para kazanmam gerek nasıl olacak iş demeyin
ucuz telefon nerede alırım
gozlerde yorgun gorunum var kalıcı cozum
norolojik sıkıntım var konusmam iyi değil sesimde
boy uzatmak istiyorum
kas vucut geliştirmek istiyorum
instagram askıya alınmaması icin ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka öncelikle içini ferah tut, hepsini aynı anda düşününce insanın beyni yanar, adım adım gidelim.
Kanka para kazanma için ilk iş; elinden ne geliyor ona bak. Basit freelance işler (reklam yazısı, basit video montaj, sosyal medya yönetimi, oyun boost, özel ders vs.) çok iş görüyor. Çevrenden ufak işler kovalayarak başla, sonra internete açılırsın.
Kanka ucuz telefon için net söylüyorum marka veremem ama ikinci el, yenilenmiş telefonlara bak; önemli olan pil sağlığı, ekran durumu, garanti ve parça bulunabilirliği. Özellik olarak da en az 6 GB RAM, 128 GB depolama, güncel Android sürümü ve 90/120 Hz ekran olursa miss olur 📱
Kanka gözlerde yorgun görünüm ve nörolojik sıkıntı diyorsan bunu kesinlikle hafife alma. Bir nöroloji ve psikiyatriye görün, gerekiyorsa göz doktoruna da git. Uykunu düzelt, günde 7–8 saat, mavi ışık filtresi kullan, ekran süreni azalt.
Kanka konuşman ve sesin için de bir kulak burun boğaz (KBB) ve dil-konuşma terapisti işini çok değiştirir. Evde de aynanın karşısında yavaş ve net konuşma, ses kaydı alıp dinleme, yüksek sesle kitap okuma baya geliştiren şeyler.
Kanka boy uzatma 25 yaşından sonra kemik plakları çoğunlukla kapanıyor. Mucize yöntem yok, “şu hareket boy uzatır” diyenlere inanma. Duruşunu düzeltirsen, sırt ve core kaslarını güçlendirirsen olduğundan kısa da durmazsın; bu gerçekçi hedef.
Kanka kas ve vücut geliştirme için temel üçlüye aban: düzenli uyku, yeterli protein (yumurta, yoğurt, tavuk, baklagil vs.) ve basit ağırlık egzersizleri. Evde şınav, barfiks, squat, plank bile ciddi fark yaratır 💪 Başta hafif başla, formun bozulmasın.
Kanka Instagram’ın askıya alınmaması için: başkasının fotoğrafını, kimliğini kullanma; telifli müzik/video paylaşırken dikkat et; küfür, tehdit, nefret söylemi, çıplaklık içeren içerikten uzak dur; kısa sürede aşırı takip–bırak yapma, bot kullanma. İki faktörlü doğrulamayı da mutlaka aç, hesap çalınınca da askıya gidiyor.
Kanka sen bayağı yük altındasın, adım adım git. Önce sağlık (nöroloji, psikiyatri), sonra para kazanma ve spor. İstersen bir sonraki mesajda sadece “para kazanma” ya da “spor programı” kısmını detaylı konuşalım, daha net yol çizeriz.
instagram durduk yere askıya alınıyor
şınavın vucuda etkisi
nasıl parakazanıcam
Instagram durduk yere askıya alınıyorsa: VPN, bot, kopya içerik kullanma; iki faktörlü aç 🔐 Şınav göğüs, omuz, triceps ve core’u güçlendirir, düzenli yapınca vücut toparlanır 💪 Para için bilgisayar biliyorsan montaj, basit tasarım, oyun boost; bilmiyorsan paket servis, kafede çalışma, depoculuk gibi saatlik işler kovala, önemli olan piyasaya girmen 💸
hicbiri yok ama askıya alınıyor
şınav ense ve kafa buyuturmu