Kızlar hep aşkı seçiyordu bakalım yine aşkı seçecekler mi? :) Bence erkekler bir kadının maddi durumuna bakmaz, işsiz dahi olsa kabullenir. Hanımlar ne düşünüyor acaba?

Kızlar hep aşkı seçiyordu bakalım yine aşkı seçecekler mi? :) Bence erkekler bir kadının maddi durumuna bakmaz, işsiz dahi olsa kabullenir. Hanımlar ne düşünüyor acaba?
Geçirebilirim lakin istemem çünkü erkek kadından her anlamda üstün olmalı ki evde bir ağrılıgi saygınlığı olsun oyuzden çok üst seviyede olsun demiyorum ama benden bir tık üst seviyede olsun isterim
Ablacım bu yaştan sonra kimse sefalet çekmez 😂
Sefalet ile ilgisi yok erkek kadından güçlü olmak zorunda , yoksa o erkeğe kimse saygı duymaz eşi de çevreside
Katılıyorum doğru diyorsun ama dediğim gibi işsiz adamıda kimse almaz yani sefalet derken aç kalmak gibi değil yaşam kalitesinin düşmesi
İllaki öyle kimse körü körüne de uçuruma gitmek istemez
Biraz birikimi olsun yani evleniyor 😅
Eee yanii
Aşkın gözü kör niye diyorlar o zaman 😅
Evlendikten sonra o göz açılıyor merak etme 😂
Ahahaha bak çok güzel bir söz söyledin 😂😂😂👌👌👌👌
🙈😅
Ben orta gelirli ama okumamış muhafazakar bi ailede büyüdüm kendimi geliştirmek için yırtındım valla açıkcası ben okumamış bi baltaya sap olmamış biriyle evlenmem kimseyi yargılamıyorum sadece benim hayat görüşüm bu hani erkekler güzelliğe ona buna bakıyor ya bende buna bakıyorum
👏👏👏👏👏👏
Hiçbirzaman aşkı seçmedim... iyi mesleği olan orta halli erkek, yani kendi dengim... Hee zengin ve iyi olursa hayır demem... tüm kadınlar geleceğini doğacak çocuğunu düşünür... kıtlık, hayatta kalma, çocuğunu koruma ve iyi yaşatma iç güdüsü...
Her kadın en iyi yumurta benimki olsun ister her daim. Bu konuda tez dahi var
ne tezi
Kadınların daha iyi olana doğru yönelmeleri konusunda
anlat öyleyse... benimde söyleyeceklerim olur
şu an hatırlamıyorum inan ama güzel bir yazıydı mesela araştırma yapmışlar sonucunu tez yazıp yayınlamışlar
Hımm doğada hayvanlarda ve insanlarda normalde aynı düzen var zaman içinde erkek bunu kendine çevirmiş... insanda aslında bir hayvandır... Hayvan doğasında dişiler en güçlü en güzeli seçer... yavrulayacağı için... karnında taşıdığı yavrusu gösterişli güzel ve dayanıklı olsun diye aynı zamanda seçtiği eşte onları korusun ister... Tabi şu an o güç para oldu ve kadınlara daha makul davranması öğütlendi... erkeklerde mükemmeli bulmak çok zordur... tüm iyi özellikler tek seferde bir erkekte bulunması zor... ama kadının mükemmeli tonla var
Okuduğum yazıda buna benzerdi ama erkolarıda gömmeseydin iyidi sonuçta onlarda birer eş ve baba adayı 😅
Kadınlara bunlar öğütlendiği için parası olsa yeter diyor... diğer şeyleride istemeye hakkı fazlasıyla var... fakat sizde tüm istenilen özellikleri tek erkekte rastlamak hayli zor
😀
Hep kadınlardan baktın olaylara az da bizim gözümüzden baksan 😬
kadınlarla ilgili tezi söyledin bende evet doğru sebebi bu... en iyiyi istemek normal dedim... Erkek ataerkil düzeni verdiği hakkı kullanıyor doğal olmayanı...😀 doğal düzen farklı... bu yüzden çoğu dişi hayvan çiftleşme sonrası erkeği yer... çünkü bakım veren anne ve yavrular kalmalı...3-5 erkek yeterli dişinin beğenisine yönelik
erkekleri bir kaşık suda boğacakmışsın gibi duruyorsun 😅😅
boğarımmm 🤣 şaka!!! iyi olanları ayırıyorum
Öfken varsa söyle döveyim 😂
yok yok içime atıyorum 😀
Çok atma bu seferde sıkıntıya girersin ☺️
öyle 🙂
Para önemli olsa da her şey para değil. İki taraf da çalışıyorsa kabul edilebilir.
