Yeme & İçme Gece gece canı makarna çeken sadece ben miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Soslu kremalı falan bir makarna iyi giderdi yaaa keşke gündüz olsa yatiyim da aklıma gelmesin bari Güncellemeler+1 yıl Resmi internetten almıştım bende yemeden yattım sadece sizi sorgulamak istemiştim Gece gece canı makarna çeken sadece ben miyim? Cevapla Fal Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. İyi yapmışsın gadası 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Acıktım kafe geldi aklıma. Sadece acıktım yazsam kaç kişi anlardı acep? bhmvnbm 0 0 Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Zaten karnım zil çalıyor 😭😭 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Al benden de o kadar Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Ben tavuk dünyası nın makarnasını çok seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben tavuklu kremalı körili makarnayı Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Al işte sabah yarınki öğle yemeği menüm belli oldu Yorumla Soran +1 yıl Brunch yapıyorsun herhalde Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Ayda yılda bir kere gidip yiyorum bfksxhxsobxoa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çekmıyordu ama sayende cekti 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yat uyu yat 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya okumam gereken kitap var amaa Yorumla Soran +1 yıl Ney okuma kitabı mi ders kitabı mj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ders kitabı ama ilgim olduğu için okuyorum zorunluluğum yok yani geceleri uyumayı bıraktım zaten 4 e kadar yatmıyorum hiçbir gün Yorumla Soran +1 yıl Gündüz de geç kalkarsın sen şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok dersim olduğu günler 7.30 sa kalkıyorum diğer günler 10 da filan Yorumla Soran +1 yıl Maaşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neden uyanıksın genelde sen de mi geç yatiyosun Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Benimde çekti şimdi olsa da yesek. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sayende benim de canım istedi Jcjsjx 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi yapmışsın gadası
Acıktım kafe geldi aklıma. Sadece acıktım yazsam kaç kişi anlardı acep? bhmvnbm
Hmm ya bugün de bizde yemekte bu vardı yaa 😑😑
Zaten karnım zil çalıyor 😭😭
Al benden de o kadar
Ben tavuk dünyası nın makarnasını çok seviyorum
Ben tavuklu kremalı körili makarnayı
Al işte sabah yarınki öğle yemeği menüm belli oldu
Brunch yapıyorsun herhalde
Ayda yılda bir kere gidip yiyorum bfksxhxsobxoa
Makarna çok iyi görünüyor yalnız
Çekmıyordu ama sayende cekti
Yat uyu yat 😄
Ya okumam gereken kitap var amaa
Ney okuma kitabı mi ders kitabı mj
Ders kitabı ama ilgim olduğu için okuyorum zorunluluğum yok yani geceleri uyumayı bıraktım zaten 4 e kadar yatmıyorum hiçbir gün
Gündüz de geç kalkarsın sen şimdi
Yok dersim olduğu günler 7.30 sa kalkıyorum diğer günler 10 da filan
Maaşallah
Sen neden uyanıksın genelde sen de mi geç yatiyosun
evet sadece sensin afiyet olsun
Benimde çekti şimdi olsa da yesek.
Oh bolonez soslu! Afiyet olsun
Sayende benim de canım istedi Jcjsjx
Daha dün yedim 😅
afiyet olsun
Güzel olurdu valla ya😋
Ama amaaaaaa🥺🥺