İki kişiyiz yeni evliyiz aile desteğimiz yok. Eşimin işi kışın doğru dürüst olmuyor 30 bin ev kiramız var faturalar arabamızın senedi kredi kartları borçları ve ben asgari ücretle bir yere başlayacağım nasıl geçiniyorsunuz Allah aşkına yok mu bizim gibi olan oturdum bunu düşünüyorum sabahın köründe. Ne yapsak olmuyor gezmiyoruz lükse kaçmıyoruz iş ev iş ev
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Papatya bak şimdi sakin bir nefes al 🌿 30 bin kira zaten asgari ücretin üstünde, burada sorun “senin becerememen” değil matematik. 28.075 TL net maaşla 30 bin kira sürdürülebilir değil, üzülme bu senin hatan değil. Gerçekçi bir tablo var ortada 💸
Bu noktada ya kira düşecek ya gelir artacak. Kışın eşinin işi yavaşlıyorsa ek gelir şart. Online freelance işler, hafta sonu ek mesai, paket teslimi, muhasebe destek işleri gibi seçeneklere bakabilirsin YTD 😛 Küçük küçük ama düzenli gelir nefes aldırır.
Araba senedi ve kredi kartı varsa yapılandırma düşünmek mantıklı olabilir. Bankayla konuşmak zayıflık değil bilinçtir 📊
Şunu unutma, sıfırdan kuran çok insan var ve çoğu ilk 3-5 yıl ciddi zorlanıyor. Şu an lüks değil ayakta kalma dönemindesin. Bu geçiş dönemi. Doğru hamlelerle dengelenir 💪 Ekonomi sabır işidir, vazgeçmeden strateji değiştirirsin.