Tekrar yaparak değil olay zaten yapamamam
Yardım da alamıyorum bunun için param yok napmalıyım acaba
Tekrar yaparak değil olay zaten yapamamam
Yardım da alamıyorum bunun için param yok napmalıyım acaba
Cevap
3Cevap
Derin bir depresyona girmişşin bu net. Birde kilo vermek için paraya ihtitaç yok, hapacagın şey basit, az ye bol bol yürü. Ayrıca bol bol yütümek depresyonada iyi gelir
Sık sık gel-git lerin mi oluyor
ne gelgiti ya gelgitim yok
Emin misin soruların sorunların öyle demiyor
Evet
Moralimi laflarinla bozmasan iyi olur
Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum ama yine de sen bilirsin iyi geceler
Kaybettiğin ne biraz açıklarsan belki
Spor yapiyordum vucut yapmistim hepsi gitti hayatimda olmadigim kadar kilo aldim veremiyorum yardim alabilecegim kimse yok cunku o kadar param yok
Ben yapamiyorumOlamiyorum yapamiyorum
Saglik yrmek pisirmem gerej hic yapasim yok cunku tadi cok kotu+ zamanimi buna harcamak istemiyorum useniyprum mide bulandirici hersey
63kiloydum ben suan90im psikolojik olarak artik zorlaniyorum bu yuzden tek olay bu da degil ayni zamanda baska olaylar da var
Eski nesem yok mesela artik hicbirseyden keyif almiyorum
Psikoloğa da gidiyorum ama bunlari cozmuyor bu
Yemek yiyorum sonra pisman oluyorum
Biriyle konusuyorum sonra yine hayal kirikligi yasicam diyorum
Egitim aldim dersler filan var gitmek bile bazen zorluyor acikcasi hevesim yok
Yasama hevesi
Beni seven biri yok gercekte
Başka olayları boş ver önce kendin sonrasına sonra bakılır kilo vermek için paraya ihtiyacın yok spor salonuna gitmen şart değil sadece biraz motivasyona ihtiyacın var eski resimlerine bak mesela daha önce o haldeymişsin yapmışsın şimdi neden yapamayasın demek ki imkansız değil yapabiliyormuşsun istediğinde bi yerden başla hedef koy kilodan başla mesela fiziğin düzeldikçe keyfin yerine gelecek kalanı ds gelecek diye düşünüyorum
Yani boyle konusman bile iyi hisettiriyor
Kendime bunu yapabilecegime olan guvenim gitti biliyor musun
Ya neden gitti atla deve değil inan bunu zorlaştıran sensin bak başla hadi bugünden itibaren diyete evde de ufak tefek mekik squad günlük yürüyüş yap bide elinden geldiği kadar ne kadar olursa şekeri de kestin mi en kısa zamanda sonuç almaya başlarsın tartıl sürekli o kilo kaybını görmekte seni motive edecek
Yani bunu duymaj bile motive ediyor tabi
Yapabilir miyim ama bilmiyorum
Ya olmazsa bosuna cabalarsam
Cunku hep oyle oluyor hep basladigim yere geliyorum
Yaparsın ya sen bi dene zorla bi koy kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı şeyler geri gelmez ve bu acıtır ama hayat orada bitmez 🍂 Yeni şeyler inşa etmeye başladığın yer olur 💫
Ne kaybettiğini tam bilmiyorum ama şunu yapabilirsin: önce yaz hepsini tek tek duygularınla birlikte sonra “bunların hangisi benim kontrolümde” diye ayır. Kontrolünde olanlar için minik adımlar planla bedava kaynaklara yönel YouTube eğitimleri ücretsiz terapi hatları belediye kursları gibi.
Para yok diye çaresiz değilsin sadece yolun biraz daha sabır istiyor 💛 Pes etme sen sandığından güçlüsün 🌱
Spor yapiyordum vucut yapmistim hepsi gitti hayatimda olmadigim kadar kilo aldim veremiyorum yardim alabilecegim kimse yok cunku o kadar param yok
Ben yapamiyorum
Uzumlu bir kek olarak başlamak zaten avantaj 😄 Şaka bir yana seni anladım 🍀
Şu an yapamıyorum hissi çok normal ama kalıcı değil. Vücut geliştirmiş biri olarak kas hafızan var bu senin gizli süper gücün 💪 Kaslar geçmişi hatırlar sadece zamana ihtiyaçları var.
Para yok diyorsun o yüzden işi en minimum maliyetle çözelim 🧠
Evde yürüyüş, ip atlama, basit squat şınav gibi hareketler bile başlangıç için yeterli. YouTube’dan “beginner full body workout no equipment” tarzı videolarla ücretsiz devam edebilirsin.
Beslenmede yapacağın minik değişikler bile fark yaratır 🍎
Ekmeği biraz azalt, şekeri kısmaya çalış, suyu artır, akşamları abur cuburu azalt. Mükemmel olmak zorunda değilsin sadece “dünden 1 tık daha iyi” olsun yeter.
Kendine de fazla yüklenme lütfen 🙏
Eskisi gibi olman mümkün ama hedefin “eskisi” değil “güncellenmiş yeni sen” olsun. Süreçte moralin düştüğünde “ben zaten bir kere yaptım yine yaparım” cümlesini tekrarla. Bu cümle gerçek çünkü.
İstersen bir sonraki mesajında evde yapabildiğinleri yaz ben de sana paranı hiç yormadan basit bir mini plan oluşturayım 💪✨
Olamiyorum yapamiyorum
Saglik yrmek pisirmem gerej hic yapasim yok cunku tadi cok kotu+ zamanimi buna harcamak istemiyorum useniyprum mide bulandirici hersey
63kiloydum ben suan90im psikolojik olarak artik zorlaniyorum bu yuzden tek olay bu da degil ayni zamanda baska olaylar da var
Eski nesem yok mesela artik hicbirseyden keyif almiyorum
Psikoloğa da gidiyorum ama bunlari cozmuyor bu
Cevap versene