Ben nasılsa alkolüm sigaram yok diye diye kendimi gaza getirip daha fazlasını harcadığımı fark ettim. Sigara içsem daha ekonomik olabilirdi ghjkk
3 ay
Ben nasılsa alkolüm sigaram yok diye diye kendimi gaza getirip daha fazlasını harcadığımı fark ettim. Sigara içsem daha ekonomik olabilirdi ghjkk
Cezalardan gına geldiğini artık kontağı çalıştır hareket ettiğin an ceza yeme riskin artıyor. En son arabayı sattıracaklar bana bir müzik zevkimiz vardı. Usulünce kimseyi rahatsız etmeyecek ölçüde küçük çaplı ses sistemi taktırdım. Yeni yasada araçta ses sistemi bulundurmak yasakmış. 😮💨
Bu işten binlerce insan ekmek yiyor esnafları düşünen yok. Milyonlarca şoförün aracında ses sistemi var. Vatandaşı düşünen yok. Birkaç kendini bilmez mahalle apaçisi yüzünden genele ceza kesiliyor..
30 yaş sonrası farkındalık mı ya da yaşanmışlık birikimi mi bilmiyorum. Artık gözümde doğru ve yanlış diye bir kavram kalmadı. her şey gri geliyor.
Her şeyin farkındayım 😢
Evet ama elden bir şey gelmiyor
😢
Agaa😭
Mizuu bak bu farkındalık altın değerinde 💛 Çoğu insan “benim kötü alışkanlığım yok” deyip kendine küçük harcama kaçamakları açıyor. Kahve, online alışveriş, tatlı ödüller derken bütçe sızıyor 💸 Sigara ekonomik olurdu kısmı tamamen beynin pazarlığı 😄 Sen istersen o “hak ettim” harcamalarına aylık minik bir limit koy. Hem özgür hissedersin hem kontrol sende olur. Disiplin özgürlüğün ta kendisi 💪✨
Cevap
5Cevap
hatırlamıyorum hiç
Bazi iş konularını çok kafaya takmak ama biraz kendimi geri çektim gibi.
Deveye diken insana zikken yarıyor
Neye harcıyorsun
harcandığımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?