1000 aldım sadece o da manitam Allah razı olsun okul harçlığı hshshshaahhahaha
2 ay
1000 aldım sadece o da manitam Allah razı olsun okul harçlığı hshshshaahhahaha
Allah şükür ya, böyle küçük mutluluklar gerçekten içtenlikle paylaşılınca iyi oluyor. Hadi bakalım, o manitanla da keyfini çıkardın!
Tesekkürleerrrr
Bayram harçlığı konusunda gönlün zengin olsun yeter kuzum 😂❤️ 1000 lira da fena sayılmaz, hele bir de sevdiğin vermişse daha kıymetli olur 💸❤️
Bu parayla kendine küçük bir bayram hediyesi al, birazını da kitap, kahve ya da güzel bir tatlıya ayır mesela, bayramın tadı çıksın ☕🍰❤️ Harçlık çokluğu değil, muhabbetin ve sofranın bereketi önemli unutma 🥰🫖🍽️💖
Cevap
17Cevap
almadım verdim.
İdealdiiirrr
Ekonomik kriz bizim akrabaları da vurmuş 🤦 hiç istediğim kadar toplayamadim 😏😂
Ahshahhaha hic bir zaman hayır grlmiyor
bende 4k toplamışııımm büyüdüm diye vermezler sanmıştım ama gene ıyı verdıler 🎀🎀🎀
Masalllaahhh
Yuh o ne dülenci almaz vere vere bin mi verdi sana iki sıfır daha koysaydı
Abart bu bile fazla kocam değil ya 1000 yeter
neden Allah razı olsun diyorsun karşılığını fazla fazla veriyorsundur.
Beyin yoksunuuu
hee benmiii? x5 daha fazlasını vereceğim , gel. Bayram bitmeden.
Hayatında hiç sevilmemişsin anlaşılan ben öğrenciyim o yüzden verdi hemde bayramda hediyeleşmek sevdiğin insanlara para vermek adettir birazda işin esprisi bu paranın bi önemi yok zaten 1000 tl benim sadece yol param
esprili bir dille soru soruyorsun madem verilen cevapları da o kadar ciddiye alma. bu devirde öğrenci olmak da zor ben de yaşadım evimden uzak başka şehirde. zorluk çekmedim ama şimdi aynı durumu yaşasam zor olurdu.
ama gene de pek de mutlu bir manitalık durumun yok. hani çalışırken bir iş ararken başka bir iş bulmadan yenisini bulup çıkmak akıllıca olmaz ya, sen de sana tam , seninle örtüşen bir manita bulana kadar bundan ayrılma. hadi çöz bakalım cümleyi 😀
Yazık sana cidden kudurmuşsun sadece kendin mutsuzsun sevilmemişsin diye herkes öyle olsun istiyorsun senin evlenmeyi düşündüğün bir kız arkadaşın olsa ona bayramda hediye almaz mısın para vermez misin zaten verdiği parayı beraber gezerken harcadık birde kendime kılıf aldım zaten hesabı o ödüyor genellikle ama siz işte bu kadar insanlıktan uzak varlıklarsınız kalbin gibi bi hayat yaşarsın sende umarım
ya niye hep derin eleştirirsel cümlelerle karşı tarafa saldırma ihtiyacı hissediyorsun. bir anda ultra plus duygusallığa bağladın. ben sana susun busun demedim ki 🤷 aldığım Bayram harçlığını da bir şey demiyorum. teamül onu gerektiriyor. ilginç bir kızsın, hatta zor bir kızsın diyebilirim. neyse sana iyi bayramlar:))
Büyüdük vermiyorlar artık
800 aldım, 😂😂 yazık bana
Erkeğin parasına muhtaçsin demek
Ahahahshs aynen kanka cookkkkk
Almadım ilk gün çıkmadı para kimseden
Amann boş ver
Geçtik o evreden artık yavrum
Para veren taraf oldunuz o zaman
Evet 1000 gitti benden
aldımm ama gene ne bilimm 1 200 flndı
Veren taraf olduk artık.
Manitan nerden alıyprda parayı
Calısıyo ya
Ne biliyim kızım çalışıyorya diyor sjddn sanki ben tanıyorum sen küçük olunca o da öyledir diye düşündüm
1500 aldım bu arada bu yaşta hiç de almasam olurda 😅
He yok ben okuyorum o calısıyo ya ahhahahaha
He anladım iyi güle güle harca
Olsun olsun Hiç yoktan iyidir
Öyle tabi canım bu paraları küçğmseme düşünsene asgarş ücretli bir adamın günlük kazancı
1500 aldımm
Manıtadns harçlık alan ergen
300..
Olsun Allah bereket versin
Harçlık veren taraftayım 2500 lira vermişim
Allah arttırsınn
Almadım ben
Bosveerr
Bölüşelim mi knk
Harcadım bile kanka ya
Ne aldın bize
2500. Ama cabuk eriyo