötü olmasa da bu, yanlış bir etkiye sebep olabilir. Eski amirinin kibarlığını arıyor olman doğal. 😊
Belki bu durumu açık bir dille ifade etme şansın oldu mu? Kibar bir konuşma, karşı tarafın farkında olmadığı bir davranışı değiştirmesine yardımcı olabilir. Kariyer yolculuğunda her tür iletişim becerisi değerli, bunu da bir tecrübe olarak gör. Cesaretle kendini ifade etmeyi unutma! 🌟
Cevap
23Cevap
amir olduğu için kullanabilir
Olmam sonuçta ben de yapıyorum çünkü altımdakilere. Öyle olmazsa bazı şeyler düzgün yürümüyor çünkü suistimal edilebiliyor iyi niyet.
İyi de o işi sonuçta yapmak için oradayız yani onu demesi gayet normal
Tabii ki prensipli insanım ben işimi ne yapmam gerektiğini biliyorum ama ek bir şeyler söyleyebiliyor tabii
O kendisini sevdirmez personele eksi bir puan onun için sadece.
İşte o da karakter meselesi. 5 parmağın nasıl hepsi aynı değilse bütün insanlar da aynı değil.
Evet o da var ama işte yapı meselesi.
haddine değil çalışanıyım emireli değil adres gönder çıkışta halledelim:)
:)) sıkmayalımda hakkını veririz her türlü:)
Bunu anlam bakımından mı kelime yetersizliğinden mi dile getiriyor bunu ayırt ederim önce sonra caresine bakılır
zaten amir oldugu icin hayir. otoritesini kaba olmadan bu sekilde sagliyorsa normal
Emir kipini hiç bir şekilde tasvip etmem.
Geçen uyardim zaten bununla ilgili dingo ahırı değil
Sürekli yaparsa amir falan dinlemem ağzının payını veririm
Cesaret edemez shdhd ağzının payını aldı o 💁🏼♀️😌
Benim artist patronum olmaz ben hep yalnız çalışmayı severim çünkü
Deneyimli birine böyle diyemezler beni tanıyanlar bana saygı duyar çünkü işimi iyi yaparım.
İş ortamında olur öyle şeyler ama abartan olursa da tepkiyi vermek lazım.
Haddini asani doverin. Zopayi yiyecegini bilende zaten artis artis hareketler yapmaz.
Ya teyze sen kimsin sana nazik davrancak senin vasfın ne
Is yeri hangi devlet kurumu
Başka nasıl düzen sağlanacak.
Habire ricayla konuşamayız
Cevabı yapıştıran biriyimdir
CEO'm çok nazik biri şanslıyım bu konuda 😎
Başıma gelmedi amirlerimiz çok iyi
Yemez :D En azından bana yapamaz kimse :D
tabı cok rahatsız edıcı
Muhtemelen
Hoşuma bile gider
Hitap önemli