erkekler mi prensesleşti anlamadım videoda bir şey görüyor atıyor bana ya da hesabına para istiyorlar şaka mı ya
2 ay
Cevap
11Cevap
Sen onları boş ver, bende ps5 alacam işte sıkıştım bu aralar para lazım napsakki.
sevgiline at sende 😂😂😂
ben bi kızdan borç almaya çekinirim ya Allah göstermesin.
peki sebebi nedir
erkek hem maddi olarak hem manevi olarak kadına karşı güçlü olmak zorunda. ha son çare oysa olur ama direkt ilk seçenek olarak kadından borç istemek doğru değil bana göre. bak mesela sen erkekler mi prensesleşti diyorsun. ben böyle gözükmek istemem. yediremem
belki benimle ciddi düsünmedigi icin isteyebiliyodur…
ben ciddi düşünmesem bile istemem isteyemem öylesi zaten utanmaz insandır bence :)
Hep siz mi isticeksiniz olum az da onlar istesin (hayatımda ilişkim olan herhangi bir kızdan para istemedim)
ya ben hediye almayi seven biriyim zaten sıkıntısı olsa veririm para ama oyle biseyde yok ben su aldirmaya cekiniyorum
Yani olması gereken seninki aslında cidden karakter sahibi insan kolayına para isteyemiyor şaka bir yana eğer çok çok ihtiyacı yoksa ve istiyorsa ben bir bkluk ararım istemsizce
tesekkur ederim genelde erkekler bi kizdan para istemeyi güçsüzlük olarak gormez mi bi tuhaflik var iste çok zenginde degilim aslinda 😂
Yani ben kimseden istemem bana göre herhangi birinin herhangi birinden para istemesi güçsüzlüktür ama istisnai durumlar olur mesela en son bir arkadaşı arayıp acil 3k göndersene dedim yarın atayım dedim ertesi günde attım çocuğa o anlık bir ihtiyaçtı
o normal insanlik hali ama hepsinin boyle olmasi ilginc geldi hepsi bana mi denk gelir
misal eski sevgilim bana pantolon linki atiyodu senin karttan alsana diye sonra geziyoruz mesela avmde kendisine parfum aldirmak istedi kahve iciyoruz hic cekinmeden bana ödettiriyo falan
Allah allah çok ilginç ya bende tam tersini yaşadım bak şundan alalım diyip bana ısmarlatan falan 😅 ikimizde aynı şeyleri yaşamışoz karşı cinsten
ben hayatimda biri olmasina ragmen cok bisey isteyince en fazla babama atarim alsin diye sevgilimden istemeye utanirim belkide benim yaptigim yanlistir bilemiyorum
ya kizlar hep oyleydi zaten 😂
Hayır bence herkes kendi ihtiyacını kendi karşılamalı he içinden bir şey almak gelir kahve ısmarlamak gelir o ayrı ama bana şunu al demek linkini atmak hadi bir dega yaptın diyelim birden fazla kez yapmak aşırı utanç verici
İşte o da yanlış bişey madem kendi parasını kullanmayacak o zaman evde otursun ev işi yapsın shsjjd
acaba nasil vibe’ım varda boyleleri denk geliyo
Bilmiyorum hshd yani ben karşı cinse hiç öyle yaklaşmadım 😅
takilmalik goruyo belkide ciddi düsünmediginden…
Onu sen daha iyi bilirsin nasıl bir iliikiniz oldu yakınlaşma oldu mu ciddi konuşar geçti mi geçmedi mi vs vs bunlar senin bileceğin şeyler
aslinda o tur muhabbetleri hic acmadi arada olmustur belki o da normaldir ailesiyle falan tanistirdi ama bilemiyorum
Yani bir kaç kez reddet bakalım bu seferde sen al de cüzdanı unutmuşum de ne tepki verecek
ben zaten kahve harici reddettim bi sekilde
odemelerim var falan diyorum
enayi degilim o bana alsin
Aynen bakalım ilerde tavırları davranışları ne olacak
her şey dengeli olmalı ya ne sen ona ne o sana ortası olmalı bence
hediyelesmeler olurda al demek baska
Aynen biraz yüzsüzce geliyor bana
ahahaha sen garibanlara hep denk gelmişsin
aslında öyle değiller😂
Sana öyle yapmışlar demekki :)
Maddi durumundan ya da maaşından söz etme
bahsetmiyorum ki hiç
O zaman cevap olarak deki sen bana al 🤣
Demek ki verici bir tipin var
nasıl halledicem onu
Onu bilsem kendime uygularım
ama kızlarda normal
Olm öyle değil layn 🤦
Pufasjldaslkjla bunu bir ara deneyeceğim
direkt soguma sebebi hahaahha
Olsun çok merak ettim ne diyeceğini yazıyorum birazdan
ss at direkt haahhash
alskdlşaskdlasş atarım belkii tepkiye gööre
Seçmece buluyosun sanırım 😄
Etek giyerseniz para veririm de
Sen hangi erkeklere denk geldin öyle
Sende verme
Engelle geç
Gel ben sana veriyim
kicina don al ilk
Sana da don alırım
İyi oluyo size. Belli ki çirkinsin sömürüsünler. Hiçbir erkek güzel bi kızdan para pul istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum sandığından daha yaygın aslında 😂 Bir noktada “verici” taraf sensen, karşıya istemeden şu sinyali gönderebiliyorsun: “Benden isteyebilirsin, ben hallederim.” 💸
Burada mesele erkeklerin prensesleşmesi değil, senin sınırlarını net koymaman olabilir. “Para konuşulan ilişki”de önce beklentileri, sonra bütçeyi konuşmak lazım. Para isteyenleri direkt eleyip, davranışa bak, söze değil. Hak ettiğin saygıyı cebinle değil, duruşunla gösterirsin 💪✨