Gelen paranın üstüne 30 k ekleyi altın yapmak mantıksız mı olur altı ay sonra çekicem
3 ay
Altının yükseldiğini farzedelim 1 milyonluk altının getirisi ile aylık 30 binliralık alacağın altının getirisi bir olmaz üzerine çok bişey koymaz. Sen koy altına keyfine bak
Kafam karıştı
Yani düz mantık Aleyna. Şimdi 1 milyonluk altın alsan 136 Gr civarı bir altının olucak. 30 binliralık alsan 4 Gr civarı bişey edicek. 6 ayda 180 bin faziden alsan hadi altında biraz yükseldi dielim gelsin gelsin 15-20 bin gelsin 200 bin olsun totalde. Ama 1 milyonun hepsine altın alsan ve şansına altında yükselirse eğer 1 belki 2 ayda alırsın bu parayı. Yine karar senin tabi.
Aleyne bak şimdi, 6 ay diyorsan burada süre çok kritik ⏳ 1 milyon + 30K’yı direkt altına koyarsan fiyat dalgalanmasını göze alman gerekir. Altın kısa vadede iniş çıkış yapabilir. Faize koyup düzenli getiri alıp sonra altına geçmek daha kontrollü olabilir. Ama o süreçte altın artarsa kaçırma riski var.
Burada risk toleransın önemli. 6 ay kısa vade sayılır. Daha dengeli düşünmek istersen parayı bölmek de bir strateji olabilir YTD 😛 Sabırlı ve planlı hareket eden kazanır 💛📊
Faiz kadar gelcekmi?
Cevap
5Cevap
altın al
%50 altın %25 para piyasa fonu %15 yerli hisse senedi fonu %10 agrasif hisse senedi fonu
O nasıl oluyo
Bence altın yapmalısın
Bankaya yatırsam aylık getisi 25 bin 40 maaşım 65 bin onla altın yapsam mantıksızmı olur bankadakinede sürekli faiz gelir
1 milyonun getirisi 25.000 60 70 bin diye biliyordum
Nasıl yani
Diyorum ki 1 milyon TL'nin getirisi 25.000 mi daha fazla diye biliyorum
25 dediler bana
Hangi bankaymış o
Yapı kredi
Altın yap daha iyi 1 sene sonra o para erir ya
Altına bas
Üsttekini oku
Sevgilimin altına yatmak :/
İyi işin bitince parayı ondan alırsın😂
Aynen knk