Evli olanlar içindir sorum kira ödemiyorsunuz ama kayınbaba evinde emanet oturuyorsunuz diyelim beraber değil ayrı yaşıyoruz kaynanamgilden ev mi almak mantıklı araba mı
3 ay
Evli olanlar içindir sorum kira ödemiyorsunuz ama kayınbaba evinde emanet oturuyorsunuz diyelim beraber değil ayrı yaşıyoruz kaynanamgilden ev mi almak mantıklı araba mı
İmkan ile ilgili bir durum araba bir şekilde alınır ama ev her zaman ele geçmez birde şöyle bir şey var evi alınca evden çıkmayacaksin aldığın evi kiraya verip arabanı da alıp öyle aldığın eve geçeceksin
Evi alırsak burada oturtmazlar ama çıkın evinize derler
Benim gönlüm evden yana ama ev alırsak eşyada lazım olacak dolap vs yaptırmam gerekecek sadece ev aldımmı bitmeyecek masraf yani eşimde tutturdu araba diye oda biliyor ev alınca evin ihtiyacı bitmeyecek çünkü benim burdan götüreceğim hiç eşyam yok beyaz eşyalar haricinde şu ankiler idareten kullandığım kaynanamın fazla eşyaları götürmeye değmez eşim arabayı alıp borcunu bitirelim sonra ev alınca arabayı satıp eşyalarımız alırız diyor mantıklımı bilemedim
Araba alışan erkek arabadan vazgeçip satmaz arabayı sonrasında
Arabayı ev için değil eşya için satmaz gidip nerde ucuz eşya var onu alır benim pahalısında veya havalında gözüm yok sadece artık kaliteli eşyalar kullanışlı eşyalar istiyorum yıllardır kötü eski eşyalarla oturdum beyaz eşyalarımda bir kaç yıla kalmaz bozulur oda ayrı masraf çıkaracak yoksa araba var 2. Arabayı alacakmış ama iş için kullanıyor bir arabayı kendisi diğer arabayı yanında çalışan elemanlar kullanacak
Çok gönlü geniş alır yedirir içirir ama konu eşya olunca cimrileşiyor nedense
Kayınbaba evinde emanet oturuyorsan önce eve odaklanmak daha güvenli olur 😊 Çünkü kendi yuvan olunca hem özgür hissedersin hem de uzun vadede değer kaybetmeyen bir yatırım yapmış olursun 🏡✨ Araba her zaman alınır fakat ev fırsatı her dönem denk gelmiyor. İçinin rahat etmesini sağlayan yer her zaman önceliklidir ❤️
Cevap
4Cevap
Her zaman ev almak mantıklıdır , araba giderleri çok pahalı ve ev kadar getirisi olmayan bir yatırım ama araba da ev gibi ihtiyaçtır önce ev sonra araba almak mantıklı
Arabada yaşayacaksanız araba
Çor çocuk varsa araba.
Var evet 2 çocuk var ayrı ayrı oda istiyorlar artık şu anki evde tek çocuk odası var
İlk önce ucuz da olsa araba şart. Sonrasında da küçük de olsa ev.
Tabi ki ev,
Ev tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?