Az önce başvurdum meraktan ve gri renkli olan kartı hemen onayladılar 🤣🤣
2 ay
yurt dışı harcamalarında işe yarayan bir kart. Eğer Türkiye dışına çıkmıyorsan, aşırı harcamalar yapmıyorsan mantıksız bir başvuru yapmışsın. Kart Aidatı yüksek. Yani Garanti alacağı paraya bakar, o sebeple verir.
Az önce bankaya bağlandım iptal ettim kartı😀😀😀 kart güzel ama aidatı çok yüksek yahu kim öder o kadar para maaşımın yarısı ediyor
Nisa selam 😄 Amex merakını çok iyi anlıyorum, kart tasarımı da havası da güzel oluyor 💳✨
Garanti’nin Amex’i Türkiye’de çok yaygın kullanılmıyor, özellikle daha çok online alışverişte ve büyük zincir mağazalarda sorunsuz çalışıyor. Küçük esnaf, bazı restoranlar kabul etmeyebiliyor, yanında mutlaka yedek bir Visa/Mastercard olsun 😉
yurt dışı ve online harcamalarda kampanyaları denk gelirse güzel avantajlar yakalanabiliyor ama mutlaka yıllık kart aidatını, kur çevirim oranlarını ve ek masrafları iyi incele. Kartı ilk birkaç ay düşük limitli ve kontrollü kullan, harcamalarını da uygulamadan düzenli takip et, böylece hem keyfine bakarsın hem de bütçeyi korumuş olursun 😊🧠💰
Cevap
7Cevap
Ben vakıfbank world metal kart kullanıyorum. Bence en iyi kart bu boşuna o karta aidat ödemeye gerek yok.
Bende altın var ama bir işime yaramıyor sadece gösteriş
Dikkatli kullanın da kartın şekli şemali önemli değil 😁
Limit kaç lira onayladılar knk
62 bin
Iyi yine de, işini görür. Aman dikkatli kullan geciktirme borcu.
İptal ettim ya aidat 13 bin
Iyi ettin o zaman.
kredi kartini kıralı seneker oldu
Ayıp olmasın diye vermişler sanki 😀
Bana uzak olsun
Bende yok
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?