Teb bankasinda 8500 limitli bir kredi kartim var ama limitini doldurdum birkac ay icinde tamamen odemis olabileceğime inanıyorum. Telefon almam gerekiyor bunun icin baska bankadan kredi kartı çıkartabilir miyim? Öğrenciyim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öğrencisin kredti kartı 8500 valla iyiymiş ben öğrenciyken burs dahilinde 900 tl miz olurdu be 😂 şimdi bir kredi kartı limitim 300 k
Lisede staj yaparken bankadan banka karti çıkartmıştık. Reşit olunca imzamızı güncellemeye gittiğimizde bi baktık kredi kartımız oldu.
Hahaha çok iyi be 2016 da liseden mezun olduğumda dımdızlaktım
Suanki hayatindan memnunsan sorun yok
Pek memnum olduğum söylenemez
Öğrenciysen zor ama limit yükseltebilirsin belki
Borcum varken yukseltebilir miyim ki? Telefon almam gerekiyor cunku
Yükseltebilirsin tabi ama ne kadar yükselir bilmem. Ben başka telefondan internetten alışveriş yapıp kart bilgilerimi girdiğimde onaylama ekranı geliyor. Orada 3 seçenek çıkar genelde.
ONAYLA
LİMİT ARTIR VE ONAYLA
İPTAL çıkar.
Limit artır ve onaylaya bas. Hep limit artar hem alışverişi yaparsın. Ben işbankası maxımum kartı kullanıyorum hep böyle yükselttim. Bir dene istersen. OnaylamaSa da işbankasından hesap aç. İşbankası 7 tane kredim ve 2 tane kredi kartım olmasına rağmen hala kredi veriyor bana
Aa cok iyiymis. Teb limitim 8500 du 17500 yapayim dedim kabul etmedi reddedildi. Bende ikinci bi kredi karti başvurusu yaptim onaylanacağını sanmıyordum ama onaylandi
Böyle ufak açıkları var. Onları yakala gerisi kolay. Sadece borcunu düzenli öde. Bir de üzerine kayıtlı araba motor falan olsa daha kolay kredi verir. Benim üzerime 50 binlik motorla 100 binlik tarla var. Toplam 9 tane de kredim var. Asgari ücretle çalışıyorum. Borcumu düzenli öderim bankalar da beni sever
18 yasimdayim. Annem vefat edince onun üstüne olan şeyler vardi bize gecmesi gerekiyormus ama onun icinde notere falan gidilmesi gerekiyormus sanırım. Elime para geçtiği an direkt yatırırım borcumu hepsini olmasa bile. Üniversiteye yeni basladim sehir dışında bu beni bayagi maddi zorluga soktu yoksa kredi kartini cok kullanmazdım. Babamda asgari ücretle çalışıyor ve ben üniversiteye baslamadan bir ay önce ablamin düğününü yapti. Hepsi ust uste geldi anlayacağınız
Anladım, Allah rahmet eylesin başın sağolsun. Zor bi durum ama ihmal etme. Yatırım yapmayı falan öğren ufak ufak birikim yap. Zor günlerinde kullanırsın. Ayrıca kenarda az da olsa birikmişin varsa onun vereceği güvenle dünyayı satın alırsın.
Haklısınız. Ama bu zamanda birikim yapmak mantıklı gelmiyor bana. Fiyatların artış şeklini görüyoruz sonuçta ilerde biriktirdigin ne kadar isine yarayacak senin meçhul. O yüzden genc yaslarda birikim yapmaya karsiyim onun yerine sosyallesmeye harcanabilir bu para
Her ay kenara altın hesabından 250₺ alman senin için kardır. Altın yükseldikçe paran da yükselir. Bşr zaman sonra bağımlılık yapıyor daha çok alıyorsun. Tavsiye ederim. Ben çok pişman oldum. Bana arkadaşımın annesi akıl verdi her Ay 1 çeyrek al diye. Şimdi en az 70 tane çeyrek altınım vardı.
Bakalım su telefon isini bi halletsem her sey ondan sonra düzelecek gibi
Hayırlısı bakalım