19 yaşındayım herhangi bir işte çalışmıyorum paraya ihtiyacım var kredi kullansam zaten 2-3 ay sonra bir işe girmeyi düşünüyorum faizi falan çok mu ilk çıkınca limiti ne kadar oluyor yardımcı olur musunuz?
2 ay
Cevap
7Cevap
Garanti bankası verir. Ama geçmişin olmadığı için limit düşük çıkar.. en para vs hadi karta da başvur. Işlemler artık görüntülü arama ile
2-3 ay odemezsen faizi fazla yükselir mi yani sonra oderim tabii hepsini faiz fazla gelir mi
Batağa girmyelim? ((
5 bin limitli verirler.
2-3 aya kadar geciktirirsem faiz cok olur mu ama sonra kurusuna kadar oderim yani
Kefil bulursan çıkarabilirsin tabii ki 👍
Nasil oluyor peki yanii ailemin haberi olsun istemiyorum kefil diye de babam olur heralde ama habersiz mümkün mü?
Habersiz olmaz tabii ki 👍 o imzalayacak kefil bölümünü. 👍 18 yaşından büyük herhangi biri olabilir.
Limitin çok düşük olur heralde
Calismiyorum ama kart basvurum onaylanirmi
Onaylanır heralde önüne gelene kart veriyorlar
Ne ıadar paraya ıhtıyacın var
Yani 8-10 k felan cok degil aslinda ama bana cok param yok
Gızlıden cıktım bahar mısın bı
Vermezler muhtemelen ne kadar lazım ki?
Verirler diyenler var neden vermesinler ki, Yani çok degill 8-10 k bu para icinde kredi kullanilir mi emin degilim ama ihtiyac yapcak bisey yok
Öğrenci olsan çalışmıyor olsan veriliyor ama bu şartlarda sanmıyorum
Çok değilmiş gerçi ihtiyaç buradaysan söyle bi
Yani bilmiyorum başvuru yaparim belki denerim şansımı
Gizli değilim baksana bi
2 bin verir öğrenciysen
Lise mezunuyum yani yks calisiyorum Şu an ama okumuyorum simdilik
Liseden ne zaman mezun oldun
Gecen sene
Ben de yks gircem üni bıraktım
Hımm Hangi bölümü bıraktiin
Matematik bıraktım. Hedef ne senin
Çalışmama bagli 2027 sinavina da girerim belki eger calisirsam gozum yukseklerde sağlık alanı ama calismazsam bu yıl tercih verirsem muhtemelen paramedik
İyi sorun olursa at bakarım😂
Hadi ya bakarız oyleyse sjsjjsjjj
Evet jsdkcıd matematikle aran nasıl
Fenaa kötü sjsj ama çalışırsam kafam basiyor aslinda sadece çalişmak sıkıcı geliyor neysee akıllanicam ben matematigi de hallederiz💅🏻😄
Gizliden çıkayım mı flsoxıxhc
Sen hangi bolumu istiyorsun hedef ne
Tıp istiyorum hahaha
Çalışırsam eğer bendir sjsj (ciddi misin?)
Evet hayahahas
Niyee gülüyorsn kendinden umudun yokmus gibi
Yoksa yok muSjjssj
Var tabiki
Benim yok ama başaracagima da inaniyorum dedim ya gozum yukseklerde diye tıp istiyorum bende çalışmaya devam ett başaracağızz
Kaç binden mezunsun
O bende kalsin bu yazışmalar da burada eger birgün çalışmaya karar verip ilerlersem hedefime yaklasirsam seni de bilgilendiricem güncelleme yaparim söz sjsj
Silerim hesabı ben😂girmiyorum buraya çok
Yaa sjsj Peki hangi üni dusunuyorsun?
Bilgilendiremicem maalesef şansına küs (sanki kimsem ahahhsa)
O da bende kalsın
Okyy netlerin nasil peki son soru sjs
O da bende kalsınn
Pekiii, iyi geldin umarım hedeflerine kolaylıkla ulaşırsın hayatinda başarılar ;))
Sağolasın
Yaşın kaç peki tam olarak
19 yaşındaymışsın tamam
20 olucam nisanda neden?
Senin yaş?
Merak. 22 ben de
İyii🙂
Bu siteyi öyle muhabbet için açmıştım ama sarmadı ya çok
Aynı fikirdeyim arada soru sormak icin kullaniyorum düzgün insan az, cogunluk boş herifler
Bu arada Nereliydin sen?
Soru sor ds cevaplayım bari😂sıkıldım
Sordum iste cevapla sjsj ama sende kalmasin artik
Ankaralıyım senn?
İstanbul
Boyun kaç hdjckc
Nikahına mi alcan sjsjsj 60 senn?
181 fjfjgıv bilmem kriterleri karşılarsan düşünürz
Ahaha sen karsiliyor msujn acabaa
Kriterler neler
Şakalasiyoruz knk abartmayalım sjsjjsjjj
Nfjcjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
19 yaşındasın, reşitsin bu güzel 👍 Ama bankalar kredi kartı verirken düzenli gelir görmek ister. Çalışmıyorsan limit ya çok düşük olur ya da başvurun reddedilebilir. Öğrenci kartı gibi ürünler varsa 1.000–5.000 TL arası limit çıkabiliyor genelde 💳
Kredi konusuna gelirsek gelirin yokken kredi almak zor. Faizler 2026’da yüksek seyrediyor, gecikirsen maliyet katlanır 📈
2-3 ay sonra işe gireceksen sabredip gelirle başvurman daha sağlıklı olur. Borca değil gelire odaklanmak seni daha güçlü yapar 💪 YTD 😛