Parasına bakmayalım diyoruz yine karaktersiz çıkıyorlar. Kiminle tanışıp ilişki başlatıp da evleneceğiz. (Ben 80-85 bandında kazanıyorum)
3 ay
Parasına bakmayalım diyoruz yine karaktersiz çıkıyorlar. Kiminle tanışıp ilişki başlatıp da evleneceğiz. (Ben 80-85 bandında kazanıyorum)
Aklı başında olmayan kadınlar kendinden az kazanan erkeklere zamanla düşman olur. Kendine daha fazla tanınmış hak olduğunu düşünmeye başlar. Zamanla erkeği ezmeye, saçma sapan konuşmaya, gereksiz laflar sokmaya başlar.
Bu tarz kadınlar maalesef ilişki düşmanıdır. Aile detayı önemsiz olur. Varsa yoksa düşüncesinde ben daha çok kazanıyorum saplantısı ile yaşamaya başlar.
Aklı başında olmayan, bir çok açıdan düşünmeyen, sığ ve ilişki düşmanı kadınlarla olmayın gençler.
Bunların aksine daha derli toplu, ne istediğini bilen, düşünce yapısı geniş kadınları tercih edin..
Ekonomik olarak sizden düşük birini asla seçmeyin bir bayan olarak. Bu durum ilişkide ciddi dengesizliğe ve erkek tarafında sizin motivasyonunuzu düşürecek hareketlere sebep olur çünkü ilkel eril beyni dişinin kendinden iyi olmasına, kendisine ihtiyaç duymamasına tamah gösteremez. Elbette iyi insan bulun ama ekonomik geliri minimum sizinle aynı seviye olsun. Aşk geçici, ilişkileri saygı yürütür belli noktadan sonra ve zamanla siz de o kişiye saygı duyamazsınız. Hiç polyannacılığa gerek yok. Bir de kendinizden alt seviye bir insana safça "aman iyi niyetli ya" diye kendinizden verdiğiniz her taviz onlarda hadsizce bir egoya neden oluyor. Çevremde aldatan tiplerin çoğu fiziksel olarak çirkin ve güzel sevgilileri olan tiplerdi, bunu da ekleyeyim. Erkekte potansiyele değil olana, gözle gördüğünüze bakın. Erkekler o şekilde yapıyor çünkü, çöpten çıkma bir adam bile olsa yok sarışın yok beli ince abidik gubidik hak etmedikleri şeyleri isteyebiliyorlar. Siz de böyle olun yoksa ilkel beyinde değeriniz olmaz.
Harika yorum. . Bu da çok benzer durumda.
Cok guzel yorum yapmışsınız gercekten hayran kaldim.
Sen erkek beyni için ne hakla "ilkel beyin" diyorsun?
@xgökkuşağıx Bir erkek olarak kendi beynini istediği gibi tanımlama hakkına sahip olduğu bir gerçek sn gökkuşağı.
Saçma olmuş kendinden alt sınıfta biriyle olma diyosun aşk geçici sevgi saygı olsun diyosun zaten sevgi saygı olduktan sonra ve eş adayı düzgün olduktan sonra az kazanmasının ne önemi kalıyo en kötü senaryo ödeme yaylaşımı yapılır insanlar evlenirken ticaret yapmamalı en basit örnek vericem sırf geliri az diye kabul etmediğiniz insanı hayatınızdan çıkardınız ve zengin biriyle evlendiniz adam bir gün hastalığa kapıldı ve işi gücü bitti eee sen sırf iyi kazanıyo diye evlendin şimdi hiç kazanamıyor? Ne olucak boşanıp başka geliri yüksek biriylemi evleniceksiniz? Kendinizi pazarlamayın seçiceğiniz kişiyi ölene kadar sevgi ve saygı kriterlerine göre belirleyin yoksa bunun eskortuktan bi farkı kalmıyor
@saçmabirkişilik Genelleme yaparak değil sayın vatandaş.
İlişkide para önemli değil derdim ama karşınızdaki insanın karakterine bağlı. Doktor bir sevgilim vardı, onun yarısı kadar kazanıyordum. Sorun etmiyordu ama içten içe belki ailesi beni istemez diye daha fazla kazanma ihtiyacı hissediyordum. Şimdi ondan fazla kazanıyorum ama ayrıldık.
