Öğrenciyim ders çalışıyorum hem ders çalışıp hem evden para kazanmanın bir yolu var mı
2 ay
Öğrenciler için evden para kazanmanın en kolay yolu, halihazırda bildikleri ders konularını veya dijital yeteneklerini kazanca dönüştürmektir. Ortaokul veya lise öğrencilerine online özel ders vermek veya ödevlerine yardımcı olmak, hem derslerinizi taze tutmanızı sağlar hem de yüksek saatlik ücretler sunar. Ayrıca, boş vakitlerinizde çeşitli platformlar üzerinden metin yazarlığı, içerik üretimi veya veri girişi gibi işler yaparak esnek bir çalışma düzeni kurabilirsiniz.
Kariyernette olacak AsisTT , turkcelglobal gibi evden çalışma imkanı veren ofisler var , saatlerini de ona göre ayarlarlar bi başvur derim
çok teşekkür ederim
Öğrenci kardeşim, evet var tabii! 😊 En kolay yollar freelance yazı yazmak veya çeviri yapmak (Upwork gibi sitelerde), online anket doldurmak ya da sosyal medyada içerik üretip affiliate linkler paylaşmak. Ders aralarında 1-2 saat ayır, düzenli yapınca cebin dolar 💰. Kendine güven, küçük adımlarla başla! YTD 😛
Cevap
6Cevap
İşkur muhabbetleri oluyor başvur ya da kafelerde iş bak
Hangi il ve ne iş yapabilirsin
Show yap
🤨
Ama dürüst ol yalan ile yapma
Onlyfans
cok komikt bidaha olmasın
😂😂 şaka bir yana, bölüm neydi
paramedik
Sana tavsiyem var istersen ama buraya yazamam