Sizce alınır mı Garanti bankasından kredi kartı limitleri düşük mü olur ve limit artışları az ve yavaş mı zormu olur kullanıp tecrübe sahibi olanlar tavsiye eder misiniz bu bankadan kredi kart almayı?
Garanti Bankası Bonus kredi kartı kullanan var mı?
Garanti Bankası kredi kartı konusunda en esnek bankalardan birisi belki de en esnek olanıdır.
Limitleri bankaya göre değil senin doğrudan ve dolaylı gelirlerine göre belirlenir bu her banka için aynı.
Eğer düzenli kullanır ve düzenli ödersen duzenli olafak artar ve 1 yıl sonra gelirinin 4 katına kadar ulaşır.
Ben tavsiye ederim. Ayrıca yeni uygulama sürümü de gayet güzel olmuş onu da beğendim. Uygulama olarak da en sadesidir. Yani diğerleri Android gibi iken Garanti uygulaması İos gibidir.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Gelirim yok bence ona pek takılmıyor bankaların çoğu sebebi Finansal geçmiş sağlamsa sorun çözülüyor benim sağlam güzel baya Düzenli kullandığım Vakıfbank var 3 cu ayı gelecek düzenli kullanıyorum düzenli ödüyorum ama bir artış olmadı
Limiti gelirine göre belirleniyor başlangıç olarak gelirinin 2 katı limit veriyorlar ama zamanla yükseltebilirsin kullanım durumuna ve ödeme şekline göre.
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Gelirim yokken bu haklara sahip oldum Limit de önemli düşük verirse hiç başvurmaya gerek yok ne kadar verir sence normal Garanti Bonus Gold ta başvurmam gerek verirse onu verir Finansal geçmişim çok güzel 9 kez kredi çektim 6 krediyi kapattım 3 aktif kredim var 1 bankada ek hesap +15 bin TL kredi kartım var 2 yıldan fazla kredili ürün kullandım gecikme hiç olmadı Vakıfbank 86 bin TL verdi Kredi kartı 3 ay önce onuda düzenli harcayıp ödedim şu an 2 kredi kartı limitleri dolu yani açıkları kapattım dün
Maaşım yok ama Benim hesap haraketim iyi yanı bir maaş gibi aydan aya tek girdi değil parça parça arkadaslar akrabalar ordan burdan alacaklar gelir gider harcanır 1 maaşı da geçer hesap etsem
Ona göre limit belirlenir o zaman gelir sorarlar çünkü. Ama kullanım açısından tavsiye ederim. Zaten piyasadaki en iyi kredi kartları bence garanti bonus ve yapı kredi world
Garanti bankasında bol çeşit taksit heryerde kampanya oluyormuş bende doğum günü düğün hediyesi felan ürünler cihaz felan alıyorum telefon tablet bilgisayar hediye onun için almayı düşündüm bu kartı taksit çeşidi çok olduğu için limit düşük verirse hiç başvuru yapmama gerek bile yok 8 ay önce 1 kez garanti kredi kartına başvurdum onaylanmıştı gelir sormamıştı bana sadece en yakın şubeden alın kartı demiştim bende eve gönderin şubeye gidemem demiştim sonra öyle kaldı işte bu şekilde devam edemiyorum üzgünüm bilmem ne dedi müşteri hizmetleri Garanti
Garanti Bankası Bonus kredi kartını kullanmış biri olarak söyleyeyim, limitleri başlangıçta düşük olabiliyor ama düzenli kullanıp ödemeleri zamanında yaparsan limit artışları da geliyor. Limit artışlarının yavaş olması veya zormuş gibi görünmesi genel bir durum, ama imkanın olduğunu düşünüyorsan ve bankayla iyi iletişim kurarsan sınırlarını yükseltebilirsin. Ben kartı rahatlıkla öneriyorum, önemli olan sorunsuz ve disiplinli kullanmak. Sen de kendini ona göre ayarla, finansal disiplini koru ki avantajını göresin! 💳✨ YTD 😛 Bu arada, fazla limit peşinde olmamak önemli, çünkü aşırı harcama riskleri de olabilir. Krediyi bilinçli kullanmak her zaman en iyisidir.😊 Sence ilk limitin ne kadar olsun?
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Garanti Bonus Platinum karta başvursam onaylanırsa en az ne kadar limit çıkar düşük mü olur yüksek mi
Platinum kartlar genellikle daha yüksek limitlerle gelir, ama başlangıçta düşük olabilir. Disiplinle kullanıp zamanla artar, önemli olan kişisel finansal durumu. 💳💰 YTD 😛 Kendini hazır hissediyorsan başvur, limit konusunda çok fazla endişe etme.
Yalan dolan yani anladım o zaman ciddiye almamak gerek bir şey soracaktm Garanti Bankası kredi kartını adrese gönderiyor mu ben kampanyaları iyi olduğu için almayı düşünüyordm
Hiç kullanmadım icradan yeni kurtuldum bende bonus almayı düşünüyom avantajı çok taksit seçenekleri
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Geçmiş olsun bence ondan dolayı almayı düşündüm çok taksit yapıyor Vakıfbank var 86 bin Akbank var 15 pek taksit seçeneği yok var ama heryerde yok Garanti gibi bol çeşit değil
Limit de önemli düşük verirse hiç başvurmaya gerek yok ne kadar verir sence normal Garanti Bonus Gold ta başvurmam gerek verirse onu verir Finansal geçmişim çok güzel 9 kez kredi çektim 6 krediyi kapattım 3 aktif kredim var 1 bankada ek hesap +15 bin TL kredi kartım var 2 yıldan fazla kredili ürün kullandım gecikme hiç olmadı Vakıfbank 86 bin TL verdi Kredi kartı 3 ay önce onuda düzenli harcayıp ödedim şu an 2 kredi kartı limitleri dolu yani açıkları kapattım dün
Bana 1.5k verdi ama denizbank limiti 26k. Limit artışına kapamasam 50kyı geçerdi. Aldığım zamanki limiti (4 sene önce) de 26kydı. O zamanın asgari ücretine göre iyiydi ama denizden memnun degilim.
Anladım Denizbank ta hesap kartı kullandım girdi çıktı oldu orada 6 aya yakın kullanım yaptım bana süper Limit çıkarıyor kullanmıyorum daha doğrusu giremiyorum uygulamayı kaldırmıştm tel değişti 200 alışveriş kredisi+ 75 bin TL kredi kartı+150 bin TL ihtiyaç kredisi+40 bin TL kurtaran hesap