hangisi pek bilgim yok da ayrıca iş kazası diye belirttim diye söylemedikleri kalmadı
2 ay
İş kazasında normal ödenir ama iş kazası diye belirtmezsen 3 gün sonrası sgk dan 3 te 1 olarak ödenir.
İş kazası diye belirttiğin için söyleniyorlarsa ve iş kazası ise istifa et
Dilekçeye de iş kazası için istifa de geç
neden istifa ediyim ki
iş kazası diye belirttim zorluk cekeceklerini söylediler
napmaya çalışıyorlar bende anlamadım
uğraşması 10 dakika falan sürdü aradılar beni de
teşekkür ederim
İş kazası diye belirttiğin zaman işveren kıyameti koparır. Böyle durumda sana yalvarırlar aman söyleme de sana şunu bunu yapalım diye.
aynen öyle de oldu, yok neden iş kazası demişim zorluk cekıceklermiş falan filan
Evet çekerler
nolur ki
Hastane kaydından SGK ya düşüyor. Soruşturma başlanıyor. İş sağlığı güvenliği uzmanıyım ben, İSG uzmanı iş yerinde gerekli önlemleri almış mı ona bakarlar, işveren kusurlu mu değil mi ona bakarlar, gerçekten iş kazası geçirip geçirmediğine kadar araştırırlar. İşin boyutu çok ciddi çünkü resmi.
teşekkür ederim, iş yerinde okadar çok kusur varki mutfakta bi çalışan olarak ilk yardım çantası bile yoktu elime sadece sargı beziyle müdahele edebildik hastaneye bile gitmedim bilgi verilmedi hiç iş çıkışı gittim dikiş atıldı. Ve ismi bilindik bi otel çok eksikleri var
Hmmm sgkdan memur gelirse artık o süreç nasıl işliyor bilmiyorum da soran eden olursa iş yerindeki kusurları anlat. Gerekirse noterden ihtar çekip dava bile açabilirsin iş yerine. Haklarını alırsın tazminatını bunlar iş yerinin kusuru. İSG uzmanı olarak söylüyorum iş yerinde kusurları önce İSG uzmanları kapatır işverene talimat verirler nerde kusur varsa işçinin sağlıklı rahat çalışma ortamı için her şeyi yaparlar yapmak zorundalar kanunen.
tesekkur ederım vakit ayırdığınız için sağolun 🤗
Rica ederim ne demek.
Eic için teşekkür ederim
😇 rica ederim ben teşekkür ederim
İş kazası geçirdiysen ve raporlusun durum farklı 🧾
Raporlu olduğun günlerde işveren genelde maaş ödemez ama SGK geçici iş göremezlik ödeneği verir. İlk 2 gün için ödeme yok, 3. günden itibaren SGK günlük kazancına göre ödeme yapar. Yani “yarım mı tam mı” diye değil, SGK’nın hesapladığı tutar üzerinden alırsın.
Sana sert çıkmaları da ayrı yanlış, hakkını bilmen çok doğal 💪
Cevap
5Cevap
Şikayetçi ol sağlam tazminat alırsın
rahatım olduğum yerde ya gerek yok bence
Senin gibi insanları çok kullanırlar
hayatım ne diye şikayet edeyim ki
İş kazası tazminat getirir canım. İyi bir avukat tutarsan 300/400 tazminat alırsın minimum
masallah
Yemek yol harici tam ödenir
Tam ödenir
askeirden devlette. alırsın
tam ödenir tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?