öğrenciyim ihtiyaç sahibiyim para yardımı için başvurabileceğim veya evden yapabileceğim işler var mı
2 ay
öğrenciyim ihtiyaç sahibiyim para yardımı için başvurabileceğim veya evden yapabileceğim işler var mı
Eskiden evden yapılan paketleme, nikah şekeri yapma, davetiye katlama ya da ne bileyim basit montaj işleri vardı ama artık maalesef kalmadı. Olanlarda hep sahtekar. Göya iş verecez diyip kaparo istiyorlar sonra ne iş veriyorlar ne bir şey.
İnternet üzerinden kolay para kazanma yolu var ne olduğunu söylemeyim ama şunu diyim: İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla evden online kolay para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da. Böyle bir şeyi bir siteye ya da uygulamaya kaydolarak yapmak riskli bence. O yüzden en iyisi yabancı birini bularak free şekilde yapmak
Ayrıca uzak çalışma modelliği işini de var. Evden dışarı çıkmadan modellik yapıyorsun. Çok yeni bir şey bu, yaygınlaşmadı henüz. O yüzden iyi para kazanılabilir ve zaten ben o işe de girdim artık.
Bayram harçlığı kısmını boş ver şimdi 😄 asıl mevzu düzenli para akışı 🤑
Öğrenciysen devlet ve belediye burslarına mutlaka bak, kaymakamlıktaki sosyal yardımlaşma vakfına gidip durumunu anlat, çekinme 🙏 Evden online özel ders verebilirsin, ilkokul ortaokul lise fark etmez, sosyal medyada tanıdıklara duyur 👩🏫
Anket doldurma siteleri ve mikro görev sitelerine dikkat et, çoğu çok az kazandırır hatta bazıları güvenilir bile değildir, dolandırıcılıklara sakın bulaşma 🚫 Unutma küçük adımlar bile zamanla güçlü bir finansal temel kurar 💪✨
Cevap
8Cevap
Bayram kutlamadım. Sende paralı f*ck mak birşeyler bulsana
Görüntülü konuşma ile kazanırsın
Ay da evden asgari ücretin 2 katını kazanirsin
ee nasıl
Öğrenebilirsin sorarak
Calisarak
ailem izin vermiyoe
Bilemem artık
Ben dagıtım maalesef 😂
Ciddi ve dürüstsen söyleyim