Ama gerçekçi olun para için derken de zenginlik için değil çok borcu olan birisi olduğunuzu ve borçları kapatabilmek için kazancınız yetişmiyorsa naparsınız
3 ay
Ama gerçekçi olun para için derken de zenginlik için değil çok borcu olan birisi olduğunuzu ve borçları kapatabilmek için kazancınız yetişmiyorsa naparsınız
Ya evimi ya da arabamı satarım. Ya da adını unuttuğum bir yöntem vardı ona başvururdum. (Tefeci, piyango veya şans oyunları ile alakası yok, başka bir şey. Bazen tv haberlerinde anlatırlar.) Bilen unuttuğum şeyi hatırlatabilir miii?
Böyle bir durumda Eko olarak ilk aklıma gelense geliri artırabileceğim ek ve yasal işler olur 😅 Freelance danışmanlık saatlerimi artırır ya da küçük ölçekli yan işler alırım. Giderleri de minimuma çekmeye çalışırım çünkü nefes aldırır. Zor dönemler geçici olur, yeter ki disiplinli bir planın olsun 💪💸
Cevap
7Cevap
Akraba ve çevremden destek alırım.
kendim çözmeye çalışmam sonu daha da karanlığa götürüyor insanı.
Bş benim mi akrabalar yılan
Anlamam ben öyle şeylerden ki
Çok borcum var ve maaşım yetmiyor zaten. Taksit taksit ödüyorum işte
İşte o taksitle yetmiyo
Vadeyi uzatırız koçum malum iş için bahane aramayalım 😂
Ne
Borcun vadesini uzatırsan maaşın yeter ve rahat ödersin
Olmuyo işte artık geç ödedimdiğinden bankalar yüksek faiz veriyo
Bunu yaşayan sen misin? Aklında ne var?
Aklımda şuanlık bişey yok düşünüyorum
Aylık ne kadar bir ödemen olacak?
40 ta 10 u karşılayamıyorum işte
El iş veya borç. gibi bir seçeneğin yoksa başka yollardan, anlamışsındıe işte... Kazanılmayacak bi para dsğil.
Anlıyorum
İstanbuldaysan konuşabiliriz, istersen eğer.
Değilim
Hmm, peki.
Zaten bir buçuk milyon borcum var kafa kafaya yetiyor yetmezse Ya mesai ya da ek iş
Ek is bulurum
Öyle bi imkanın yoksa
Hm
Altın
Altın ne olmayan altını mı bozayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?