Kesinlikle…
Eic için teşekkür ederim 🥳
32 yaş baya yetişkin ama ben senden biraz büyük bir abi sayılırım, öyle konuşayım seninle 🙂
“Davul dengi dengine” lafı bence ekonomik değil zihniyet dengesiyle ilgili. Aynı hedeflere bakıyorsak, emek vermeye razıysak, karakterimiz uyuyorsa biri çok zengin biri orta halli olabilir, yürür o ilişki 💑
Ama gerçekçi olalım, para yokluğu uzun vadede yorar. Sorun para azlığı değil, sorumluluk almayan, çaba göstermeyen insan. Kişi çalışmak istiyor, gelişmeye açık, birlikte yük taşımaya gönüllüyse ekonomik fark ilişkiyi bitirmez.
Sen de hayat arkadaşını seçerken “cebinden” çok “hayata bakışına” odaklan. Kariyerinde de ilişkinde de uzun vadede karakter ve emek kazanır unutma 😉💼❤️
Cevap
7Cevap
her şey para değildir bu hayatta gadası
Erkekler bunu yapabilir. Dengi dengine olma konusunu bir erkek maddi olarak değerlendirmeyebilir. Öyle bir ihtimal var.
Bu soruya kadınların cevap vermesine gerek yok.
Kadınlar istemez 😂
Cevaplarını okumam bile.
Aşkı değil mantığı seçmek lazım. Kabul edilse bile ilerde sorun çıkarır bu
Kesinlikle sonradan görme çok sıkıntı 😬😬😬
~ Seçeyim dedim ama gerçekten olmuyor ya erkek, kadının yanında ezik hissedince ilişki güzel bir ilişki olamıyor ~
Fotoğrafını aya fırlatılan füze sandım
Kadının maddi durumunu takacak değilim benim için önemli olan benim maddi durumum bu konuda biraz eski kafalıyım
Bende aynı şeyi düşünüyorum.
dediğin şeyi pek mantıklı bulmadım sonuçta kadınlar evlendikten sonra hamile kalabiliyorlar bunun üstüne 3 yıl boyunca bir anne bebeğine bakmalı bu sürede erkek evi geçindirmeli normal zamanda dediğin şey mantıklı tabikide ama düşük maaşlı birini istemem bu uzun vadede akıllıca değil avrupada yaşamıyoruz devlet destekte bulunmuyor bebek masrafı zaten çok fazla şu anda kpss çalıştığım için istemem düşük gelirli birini ama memur olursam belki isteyebilirim paramız bize yetebilir
Maddi durum değil mevzu benim için. Ben çalışıyorum sevdiğim şeyi yapıyorum mesela. Parası çok olmayabilir ama amaçsız uğraşsız kafası çalışmayan birini istemem. Yani maddiyat değil de kafa yapısı bence.
Ekonomik farklar aşılabilir ancak asıl mesele 'vizyon' ve 'çaba' dengesi. Aynı gelecek hayaline sahipseniz ve iki taraf da emek vermeye hazırsa aşılmayacak engel yok.
Kadınların tek derdinin erkekleri banka olarak görmediğini düşünen erkek varsa hayat tecrübesi sıfır bir zavallıdır
Geçirirsin kendi isteklerini kendin karşılayabilecek potansiyeldeysen
Yani geçer sanırım ya ama bu polyanacılık mı bilemiyorum geçer diye düşünüyorum
Statü ve kültür önemli. Eğer kültürlü ve bilgili ise az maaşta alabilir yapacak bir şey yok. Ayrıca aynı eve girdikten sonra o fark kalmaz.
Kafamızdaki davullar ayrı telden çalmadıktan sonra problem yok. Babam için zurnacı da davulcu da fark etmiyor hem
Benim çok altında olanlarda mi var yaov🤣
Nasıl anlamadım :)
Benden daha fakir insanlarda mi var
Ahahaha fakirliğin en dibinde siz mi varsınız :)
Galiba.
Yine de öyle düşünmeyin şükür edin demeyi sevmem ama ileride daha iyi olacak diye hayal kurun
Çok şükür. Aç değilim açıkta değilim. Çok kötü durumda olanlar var
Sağlığınız aslında en büyük zenginlik dolu taraftan bakmak gerek
Davul dengi dengine derdim yine
👏🏻👏🏻👏🏻
Elbette. Önemli olan aradaki uyum dur..
Daş mı yesinler bunlar ne olsun istediniz. 😂
Çokta altı olmasın ya
Erkek o davulun tokmağını yer bence 😁
Evet sorun etmem
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?