Yemek olur inşaat malzemeleri olur ya da giyyim olabilir daha karar vermedim
2-3 milyonla iş kurmak mı daha mantıklı yoksa 1+1 ev ya da arsa yatırımı mı?
Yemek olur inşaat malzemeleri olur ya da giyyim olabilir daha karar vermedim
Sizce hangisi daha mantıklı?
İş kurmak riskli, 3-5 senede ev araba çekip yavaş yavaş işlerimi büyütüyorum. Ev aldıktan sonra arabayı çekince bi 500 bin 1m para ile iş kurmayı düşünüyorum. Son model araba kullanmak yerine iş kurmak daha mantıklı geliyor. Ev varken de rahatça risk alabilirim. İşler batsa da her türlü elimde ev araba olucak
şu an ki ekonomik şartlarda iş kurmak mantıklı degil zaten iyi bir iş kursan bile uzun vadede iyi bir yatırım olsa bile en erken 2 sene sonra kazanç başlar
Ev almak bankaya para koyup parayı çalıştırmak gibidir
arsa almak döviz kıymetli maden almak gibidir durdukca kazanç saglar
Su_perisiii00 selam 🌸 24 yaş için çok güzel bir soru bu 👍
Senin yaşında olsam, 2-3 milyonla önce iyi araştırılmış, küçük ölçekli ama büyüme potansiyeli olan bir iş kurmayı tercih ederdim diyeyim 🙂 Oyun alanın büyük, zaman senin tarafında. İş tutarsa gelir akışı sürekli olur, sonra o gelirle rahat rahat ev veya arsa da alırsın 💸 YTD 😛
Ankette oyum: İş kur ✅
Cevap
9Cevap
Başka şık vermemişsin o yüzden evi seçtim ama altın en kârlısı onu tavsiye ederim
kiracısı olan bir ev al. ardından bankadan kredi çekip gene kiracısı olan bir ev al. iki evin kirası ile krediyi ödemeye başla. en fazla 1 - 2 yıla bu enfilasyon ile o kredi üdemesi bedevaya gelecek
sistemli bir şekilde olursa iş kurmak tabi ki
Arsa ev daha iyi. İş yatırımı için bilgi lazım
Ev al
İş ne onu söyle.
Dükkan satış tarzı şeyler de daha karar veremedim
Üretici değilsen girme bu işlere.
Ne ili mesela
Dükkan satış tarzı şeyler de daha karar veremedim
Riskli ama tutarsa iyi kazanırsın tutmazsa elindeki de gider
İş kur
Altın al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?