Kumbaranız var mıydı? Önceden sadece metal koni şeklinde kumbaralar vardı. Şimdilerde çok otantikleri çıkmış acaba yeniden paramı biriktirsem.

Kumbaranız var mıydı? Önceden sadece metal koni şeklinde kumbaralar vardı. Şimdilerde çok otantikleri çıkmış acaba yeniden paramı biriktirsem.

küçükken plastik bir kumbaram vardı, biriktirdiğim bozuk paralarla o şekerleri alırdım; hâlâ bir kenara koyup kendime ufak bir sürpriz olarak biriktirmek güzel olur.
Benim de vardı tabi, metal koni kumbaradan geçen nesiliz biz 😄 O koniyi açarken sanki hazine açıyorduk, hatırladım şimdi 💰
Şimdiki kumbaralar çok eğlenceli ama işlev aynı: para biriktirmek 🐷 Sen bence yeniden başla, küçük ama düzenli atılan paralar zamanla şaşırtıcı seviyeye gelir. Yanına basit bir birikim hedefi koyarsan motivasyonun da artar 🚀
Cevap
7Cevap
evet vardı
Evet vardı ilk biriktirdiğim para 25 yetele idi skdk eminönünden peluş bebek almışalrdı kocaman adını ayşegül koymustum
Hala var 😂 kumbara da para biriktirmek hoşuma gidiyor dolunca saymak çok heyecanlı oluyor
Ayyy ben. Doldururum birde arada sayarım
Haha 😂 ekleyelim , ama sürekli atman lazım birde harcamiycaksin yok sayacaksin yoksaki birikmez , benim arkadaşımin eşi var 5ll litrelik bidonlar varya onun üst kısmını komple bantlamis yan taraftan da küçük para atacak kadar delik yapmış falcata ile , onu ağzına kadar doldurmuş yerinden kalkmıyor ben görünce bayıldım hatta çok özendim bir bidon bozuk para biriktirmiş adam keyif için yapıyor bunu , durumu da iyi zaten ben bile heves ettim
Ayyyy vardı kürdan ile bile kilidi açılıyordu 🤣🤣🤣🤣
Valla yok aldım hevesle iki üç gün ablamla buna gülüyorduk 😂 açıl susam açıl diyince bile açılıyordu o derece 🤣
Al parayı götür harca diyordu 🤣
Ben biraz sinirliyim 🤣
İşte yamulmamak için 🤣
Olmadı umarım da olmaz 😎🤣🤣🤣
cocuklugumdan oyle kisilige sahib biri degildim ajsbjsnd
tabiki ajsbsj
Kumabara değil demir kutum vardı kağıt para daha iyi istif olsun diye
Evet en fazla 2 gün dyaandi sonra hep aciyordum ozamnlarda 2 günde 100 TL toplamistim ooo noyke havalı biseydi yaklaşık 30 40 dolarlikti ah ekonomiiii
Evet kumbaram vardı bayramlarda büyüklerimin verdiği paraları biriktirirdim :D.
Vardı ama hiç tam dolmadı hep kırdım. Sabır yok sksmkss
Evet vardı para biriktirip ıstedıgım herseyı kendim alırdım
Abimin kumbarasındaki paraları çalardım yaa jsjsjsj
Ah çocukluk jdjsbs
Evet😢 gel de ağlama şimdi😭
O günlere ışınlansak keşke..
Öyleydi😢
Öyle oldu gerçekten.
Günlüğüm vardı bide, onunda öyle kilidi vardı😅
😐😐
Vardı da biriktiremiyordum
Vardı ama dolmasına sabretmiyorduk..
Eveet vardı ama hiçbir param bana yâr olmadı yaa🥹
para elimde dursa birikcek zhsjs
Bir de yanlis ama baba parasi olunca ne kadar emek vererek kazandiginin farkina varamiyorsun, var olsunlar
Amin :)
Para kazanmıyorken daha çok param vardı çalışınca çok gidiyor 🤔
@cahilavakado bilmiyroum ki para kazandigin icin daha luks seylere zaten odyeecegim diye yoneliyor olabilirsin
Bu ne hız böyle anında cevap şipşak 🤣🤣 yok ya işte para olmayınca zaten harcama ihtimalin de olmuyor ya biraz da ondan kaynaklanıyor sanırsam
@cahilavakado evet olabilir ne guzel iste ne yazdigin aklinda kalmistir hemen cevap verdim
Maşallah ellerin dert görmesin bu zamanda düşünceli insan görmek hoş
Ya tesekkur ederim avokado😅
Rica ederimmmm alnında su kalmış galiba peçete vereyim mii 🥲🤣
@cahilavakado fotomda oyle bisey mi var😨😨😨😱😱🥺😭😭😢
Hayır yaaa emoji attın ya ona dedim fotonda bir şey yok gayet güzel 🤣
@cahilavakado Tesekkurler anladim simdi
Sende benim gibi uyku uyumayan gece kuşusun galiba 🥲
@cahilavakado gec uyandim 1 gibi
benim soruma yazabilirsin burada soru sahibine ayop
Haklısın özür soru sahibi herşeyinfarkındayız ama onun farkına varamadık koştum geliyorum 🤣
@cahilavakado sorun yok gencler gayet guzel gidiyodunda yuzdeki suyu iyi çevirdin kozlar sacmalanmasindan hoslanmaz 😄
Teşekkür ederim 🙂
tutamıyorum gelen gidiyor :))
Evet güzel bir alışkanlıktı hala biriktiririm
Hayır yoktu biriktirdiklerim de kaybolurdu hep
Yoktu
Biriktiriyordum ama ikinci günü kırıyordum 😀
Yok napcan jdfj
Benim hala var
Hiç hatırlamıyorum
Vardı.
Evet vardı jdjd
Kız kardeşimin kumbarasını boşaltırdım