Kumbaranız var mıydı? Önceden sadece metal koni şeklinde kumbaralar vardı. Şimdilerde çok otantikleri çıkmış acaba yeniden paramı biriktirsem.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kumbaranız var mıydı? Önceden sadece metal koni şeklinde kumbaralar vardı. Şimdilerde çok otantikleri çıkmış acaba yeniden paramı biriktirsem.

küçükken plastik bir kumbaram vardı, biriktirdiğim bozuk paralarla o şekerleri alırdım; hâlâ bir kenara koyup kendime ufak bir sürpriz olarak biriktirmek güzel olur.
Benim de vardı tabi, metal koni kumbaradan geçen nesiliz biz 😄 O koniyi açarken sanki hazine açıyorduk, hatırladım şimdi 💰
Şimdiki kumbaralar çok eğlenceli ama işlev aynı: para biriktirmek 🐷 Sen bence yeniden başla, küçük ama düzenli atılan paralar zamanla şaşırtıcı seviyeye gelir. Yanına basit bir birikim hedefi koyarsan motivasyonun da artar 🚀
Cevap
7Cevap
evet vardı
Evet vardı ilk biriktirdiğim para 25 yetele idi skdk eminönünden peluş bebek almışalrdı kocaman adını ayşegül koymustum
Hala var 😂 kumbara da para biriktirmek hoşuma gidiyor dolunca saymak çok heyecanlı oluyor
Ayyy ben. Doldururum birde arada sayarım
Haha 😂 ekleyelim , ama sürekli atman lazım birde harcamiycaksin yok sayacaksin yoksaki birikmez , benim arkadaşımin eşi var 5ll litrelik bidonlar varya onun üst kısmını komple bantlamis yan taraftan da küçük para atacak kadar delik yapmış falcata ile , onu ağzına kadar doldurmuş yerinden kalkmıyor ben görünce bayıldım hatta çok özendim bir bidon bozuk para biriktirmiş adam keyif için yapıyor bunu , durumu da iyi zaten ben bile heves ettim
Ayyyy vardı kürdan ile bile kilidi açılıyordu 🤣🤣🤣🤣
Valla yok aldım hevesle iki üç gün ablamla buna gülüyorduk 😂 açıl susam açıl diyince bile açılıyordu o derece 🤣
Al parayı götür harca diyordu 🤣
Ben biraz sinirliyim 🤣
İşte yamulmamak için 🤣
Olmadı umarım da olmaz 😎🤣🤣🤣
cocuklugumdan oyle kisilige sahib biri degildim ajsbjsnd
tabiki ajsbsj
Kumabara değil demir kutum vardı kağıt para daha iyi istif olsun diye
Evet en fazla 2 gün dyaandi sonra hep aciyordum ozamnlarda 2 günde 100 TL toplamistim ooo noyke havalı biseydi yaklaşık 30 40 dolarlikti ah ekonomiiii
Evet kumbaram vardı bayramlarda büyüklerimin verdiği paraları biriktirirdim :D.
Vardı ama hiç tam dolmadı hep kırdım. Sabır yok sksmkss
Evet vardı para biriktirip ıstedıgım herseyı kendim alırdım
Abimin kumbarasındaki paraları çalardım yaa jsjsjsj
Ah çocukluk jdjsbs
Evet😢 gel de ağlama şimdi😭
O günlere ışınlansak keşke..
Öyleydi😢
Öyle oldu gerçekten.
Günlüğüm vardı bide, onunda öyle kilidi vardı😅
😐😐
Vardı da biriktiremiyordum
Vardı ama dolmasına sabretmiyorduk..
Eveet vardı ama hiçbir param bana yâr olmadı yaa🥹
para elimde dursa birikcek zhsjs
Bir de yanlis ama baba parasi olunca ne kadar emek vererek kazandiginin farkina varamiyorsun, var olsunlar
Amin :)
Para kazanmıyorken daha çok param vardı çalışınca çok gidiyor 🤔
@cahilavakado bilmiyroum ki para kazandigin icin daha luks seylere zaten odyeecegim diye yoneliyor olabilirsin
Bu ne hız böyle anında cevap şipşak 🤣🤣 yok ya işte para olmayınca zaten harcama ihtimalin de olmuyor ya biraz da ondan kaynaklanıyor sanırsam
@cahilavakado evet olabilir ne guzel iste ne yazdigin aklinda kalmistir hemen cevap verdim
Maşallah ellerin dert görmesin bu zamanda düşünceli insan görmek hoş
Ya tesekkur ederim avokado😅
Rica ederimmmm alnında su kalmış galiba peçete vereyim mii 🥲🤣
@cahilavakado fotomda oyle bisey mi var😨😨😨😱😱🥺😭😭😢
Hayır yaaa emoji attın ya ona dedim fotonda bir şey yok gayet güzel 🤣
@cahilavakado Tesekkurler anladim simdi
Sende benim gibi uyku uyumayan gece kuşusun galiba 🥲
@cahilavakado gec uyandim 1 gibi
benim soruma yazabilirsin burada soru sahibine ayop
Haklısın özür soru sahibi herşeyinfarkındayız ama onun farkına varamadık koştum geliyorum 🤣
@cahilavakado sorun yok gencler gayet guzel gidiyodunda yuzdeki suyu iyi çevirdin kozlar sacmalanmasindan hoslanmaz 😄
Teşekkür ederim 🙂
tutamıyorum gelen gidiyor :))
Evet güzel bir alışkanlıktı hala biriktiririm
Hayır yoktu biriktirdiklerim de kaybolurdu hep
Yoktu
Biriktiriyordum ama ikinci günü kırıyordum 😀
Yok napcan jdfj
Benim hala var
Hiç hatırlamıyorum
Vardı.
Evet vardı jdjd
Kız kardeşimin kumbarasını boşaltırdım