18 yaşındayım ailem ihtiyaclarimla çok ilgilenmiyor şu eksiğim var dediğimde gerek yok ne yapacaksın diyorlar işin garip yanı durumumuz var çoğu para abime ve erkek kardeşlerime gidiyor sırf evden çok çıkmıyorum diye hiç alalım demiyorlar ki hep evde kalacak halim yok ilerde üniversiteye başladığımda ne giyeceksin diye düşünmüyorlar ben de artık kendim kazanmak istiyorum hiç ki şansım yok
Hayır kesinlikle var. Çokca başarılı da olabilirsin lakin bu uzun ve senin yeteneklerine bağlı bir süreç burada kimse sana anlatamaz. Kendin kesfetmelisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnternet üstünden kazanabilirsin aslında neden denemiyorsun ki
Aşağıda görmek değil benim fazla da gözüm yok tabi olsa hayır denmez ama daha 500 TL yi bulamazken oralar biraz uçuk geliyor hem bir öğrenci için fazla değil mi
Hayır işi biliyorsan kücük bir sermaye ile parayı katlayabilirsib ben vurkaç taktiği uyguluyorum mesela belli bir miktar kâr yakaladığımda günü kapatıp parayı çekiyorum önemli olan kasayı korumak yüklü oynamamak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır kesinlikle var. Çokca başarılı da olabilirsin lakin bu uzun ve senin yeteneklerine bağlı bir süreç burada kimse sana anlatamaz. Kendin kesfetmelisin
İnternet üstünden kazanabilirsin aslında neden denemiyorsun ki
Knk soruyu güncelledim gerek kalmadı
İyi bakalım
sana bir önerim olacak gerek kalmadı desen de ilgini çekeceğine eminim. dinlemekten ne kaybedersin
Onlara Sugar Dady bulabileceğini söyleyerek korkut
Ağzıma si*arlar
Gerek kalmadı derken, buldun mu para kazanma yolu?
Yok bulmadım qma vazgeçtim para aramaktan
Buralardan anında bulursun.
Anket - broşür ya da cafe
Valla belli yolları var :D
Sağol artık gerek kalmadı
Aylik 17 bin yetwr mi mesela
Öğrenciyim aylık 500-1000tl bile yeter ne 17 bini
Niye boylesiniz anlamıyorum harbiden. Kendinizi cok asagida goruyorsunuz
Aşağıda görmek değil benim fazla da gözüm yok tabi olsa hayır denmez ama daha 500 TL yi bulamazken oralar biraz uçuk geliyor hem bir öğrenci için fazla değil mi
Genelde yardım edeceğini söyleyenler karşılığında foto falan istiyor ben öyle biri değilim kusura bakmayın
Yardımcı olur musunuz ki
Banlanmami mi bekliyon?
Part time mağzalara bak
Bir yerde çalışmama izin vermiyorlar yoksa bir cafede çalışmayı düşünüyordum
Bitcoin veya Foreks ile
Onlar için belli bir sermayen olması lazım hem mantığını bilmeden girişirsen elindekinin kaybedersin
Hayır işi biliyorsan kücük bir sermaye ile parayı katlayabilirsib ben vurkaç taktiği uyguluyorum mesela belli bir miktar kâr yakaladığımda günü kapatıp parayı çekiyorum önemli olan kasayı korumak yüklü oynamamak
Mesela ne kadar yatiriyorsun ve en fazla kaç çektin
Bencede yüklü oynamamak lazım
50 dolar yatirdım 350 dolara katladım parayıda çektim 400 dolar ile işlem aldığın için TL ye karşılık 8000 TL kâr ettim
sohbet show olur papara hesabın varsa
O nasıl bir şey anlamadım
internetten para kazanmak için yani
Sanaldan biseyler. yaoman lazim ozamn
Part time iş bul
Sanal sohbet başka yolu yok
onlyfans