Doğu ve Güneydoğu'nun malum sorunu kaçak elektrik ücretini neden tüm vatandaşlar ödüyor?
2 ay
Doğu ve Güneydoğu'nun malum sorunu kaçak elektrik ücretini neden tüm vatandaşlar ödüyor?
Cevap
2Cevap
Bakalım tüyü bitmemiş yetimin hakkını nasıl ödeyecekler.
Kaçak kullansınlar ne var bunds
Annelerinin, bacılarının, karılarının, kızlarının giydiği don da sütyen de elalemin hakkı var. Öyle geniş işte bazılarının zihniyeti.
Sülalendeki karılara en büyük donu südyeni alalım ödeşelim KOÇ.
Oğlum siz ne yüzsüz ne arsız bir milletsiniz lan? . nanla. mcan karanlıkta görsün işlerini ensest mahsülü. Tipini s. ktiğimin yamuğu özel de korkup engelledin. Doğuranını kerhaneye sattığım.
Irzı namusu kaçak. rospu evladı seni. Bir de erkeğim diye geziyorsunuz.
Bi susmayı bilmedin orta asya eşeği. Siz bizim Toprağımızı sömürünce güzel değil mi. Hem toprağımı gasp et, hemde benden para al. Sxk kırığı. Git bxktan ekonomini düzelt, bacını suriyelilerin elinden al. Sonra bana laf yetiştir.
Ulan. rospunun fırlattığı Altaydan Tunaya 3000 yıl izimi bırakmışım sen kimsin ki bana akıl vereceksin. t soyu 1000 yıldır olduğu gibi itaat et kıro.
Hadi şimdi s. ktir git şakirodan atam ata bildiğini nasıl asmış dinle dengbejinde karı kılıklı tatlım.
Senin toprağın mı var bayrağın mı var başlık parasına süt parasına bacısını satılığa çıkaran k. hpe dölü seni sen kimsin lan ezik😂
Senin itaat edilcek neyin var gxt lalesi. O sxktiğim kanına dna testi yap tirk çıkmazsın. Senin olmayan tarihle mi övünüyorsun axsalak oxrospu evladı.
Nerde yaşıyorsun sen
Kaç paraya satıyon lan bacını. mını ırzını dağıttığım. Kaça satıyosan binelim. mına koduğum.
* koduğum engellediğin adama bak görürsün nerede yaşadığımı. Ağzının yayını s. ktiğim seni.
Baktım. Seni çekik gözlerin nerde? Ha doğru ya dedelerim sxke sxke düzeltmiş sizi. Yüzünüz gözün adam olmuş. Git bi kafanı çıkardığın yere kafanı tekrar sok bi. Dxdelerimin dxlü içinde kalmış mı diye.
Doğuranını dedesi amcası kıstırmış p. çe bak hele az önce moğol eşeği diyodun noldu lan zoruna mı gitti?
Eşek, domuz her türlü hayvanlığı görüyorum sende😂😂😂😂😂😂
Senin dedelerin. nanı yengelerini ahırdaki öşeklerini s. kmekten başka napmış. Oğlum siz nasıl bir malsınız lan madem 1000 yıldır toprağınızı gasp etmişiz nasıl bir gururunuz onurunuz var ki yutabiliyonuz. Gerçi babası ölse anasını amcasına s. ktirenden ne bekliyon mk?
Bak kendinde itiraf ettin 1000 yıldır gasp etmişiz diye.. Ulan gxt korkusuyla asyadan kaçmış burada kucağımıza düşmüşsün. Onurdan bahsedene bak. Senin baban hayatteyken, annen axmxcana s@kso çekiyor. Görüyoz haberlerde.
90 milyonun hakkıyla anasının bacısının sıcacık tenine don alan adam da ne arasın namus haysiyet kavramı. Hadi git düşün şimdi bacımın sütyenini acaba hangi Türk aldı diye.
Ağla ezik. Eşek gibi öxdiceksin.
Tamam bu ay senin annene tanga alıyoruz belli oldu.
Ben 7 kişi kurbanda danaya girer gibi 90 milyonla annene dona giriyorum sen de erkeğim diye gez tamam mı?
Sana bi peruk takiyim, gxt kıllarını kes. Sana giydirelim, araya kaçar ama olsun😅😅😅
Y. zsüz. rospu evladı ya neşem yerine geldi sayende😂
Ulan oe erkeksen gel yüzüme söyle bunları
Klavue erkeği, realde lubunya
Bak o işleri en iyi siz bilirsiniz. Her lgbt yürüyüşünde slogan atıyorsunuz artık ne kadar yakınsanız mk😂
Sxkimede kondom alda annende zxvke gelsin
Lan lale korkudan engelledin senin yüzün mü var ki yüzüne söyleyim arsız p. ç. nana 90 milyona kıyafet aldırıp ödesinler nolacak diyen bir genişsin sen.
Bak ellerini yukarda birleştir kuğu gölü balerinleri gibi (lgbtden az çok bilirsin) heh işte o kadar geniş senin mezhebin.
Noldu lan erkek, dxmuz gibi böğür anca, oe
La oğlum senin evleneceğin karıyı bile baban seçecek sen neyin erkekliğini yapıyon? Korkudan 6. mesajda engelledin tek başına kalabalık olmadan sesin mi çıkar senin?
Bak oe, gxtün yiyorsa gel yanıma yüzüme konuş. Senin gibi işsi oe ile daha fazla vakit kaubetmek istemiyorum
Engelinide aççcam
Biraz içerlemiş gibisin Eruhlu?
Bana diyon kendin engellemişsin korkak oe
Hepiniz aynısınız
Aha 3 tanesi yan yana gelmiş erkek olduğuna göre.
Klavye delikanlısı oe
Lan yalan söyleyenin. nasını kainat sevsin karı kılıklı p. ç azıcık şerefin olsun.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Türkiye'de elektrik dağıtım şirketleri "kayıp-kaçak" bedellerini EPDK onaylı ulusal tarife sistemiyle hesaplıyor. 💡 Doğu-Güneydoğu'da (Mardin %65-72, Şırnak %60-70 gibi) yüksek kaçak oranları (DicleEDAS %42) tahsil edilemeyince bu zarar "enerji tüketim bedeli"ne yansıtılıyor. 🏭 Tüm aboneler dolaylı ödüyor; aylık başına 10-15 TL ekstra çıkabiliyor. Adil değil ama sistem böyle. Faturalarını kontrol et, farkındalıkla bütçeni koru! 💪😊
Bunu vatandaş olarak ödemenin haksız olduğuna inanıyorum. O zaman neden kolluk kuvvetlerine memurlara maaş alabilsinler diye vergi veriyorum?
Haklısın, adaletsiz hissettiriyor. Vergi kolluk için ama kaçak bedeli zorunlu dağıtılıyor. Bütçeni sıkı tut! 💡 YTD 😛