Motor almak istiyorum ama para yok 😂. Yaza kadar altın yapsam 1 gram 1 gram üzerini taksitle almak istesem verirler mi onu da bilmiyorum. Şu saatte düşündüğüm şeye bakın ya
2 ay
Birikim için güzel motivasyon olur altın. Kredi veya taksit için önce bir miktar birikim yapıp bankayla görüşmeni öneririm, böylece şansın daha yüksek olur.
Yaptım altın koydum kenara. Çok değil 1 gram ama olsun nereden başlasam kâr. Motor almayı düşünüyorum yaza kadar. Kredi işini yazın hallederim umarım.
Bir yakınımın kızı sürekli motor istiyordu; doğum gününde babası ona motor aldı. Fakat trafik kazasında kızını kaybetti.
Allah rahmet eylesin
Yollar değil aslında. Olay şu.. motorcuları araç ve sürücü olarak görmüyorlar. Üstümüze kıran da var yol verende var. Karışık yani
Cevap
34Cevap
Araba daha iyi
Güzel ve düzenli bir iş bulursan neden olmasın. Motor dediğin araç ulaşılmaz çok pahalı bir şey değil sonuçta. Azıcık istikrar yeterli.
Çalışıyorum zaten sadece borç harç hiç bir zaman bitmediği için zorluyo beni
Biraz harcamaları kıs biliyorum zor ama maalesef bizim ülkemizde kahve içmeyip birikim yapmak zorundasın.
İnanirmisin bilmiyorum ama memur olduğumdan beri kendime para kalmıyor düşün. Hayalime kavuşmak çok zor geliyor. Çalışmadığım zaman borcum yoktuuuu
Gelir olunca giderde bir o kadar oluyor maalesef. Kredi kartı kullanma nakit öde her şeyi
Alırsın kredi kartına taksit yapan yerler oluyor eğer varsa kartın
Var kredi kartı da ne kadar taksit yapıyorlar kaç ay yani
He iyi o zaman
Bende motor almayı düşünüyorum bakalım ne olacak
Alırsın inşallah
Hayal var para yok. Ben de yüksek teknoloji üreten bir şirket kurmak istiyorum da o kadar para çıkmaz
Hahahahah profilde ki kız kim çok tatlı hanım efendi evlilik düşünür müsünüz
Benim Pp de ki sağolun
Bu sitelerde kendine eş mi ariyorsun? Cidden mi?
Dış görünüşe göre seçme.
Verirler tabi neden vermesinler ki. Arkadasim iki tane aldi oyle gidip. Hemde 12 taksit
Taksitli bazı kendi vadeleri ya da banka kredisi ile ancak
Babam motor kazası yaptı 7 aydır yatıyor tekrar düşün derim alamıyorsan vardır bi hayır dimi
Geçmiş olsun
Babana söyle bence anlayışla karsïlar pusjdhd
Babam yok.
Bizde var da noluyor, aylardır bi süremedik havalardan
Bende valla bide öğrenmesi var
Sürmesi o kadar basit kiiiii. İnşallah öğrenirsin hemennnn
İnşallah en büyük hayalim
İnşallah gerçekleşir 🫶
Zamanında benim de öyleydi. Şimdi ehliyet var ama motor yok😂
Seninde bi an önce olur inşallahh
Alırsın. Pahalı bir şey değil.
İnşallah alırım
Ne almayı düşünüyorsun motor
Rs200 ya da nk250
hangi motor hayalin?
Hayalim de ki için çok para lazım ya. Şu an sadece nk259
250
Maşallah hayalindeki motoru paran olsa bile deneyimin olmadan süremezsin biliyorsun demi 😂 inşallah nasip olur sana cano
Valla arkadaşımda var Nazar değmesin ama çok güzel suruyom. O yüzden ondan istiyom
Hadi bakalım hayırlısı
Yazın bn de Alaçam pcx al çok iyi ve az yakiyor
Yok nk250 ya da rs200 alcam
Ben vitesli sevmiyorum yoruyor
Zevki başka ya
Rahatlıma özen gosteririirm Honda hayat onda😃
Peki ozaman sen al artcin ben olayim
Ücrete ortak ol o zaman
Zevki başka evet 200 le pulsarla giderken kaza yaptım bariyerlere süte rurte durdum İzmir'de çeşme yolu üzeri motor emanet pert 20 gün kalkamadım o yüzden pcx en rahatı
Tek değilsin ahahahaha hangisinden isittorsun
Nk250 ya da rs200
Ehliyetin falan var mk
Mı olcak küfür değil
Evet var ehliyetim
Güzel o zaman alırsın yaza umarım bende istiyorum ama önünüzde ki ay alıcam gibi
İnşallah alırsın
İnşallah sende sağol
Öyle hayalim yok istesem alirim
Osurarakmi uyuyon. Aklına motor nerden geldi balim
Sen birikim yap bir şekilde alırsın bence
Ne tip?
Nk250 ya da RS200
Ben de almadan önce öyleydim 😂
Nasillll
Her gün motor almak istiyordum. Kafayı bozmustum videolarla falan 😂 12 ay taksiktli satılan çin malı motorlar var taksidini ödeyene kadar öğrenir satarsın
Sürmeyi biliyorum onda sıkıntı yok ta tek sıkıntı almak su an. Sağdan soldan onun bunun motoruyla geçmez ömür. Taksitle almaya kalksam kredi kartına yapıyorlar o da olmuyor istee
İkinci el dandik bir şey al ne diyim
Verirler alırsın
Taksitle alma
Tek sensin
Herkesin derdi para
Ev al kiraya ver.
Motor alabilirim ciddiyim
Al kanka
Nasıl irtibata gecebilirix
İrtibata niye geciyoruz?
Kendi motorumu kendim alirim sen kendine al
Ben seni nerden tanıyorum ya
Nereden taniyon
Çıkaramadım
Çalışıyormusun ki
Evet ama her ay kredi kartı extresi ve borç kapatmaktan para yetmiyor işte. Ama motor şart. Biraz zevk ve keyif için ama şart yani. Çünkü sürekli iş yerinden bir yere gitmek zorunda kalıyorum
Ne almak istiyorsun
Ya nk250 ya da pulsar rs200
Pek tavsiye etmem
Bende kurdum
Olur be
Git araba al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?