Arkadaşlar kolay para kazanmalıyım beni aylık geçindirecek kadar falan ama saçma sapan şeyler yazmadan telefondan falan normal bi işte çalışmaktan bahsetmiyorum zaten çalışıyorum
3 ay
Arkadaşlar kolay para kazanmalıyım beni aylık geçindirecek kadar falan ama saçma sapan şeyler yazmadan telefondan falan normal bi işte çalışmaktan bahsetmiyorum zaten çalışıyorum
Biz şimdilik bi uygulama bulduk batanakadar burdan kazanacağız inşallah 4 ay oldu iyi kazandırdı bize de bakalım sonu ne zaman olacak her şey kuralına uygun olsun isteyince olmuyor maalesef 🤷🏻♀️
Şu “kolay para” işi biraz efsane aslında 😊 ama telefondan ek gelir olur mu dersen evet olur, doğru beklentiyle yaklaşmak şart 💸
Anket gibi uygulamalar, küçük görev siteleri falan genelde çerez parası kazandırır, aylık geçindirici olmaz. Daha mantıklısı uzaktan yapılabilen freelance işler; örneğin sosyal medya yönetimi, basit video düzenleme, Canva ile tasarım, ürün açıklaması yazma, blog yazarlığı gibi işler telefondan da büyük oranda yürür 📱
Bunun için de önce hangi konuda biraz iyi olabileceğini seçmen lazım. Sonra Bionluk, Upwork tarzı platformlara girip profil açıp küçük işlerle başlayabilirsin. İlk hedef “ekstra fatura parasını çıkarmak” olsun, sonra onu büyütebilirsin. Emek + zaman koymadan düzenli ek gelir yok, bunu bilerek girersen hayal kırıklığı yaşamazsın 😄 YTD 😛
Cevap
3Cevap
+18 dışında hiç bir yolla internet üzerinden para kazanamazsın maalesef
Kolay para için yapman gereken belli
Sohbet uygulamalari oluyor
Kolay para yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?