Uzak mesafe ilişkide sevgiliden para istemek normal mi, sınırı nasıl koymalı?

Arkadaşlar şimdi size açık açık her şeyi anlatacağım ve siz ona göre yorum yapın gerçekten kafam çok karışık çünkü ben şu an yurtdışında yaşıyorum uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz kendisiyle yüzük taktık aileler tanıştı gayet ciddiyiz zaten yurtdışında çalışamıyorum henüz ve kimlik vs diğer işlemler için para desteği olmuştu bana şimdi bir dahaki ay gelecek ve bunun için birkaç tane alışveriş yapmam lazım bunun için de destek olmak istiyor çalışmadığım için ama ben çok çekiniyorum tamam olur diyemiyorum hemen ama diğer düşüncem de diyor ki ben sürekli karşı tarafa acıyarak olanlar bana oluyor daha önceki ilişkim hep böyle karşı tarafa acıdım acıdım hep ona ben para harcadım tamamen olan bana oldu bu ilişkide her şeye dikkat ediyorum ama bazen çok kafam karışıyor diyorum ki yok olmaz her şey para değildir falan ama bir yandan da diyorum ki birazcık zorunda yani sonuçta sorumluluk sahibini şimdiden taşısın çalışıyor birikimi var neden bana harcamasın ki ben de onun hayatında bir kişi değil miyim yani sizce bu durumda ne yapmalıyım ne düşünebilirim
Uzak mesafe ilişkide sevgiliden para istemek normal mi, sınırı nasıl koymalı?