Dünyanın sahibi sensin ve en zengin de sensin, en güçlü de.
2 ay
Dünyadaki en büyük sorun kaynağın yokluğu değil, adaletsiz dağılımı. Bir yerde gıda israf edilirken diğer yerde açlık yaşanması büyük bir hatadır. Tüm lojistik ağlarını ve üretim kapasitelerini, temel ihtiyaçların (su, yemek, barınma) her noktaya ulaştığı bir sistem kurardım.

Bütün ülkelerde gladyo gibi bir teskilatmalar olustururdum. Bir yandan o ülkelerin yasal olmayan silahli cete yapilanmasini destekler onlari kendime calismasini saglarim bir ynadan o ülkede bulunan halklarin etnik kökenden baski kurup ayrimcilik yapiliyor gibi gösterip onlari silahlandirip bir terör örgütü kurup uyusturucu silah ticareti ve o ülkenin gelismesini engeller ve evimde yarim ekmek tavuk dönerimi gömerim. Bu arada bunu da not ekleyeyim bu terör örgütünden aldigim bilgileri o ülkenin istihbarat servislerine parayla ve dikte ederek bazi avantajlar elde ederdim. Gladyo yapilanmam ile devletin el kilcal damarlarina sizarak bütün sistemi 2. elden yönetirdim.
Dünyanın sahibi olsam önce şunu yapardım: Kimsenin parasızlıktan, açlıktan, barınma derdinden korkmadığı bir sistem kurmaya çalışırdım 🌍💸
Eğitim ve sağlık her yerde ücretsiz olurdu, finans okuryazarlığını ilkokuldan itibaren zorunlu yapardım 📚 Çünkü insan para yönetmeyi bilince hayatı çok daha özgür oluyor.
Sonra çevreye yük olmayan ama insanlara da fakirlik yaşatmayan bir ekonomi modeli kurmaya uğraşırdım, yok oluşa değil dengeye oynardım 🌱
Bir de savaşlara net fren… Bütçelerin çoğu teknoloji, bilim, sanat ve spora giderdi, tanklara değil 💣❌
Sen ne yapardın, merak ettim gerçekten 🙂
Cevap
7Cevap
Öjeni yasaları çıkarırdım Türk olmayanları imha ederdim
Güzel fikir
Barış sqğlardım kan bağım olan hariç tüm erkekleri öldürür kadınları alırdım
Hitler misin
Sapıkları (erkek kadın fark etmiyor) imha ettirirdim bide hayvanlara çok iyi bir yaşam alanı sunardımm
Hintlileri marsa gönderirdim
Amerika ve İsraili yok ederdim
nelere sahibim
et döner yerdim
Ekerdim
Seni mikerdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?