21 yaşındayım 250.000 TL biriktirdim bazen kendime neden biriktiriyorsun harca gitsin diyorum doğru mu yapıyorum 😔
2 ay
En iyisi birikim. Kendine 1+1 ev al güzel geniş bir ev. Tek başına yaşa. Biriktirdiğin parayla bir amacın yoksa o para sana anlamsız gelir napcam bunu gibisinden. Herkes biriktiremiyor. Ve o miktara da tekrar kolay ulaşamazsın. O yüzden amacın olsun. Devam et böyle.
Umarım bi gün ev alabilirim 😔
Alırsın. Birikime devam. Vadeli mevduata koy ya da altın yap en iyisi.
Vadeli de şu an da 😊 yine akmasasa damlıyor iştee 5600 TL faiz veriyor 😊
Çok iyii. Akıllı kızsın. Bende yatırımcıyım 12500 gelirim var vadeliden. Devam et böyle.
Teşekkür ederim 😊 umarım sizde hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz 😊
Çoğunu gerçekleştirdim, az bişey kaldı. Teşekkür ederimm.
Maşallah 🩷
✨🌹
Kardeşim 21 yaşında 250.000 TL biriktirmek gerçekten çok iyi bir başarı 👏 Daha yolun çok başındasın ve bu para sana büyük esneklik kazandırır 💰
Arada “harca gitsin” demen çok normal ama bence tamamen savurmak yerine küçük bir kısmını kendine ayır rahatla geri kalanını koru ve akıllıca değerlendir 😊 Disiplinin gelecekteki en büyük avantajın olacak unutma 🚀
Cevap
29Cevap
Umarim helal kazanc uzerine birikim yapiyorsundur. Ayrica sadece birikim yetmiyor. Bunu donusturmen de gerekiyor. Isletebilmek icin kucuk bile olsa, yasina gore gayet iyi. Birikime ve donusturmeye devam. Hayirli kazanclar.
kızz nasıl biriktirdin bu yaşta o parayıııı... ayyy sen kesin es corltuk yapıyooon... ayıp yaa insan para birikitrcem diye yaparmı bunu... ohaaa yani
Günahımı alma büyük günah 😔 2024 Aralık ayından itibaren biriktiriyorum
Evlilik için 10 yıla yakındır biriktiriyorum. Toplam 1 milyon 350 bin TL oldu
Düğün ne zaman oeki 😊
Yaaa
Eğer gelirin sabit ise yaşamana bak daha çok gençsin. Ama düzenli gelire sahip değilsen ozaman biriktir
Bu yaşta valla helal olsun nasıl yapıyorsunuz. Ben kırk yaşındayım bir kuruşum yok
Aile evinde pek giderim olmuyor abi şimdi biriktireyim ki ilerde zorluk çekmeyim diye bişiler yapmaya çalışıyorum 😊
Hayat gerçekten zor abi vallahi sana yemin ederim sırf ilerde zorluk çekmemek için yapıyorum bunu 😔 arkadaşlarım yerken içerken bende evde çay iciyorum ama olsun bi gün başarıcam
Risksiz hiç bir yere varamazsın bişey alacaksan biriktir diğer şekilde düşük gelirle birikim mantıksız
Biriktirebilirsin ileride ev alırsın en azından cebinde para olur
Birikim yap ama ihtiyaç sahiplerine de hakkını ver.
24 yaşındayım 1.5 kilo altın 1 ev 1 arabam var sanırım yeterli olur ama altın yapmaya devam edecem
Nasıl yaptın
10 yaşından beri calışıyorum okuyorum bu gün makina mühendisiyim
Biriktir ev al araba al bişi al biriktir gücün duruşun olsun paran olsun en iyisi yapıyorsun
2 ev 1 tavuk çiftliğim var bankadada 400 bin TL civarı var
Doğru bir yandan ama kendinizide ihmal etme
bır kere harcarsan yerıne koyamazsın ketum bırı mısın?
Evet 😊
pekı senle uzunca konusalımmı
Ne konuda peki kusura bakmayın sadece insanlar kötü olduğu için sormak istedim 😊
kanka dost gıbı konusalım :)
Biriktir biriktir olmadık bi yerde ihtiyacın olacak
Biriktir benim şu an aklım olaydı hep birikim yapardım şuanda yapacağım gizli
Birikim yapmak evet güzel ama umarım para olarak tutmuyorsundur elinde
çok iyi yapmışsın. 32 yaşında arkadaşım var 300 bin borcu var. bin pişman şimdi.
Harca ama birikim de yap aferin sana
Teşekkür ederim Allah razı olsun 😊🩷
Cümlemizden 😍
Değirmenin suyu nerden geliyor?
Çalışırak
Tamam da ne iş yaparak 🙄 malum zamane kızlarının çoğu kendini kullandırarak kazanıyor parayı
2024 Aralık ayından beri biriktiriyorum normal değil mi
Bereketli olsun
biriktirmiştim ama arba aldim
Aferin müstakbel kocan için biriktir.
Ne için birikim bir amaç doğrultusundaysa olabilir
cok dogru yapıyorsun aferin
Bir evimiz var şükür olsun
evet yapıyorun
Harca gitsin ya
İlerde de herkese minnet eyleyim yani
Biriktir deli misin altında mi
Vadeli de 😊