2 bin TL parayı borsaya attım, eriyor sürekli. Yatıracağım hisse, bitcoin ne bileyim bir şey var mı
2 ay
2 bin TL parayı dert ediyorsan borsa gibi yerlerden uzak durmanı öneririm ben çok daha büyük mevlalarla borsaya yatırım yapıyorum borsa işi sabır işidir beklemeyi bilmeyip dert ediniyorsan borsadan çıkman gerekir
4k idi 2k ya düştü. Ben kazanmak istiyorum yanlış hisselere yatırım yaptım. Olabilir. Nelere yatıracağımı bilmiyorum ama ne yapacağım onu da bilmiyorum
Eğer garanti kazanç istiyorsan uzun vadeli büyük şirketlere yatırım yapman gerekir sektöründe dev şirketler olmalı
Örneğin giyimde mesela Mavi
İletişimde Turkcell
Tamamen örnek veriyorum yatırım tavsiyesi değil
Daha adını namını duymadığın şirketler her zaman risk barındırır
Anladım öyle şirketlerden çok kaybettim.
Peki yatırım tavsiyesi vereceğin şirketler hangisi. Biraz yardımcı olsan çok iyi olur.
Ya da yabancı şirketler
Sektöründe ve geleceğe yatırım yazılım şirketi olarak LOGO bence büyük potansiyel barındırıyor
Ulaşım olarakta son zamanlarda geri kalmış ve artık atak yapması gereken bir Pegasus var
Ama kendin araştırıp en doğru yatırımı kendin seçmeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim
Araştırıyorum ama anlamıyorum 😂
2 bin lira seni üzmesin, önce sakin 🧊 Şu an en önemli şey neye neden yatırım yaptığını bilmek.
Hisse de olur bitcoin de olur ama hepsi riskli, hele kısa vadede. İlk adım olarak acil durum birikimi ve borç durumuna bakmanı öneririm. Sonra da tek yere abanmak yerine azar azar dağıtmayı düşünebilirsin YTD 😛 Araştırmadan sakın körlemesine girme, para önce bilgiye gider 📚💸
Nereye atacağım
Cevap
7Cevap
Atsan atılmaz, yatırım yapsan yapılmaz. :D Öyle bir para 2000 tl, git fon al en azından,
5-6 ay da unut..
Zaten öyle yaptım 4k 2k ya indi
Bir daha yap o zaman, riski düşük ama geliri az olan bir fon al, 4-5 ay a en azından - ye düşmezsin..
Nasıl yapacağım aldığım fonlar hep düştü bana akıl lazım
2 bin lira erise ne olur ki ya hisse alsan da hiçbir şey alamazsın altında alamazsın en iyisi dolar al
En azından zarar etme
Kanka 4k dan 2k ya düştü. 1 yılda yanlış yatırım yaptım. Dolar almadım ben hisse almak istiyorum ama dolar da olur bilemiyorum
Parayı çekmediğin sürece zararı realize etmezsin. Aciliyeti yoksa bekle. Eğer çok düştüyse ufak ufak alım bile yapılabilir.
Ne gibi alım
Gentas kimya hisse al artacak kimya sektörü kaybettirmez
Nerdem biliyon halka arz agaoglu alinir
Mi 🙂
@Ramakkaldi20 knki o kadar uzman değilim sadece ben aldım sonradan biraz düşerse biraz daha alicam kimya sektörü bozmaz küçük tahtaları silkeliyor sadece düşüş ondan
Hmm anladim halka ar alacak
Misin? Sende hangi hisseler var
Ama kısa vadeli düşünüyorsun alma zarar edersin
Gentas bilmiyorum
Tlgrmdam takp edyn
Mu?
@Ramakkaldi20 yatırım hesabıb varsa ordan yapcan hisse al kısmından gentaş kimya adı
Ya abartma biliyrum
Hisse olarak bilmurm demistim alemsin 😀😀😀
@Ramakkaldi20 anlaşamayruz Karadenizli kisin
Ben karadenizliyim. Ben tam anlamadım desiğini
Yok ya sen nerelisin denizli ben
Öncelikle hangi kısmını anlamadin
Ben anladim hani gentas hissesini bilmiyorum filrim yok ben de o hisse yok demistim sen nerelisin?
@Ramakkaldi20 knki napcan nereli olduğumu yorum yaptım çekiliyorum fikir verdim burada insnalara
Sen kendin karsdneizli dedin diye dedim ben de !
Neye yatırım yapacağımı çok karışık sohbet ilerlemiş. Kafam karıştı hep
Dayı az bi saniye dur anlatsın bana sonra yürümek istiyorsan yürü ama az anlim ortalığıkarıştıroyon hep
2 bin lira para mı ki?
2 bin tl nin hepsi erise ne olcak
Türk lirasıyla yatırım yapılmaz Hamdullah
200 sanki.2k icin soru sorduguna degmez 😅
İyi para
Ev al hsjsjsj
aynı ben 😀
Sende mi öylesin takip isteği attım sana
Ne almiatin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?