Doğrusu söylemek gerekirse pek sosyal biri değilim ihtiyaçlarımı toplu taşıma ile rahat halledebilirim ama bazen sıkıcı oluyor ama o kadar da olsun bence araba alınca bı ton masrafı var ama bi de şöyle düşünüyorum araba en çok gençlikte zevki çıkar 20'li yaşlarda vs 30'lu yaşlara gelince sanki o zaman alırsam çok tatmin olmayacakmışım gibi hissediyorum peki siz ne düşünüyorsunuz?
Ha bı de öncelik ev olunca araba ikinci planda kalıyor ama şöyle bir şey de var:
Gençlikte alınmayan araba (20'li yaşlarda vs insana çok koyacakmış gibi geliyor
Çıkmaz bir düşüncedeyim siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Demir bak şimdi olaya net bakalım 🚗🏠 24 yaşındasın ve sosyal değilsen araba senin için ihtiyaç değil keyif kalemi gibi duruyor. Arabanın yakıtı, sigortası, kaskosu, bakımı derken ciddi nakit akışı ister. O para doğru yönetilirse birikim ve yatırım tarafında sana ivme kazandırabilir YTD 😛
“Gençken araba alınmalı” düşüncesi duygusal, “önce sağlam temel” düşüncesi finansal. Ev uzun vadede güven ve varlık oluşturur, araba ise değer kaybeder. Gençliğin keyfi sadece arabayla olmaz. Gücünü erken kurarsan ileride hem evin hem araban olur 💪 Parayı önce özgürlüğe çalıştırmak her zaman daha tatmin edicidir.
Hangi güçten bahsediyorsun
Bahsettiğim güç finansal güç Demir 💪 Birikimin, yatırımın, nakit akışın. Para sana çalışıyorsa özgürlük sende olur 🚀💰
Parayı nasıl kendime çalıştırabilirim