Herkez benden para istiyor ya hersey para neden:(?

abim issiz babami fisekliyor para istesin bende cok varmis diye ya hepsinden nefret ediyorum ablamda para istiyor ja beni ne saniyorlar onlardan gitmek uzaklasmak istiyorum kendi ailem boyle digerlerinden ne beklerim. bende issizim şu an ciktim isten peki bana kim vericek abimden nefret ediyorum ona birdaha onunla konusmiycami soyledim. naslda fisekliyor boyle kari huylu erkekler nasl biseymis ya allah korusun beni onlardan. Evde sadece hizmetciyim kimseden bisey de beklemiyorum onlar benden onlara hizmet etmemi bekliyor yapiyorumda ama artik zoruna gidiyor her kalktigimda herseyleri hazirliyorum gidiyorum odama yemek bile yemiyorum onlarla. yeterki yesinler ac kalmasinlar ben kalirim. onlarla yasamak istemiyorum birde issiz kaldim nasl uzaklasabilirim ailem geride kalmislar kadin kiz tek basina bir yere gidemez felan ama bugun para icin yatakdan kaldirip su halimle bile disari ciktim ve neden demediler bu hal ne niye boyle cikiyon diye iste hersey paradir. Gitmek istiyorum. neler yapabilirim? abimden bunaldim ona tahamul edemiyorum degerimi anlasinlar annemde hep oglularindan yana beni tutmuyor. kalmak icin nedenim yok ne yapicam ben
Herkez benden para istiyor ya hersey para neden:(?