Ne kadar birikimimiz var (Koca aramıyorum her boku yanlış anlamayın)
2 ay
Cevap
32Cevap
Hayır gelecekte eşin içinde biriktirsende bunda kötü bir şey yok karı koca arasında benim param benim şeyim kavrami olmaz iki çiftin herşeyi birbirini olur ve evlilik kutsal bir şey böyle seyler için biriktirmek te güzel başka şey için de biriktirebilirsin biriktirmek her konuda iyi
500 bin TL birikimim var sene sonu 30 bin km de 2023 model araba alıp daha sonra birikime devam edicem ilerde nasip çıkar düğün olur diye. Birikim ve yatırım şart.
Sen varya adamsın adam
Eyvallah 😂
Ben 17363836282738362837292826 biriktirdim. Ama eksi😄
Oda iyi 😄
Kötü günler için köşeye bir şeyler atılır ama sürekli birikim olmaz. Değer kaybeder o para. En iyisi değerlendirmek.
640 gram altın 5kda dolarım var şükür. Çocuk yaştan beri gün yüzü görmeden çalıştım. Biraz yedim biraz harcadım
Pek yapmıyorum yapamıyorum açıkçası buna pek müsait değilim.
İnsanlar o kadar yanlış anlamaya meyilli ki düşünsene soru soruyorsun açıklama yapmak zorunda kalıyorsun
Maalesef 😥
Ne kadar acı değil mi Çünkü insanlar yanlış anlamaya o kadar meyilli ki. Daha önce yanlış anlama diye bir cümle kurmazdık çok fazla şimdi doğrusunu anlatmaya çalışıyoruz Çünkü direk yanlış anlıyorlar 🙂
İnsanların içi fesat olmuş torba değil ki büzesin.. İnsanın içi kötüyse zaten ne kadar anlatırsan anlat yinede anlamaz 😐
Ve maalesef çoğu insanda art niyetli kötü. Bir soru soruyorsun hani amacım belli sorudaki niyetin belli ama adamlar dönüyorlar dolaştırıyorlar farklı yerlere götürüyorlar.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim ☺️
Amin 🙂🙏 sayıları Çok az olsa da 😉
Kuzenim var doktor tanıştırabilirim evlilik düşünüyor hastane ismini ve adını verebilirim
İstemiyorum sağolun
Yakışıklı evi arabası yazlığı var
32 yaşında
Haa pardon mesajınızı yeni gördüm
Valla bişi diyimmi ne kadar zengin olursa olsun istersem dünyalar onun olsun karakteri kötüyse olacağı varsa yine olmaz.. Zaten parasına puluna bakan bir kadından da hayır gelmez 🙏
Birikim yapıyorum tabii ki. İyi bir birikimim var çok şükür
Allah Daha Çok Versin Göz Doktorcuğum 😄🌸
Amin cümlemize inşallah 😄
Markette kasiyer bozuk var mı dediğinde yok derken bile yalan söylemiyorum sen düşün
Asdgkl kizcagizi biktirmiş mk abazalari ya soru da soramaz hale geldi insanalar
İnsanların içi fesat torba değil ki büzesin
en boş şeye harcamak için yapıyorum
İlerde pişman olmazsın umarım 😅
var işte kurcalama :D
Evet biraz birikim var
Yapıyorum elbetteee mecbur
Yoo yapmam yarını düşünmem
Azıcık altın var biriktiriyorum birde ev kredisi ödüyorum
var demem burdan sana derim ama istersen
Tek mal varlığım acılarım
3 Lira 75 kuruş eqwjkqwe
Yapıyorum yaptımda baya
Yani hesaplayamadım evleri falan katıyor muyuz
1 senen kalmış 😅 ayık ol
Yapıyorum
Emtia ve borsada hisseler
Birkmiyi
180 TL olmasi lazım
Sıfır
Yapıyoruz
hic yapmam
Az buçuk var
Evet altına
Birkaç milyon var
Yaptım ve yapıyorum.
Maalesef yok 😌
Yapıyorum.
Niye aramıyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel not düştün 😄 Klasik soru ama önemli bir çıta bu aslında 💸
Ben olaya şöyle bakıyorum: Asgari ücret civarı geliri olan biri için 50-100 bin bandı ciddi emek demek, üstü varsa baya disiplin var demektir 👏
Sen istersen ne kadar olduğunu yazma ama aralık söyle, ben de sana o seviyeye göre yorum yapayım 😉