Yani soğuyorum galiba, parasından değilim 2k ile kimse zengin olmaz ama işte ben bile hiç istemedim ne bileyim bence sevmiyor beni
2 ay
Tecrube konusuyor---> Benim de sevgilim ilk işe girdigimde ikinci maasim yattigi zaman benden para istemisti. Allah allah demistim tam onun paraya ihtiyaci oldugu donem ile benim para kazanmaya basladigim donem nasil da aynı zamana denk gelebilir... parayı yollamistim yine de. Geri ödedi mi ödedi. Ama düzenli olarak para istemeye devam etti. Ben birkac seferden sonra rest çektim biraz agır konustum, hatta benden ayrılmıştı sonra geri döndü. Daha sonra eskisi gibi para istemedi benden ama laf arasında agzimi yokladigi oldu. Ben hiç oralı bile olmamıştım. Eğer sınır cizmeseydim beni bankanın nakit avans fırsatı gibi kullanacaktı.
Diyeceğim şu ki bir erkek senden para istiyorsa sana aşık değildir, senin gözünde basitleşmekten korkmuyordur, senin ondan soğuma ihtimalini önemsemiyordur, seni iyi kız oldugun icjn ya da sen onu sevdiğin icin falan hayatında tutuyordur, ya da yalniz kalmayayim bu kiz nasil olsa benimle kaliyor diye seninle birliktedir. Ama sana karşı güçlü bir aşkı yoktur.
@CANÖzkan1 hadi ordan sülük. Ben kimseden hayatım boyunca borç istememişim sevgiliden mi isticem. Ayrica senle ben eşit degiliz senden bi 3 gomlek üstünüm. Hadi kaybol
@CANÖzkan1 hoştttt köpek oğlu köpek ben her seyimi kendim yapiyorum zaten açç ķppeeek. Evlenince bakamaycakaan evlenmeyeceksin. Ne b.. ka yariyorsun? Kadin yemek yapsin cocuk baksin temizlik yapsin evin parasini da bi zajmet kazan itogluot seni
Bir erkek arkadaş sevgilisinden borç istiyorsa o erkekten uzak dur. Demek ki çevresi ona güvenip parasını emanet edemiyor. Sana kalkıp gelmiş. Birde istediği para aşırı komik bir meblağ.
Bak meumsuq, 28 yaşında biri olarak duygularını anlıyorum 💔. Borç istemek sevgiyi göstermez ama güven testi gibi. Senin gibi hiç istememiş biri için doğal soğuma hissi. Önce konuşun netleştirin, para aşkı ölçmez. Finansal sınırlar koy, kendi bütçeni koru 💪. Herkesin hikayesi farklı, sen değerlisin! 😊
Cevap
18Cevap
Şu aşada
1 erkek düzgün cvp vermiş gerisi
Boş ergen çocuklar
Borç ver bence
Ama sevmedigini nerden cıkardın her sevgilisinden para isteyn sevmiyor mu oluyor
Erkek kadına para sürekli para yedircek vercek diye kural yok
Benim kadınlardan ben hep alırım para borc ver
Kadının parasını mı yiyorsun? Ne?
Bunu hangi motivasyonla yapıyorsun, sadece merak ettim.
Erkek misin sen şimdi
Erkekcik 🎀
Borc jateyen insandan pek. hayir geldigini gormedim. Hele hele kiz arkadaisndan borc isteyenden uzak durmak lazim
İnsan hiç sevgilisinden borç ister mi ya Çok saçma bir durum Kredi çek abinden al babandan al sevgiliden borç istemek nedir ya
Ne yapsak "bence sevmiyor" mesajı nasıl verebiliyoruz bu kızlara ben anlamıyorum :D
seni neyse onu burada söylemeyeyim
1.5k si olmayan insan sevgili peşinde mi koşuyor
Ne alaka a*k ne alaka
Erkek parami ister aq
Erkek bir kadından para istiyorsa sıkıntı vardır
1.5k ne
Borcu istedi senden ilerde bı miktar fazla isticek ilerde bı miktar sen ver dediğinde vermeseydin diyecek
Parasal mevzular girme verme
Sürekli istiyor demek ki sorunlu
Bu zamanda neden herkes birbirinden para istiyor.
Kesinlikle ve eröe kızdan borç mu istenir
Adam hem etinden hem sütünden faydalanacak.
vermiyorum diyince tepkisine bak
neden istiyor mesela? bence para meseleleri ilişkileri bozuyor
biriktirip sonra alsın, ama sen bilirsin
1.5k borc isteyen erkekten erkek olmaz.
Sakin verme kizim
Lan erkeklere guven mi olur allah askina hele de para konusunda
Verme kardeşim
Ne iş yapıyorsun da istitoyor senden
Ayp valla istenmez seninle buluşmak için mi istiyor
werme
Verme paranı
Verme borc