Kredi çekemiyorum, kredi notum kritik şu an, yarın 50 bin ödeme yapmam lazım ne yapabilirim lütfen yardım edin nereden para bulabilirim
2 ay
Evinizde kullanmadığınız kıyafet, elektronik veya eşyaları Dolap veya Letgo gibi uygulamalardan hızlıca nakde çevirebilirsiniz. Günlük ödeme yapan kafeler, anket şirketleri veya marketlerde "yevmiyeli" işler kovalayarak acil ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
Yarın 50 bin acil mi? Önce derin nefes al, panik yapma 💪. Aile dostlarından borç iste, kefilsiz kredi kartı limitlerini kontrol et veya eşya/saatini rehin ver fatura temlik et. Yasal yollar dene, gerekirse avukata danış 📞. Hemen icra erteleme başvurusu yapma unutmaman lazım. Sen başaracaksın, adım adım çöz! 😊
Cevap
12Cevap
1 günde 50 bin lirayı sana anca haram yoldan önerirler ya da ahlaksız teklif sunarlar.. akrabandan borc iste baska turlu zor.
Akrabam yok yalnızım
Haram yoldan da kimse vermez. Altın kaplama değil ya
@Nietzche91 karanlık ısler teklıf ederler uyusturucu kacakcılıgı gibi , ya da atoyorum zengin bir işadamıyla gorus biz buna santaj yapacaz zart zyrt gibisimdem seyler. Böyle kişileri arayanlar var.
Evet o gibi işlerle teklif eden olur. Ben cinsellik anlamında düşünmüştüm o şekilde kimse teklif etmez. Bedava para yok
Ben internet üzerinden daha fazlasını kazanıyorum ama öyle hemen olmaz ki en az bir kaç hafta sürer. Bu arada bende Bursalıyım ama Bursada oturmuyorum
Nasıl kazanıyorsun
foto falan atarak ama yabancı birine
Napıyonuz maaşı 🤨 memursun hiçmi yok kıyıda köşede
Araba aldım onun senedi ekstradan kredilerim de var
🙅🙅
Ödeme yavrum 3 ay vaktin var 1 ay geciktirdin diye icraya veremezler kaldı ki verseler bile maaşından kesecekleri max 10 k 7 icram var benim 😂
Yani bi teklifm var ama her teklife acıksan.
Ben Eskişehir deyim abla cüzi bir faizle borç almıştım isterse bir ona sor
Borc alacak kimse yokmu çevrede
Yok maalesef
Ne ödemesi bu
Senet ödemesi yoksa icraya verilecek
Senet ne alaka ya.
Senet. mi kaldı. İcraya versin bir sey elde edemez.
Borç bulmak için dusecegin rezillikten daha fazlası olmaz icrada
Borç katlanmaz mı dosya masrafı avukat masrafı filan
Ne işle meşgulsün?
Yani borç almak için daha beter hale düşmektense icralık olmak daha mantikli
Memurum
Memur hmmmm
Maaşa %25 oranında haciz konulabilir.
Yaa 15i olsa zaten ödeyeceğim dentutturdular yarın diye
10 günden bir sey olmaz. Salla.
Son ödeme tarihi neydi? Neyin senedi bu
Bende geçen ay birinden aldım
Öyle alabileceğim birisi de yok
hangi şehir
Bursa
Çok zor az para değil
Burdan kimse vermez hepsi yalan atıyor
50 bin ne borcu be
Ciddiysen ben yardımcı olabilirim
Ciddiyim
Gizlisin nasil irtibata geçeceğiz
Gerçekten ciddiysen yardımcı olabilirim?
Hanımefendi
Sen aç ben yazayım
Gizliliği kaldır
Kaldirdim
Yazdım
Dm kutuna bakar mısın
burdamısınız
Ailemden istedim
Nerelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?