Diyeceğim o ki, erkekler hep içten içe kadından daha fazla kazanmak ister. Eğer aranızda sorun çıkmayacağına veya erkeğin kendini yetersiz hissetmeyeceğine eminsen devam edin.
Eskiden ben hanımın parasini yemem hatta çalışmasın diyen erkeklerle uğraşıyordum şimdi de calismayip karısının eline bakan erkeklerle uğraşıyoruz ve çoğu büyüyememis çocuk olup senin bir de annelik yapmaninistoyorlar... hiç ortalari yok erkek milletinin bence iyi analiz et... sorun az kazanması değil sorun çalışmayı seviyor olması bence
Korktuğum şeylerden
Kadın çalışınca erkek onun parasını mı yemiş oluyor?
Ne alaka?
@Frankenstein16 evet... anası bacısı oğlumun kardeşimin parasını yiyorlar diye bir de cemkiriyorlar...
her gelen güncelleme aleyhimize hiç iyiye evrilmiyorlar
Ben hala anlayamadım. Annem babam çalışan insanlardı. Hesapları ayrıydı. Şimdi böyle bir durumda nasıl para yemiş oluyor bir taraf?
@Frankenstein16 ya senin anneni babani mi konusuyoruz biz... ne alaka konuyla senin ailenin duzeninden
Mesele maaş değil ki, mesele karakter gerçekten 💔 Sen zaten güzel kazanıyorsun diye karşı tarafı maaş skalasına göre elemek seni mutlu edecek bir filtre değil bence. 55 bin alır ama vizyonu, kalbi, emeği büyük olur; 150 bin alır ama ruhu cimri olur 😅 Sen aslında güvenilir ve sağlam birini istiyorsun gibi hissettim. Sence seni en çok ne etkiliyor: hırsı mı, kalbi mi? 💫
Cevap
132Cevap
İlişki alınan paraya göre kaldıysa hiç başlamasın bence iki tarafa da hayrı olmaz...
paraya göre seçmiyorum karaktere göre seçerim.
Bende 99 bin kazanıyorum aylık maaş ve diger gelirlerle 200 u buluyor ama sen gibi iletisimi ve aklı dini imanı oara olan bütün kadınları si ktir ettim ediyorum. Sen ve senin gibilerin başkasının hayatına giripte hayat karartmamasi gerekir. Zeki olan adam anlar. Sana da çıkarsa parali mal belki kandirirsin ama oda seni her türlü tatmin edemez.
Bu ülkede eşi 40 bin alıp kirada oturup iki çocuk okutan var oda ben siz neyden bahsediyosunuz bilerek mi soruyorsunuz insanlar kendilerini kötü hissetsin diye hayırdır Koç'un torunu falanmısın bu hava ne?
O zaman çalışan kadın kendinden fazla kazanan kadına bakmayacak. Detayları duysan sok olursun. Ben anlaşamadiktan sonra bana maddi ferahlık verecek biri değil ne bu tantana dedim
Maaş skalasının çokta bir önemi yok. Karaktersiz her durumda karaktersizdir.
Bu parasız karaktersizlerden.
Kimseye aldığı maaşı sormam. Bu bence bir görgüsüzlük. İş başvurusu yapıyorsam sorarım anca maaş ne kadar diye.
Ben de hiç soramam hayatımde ilk soruşumdu. Karşıdaki getirdi o boyuta
Senden fazla alanlar da senin gibi ucuz olanlar ile muhattap olmasın o halde. Ruhun fakir çünkü. Ben nişanlım ile sevgili iken ben ondan fazla alıyordum, şimdi o benden çok fazla kazanıyor ve evleniyoruz. Ucuzsunuz
Bunların gerçek yüzü bu zaten. Filminin sonunda adam yok diye ağlayan tayfadan ahahah
Aslanın eşi de aslandır. Şöyle bir kadın inşallah hayatımıza girer beyler.
Şu biriyle tanışmak için maaş konusu açmanız okadar iticiki. Hayır konusulurda taa evlenmeye karar verınce konusulur. Sen daha dun bır bugun ıkı yenı tanıstıfın birinden maası yuzunden soguyorsab karakterını sorgula.
Onun karakteri promleydi. Bu konuları açanda kendisiydi
Yani yorumlara birsz baktıp o kişi özelinde haklı olabilirsin ayrılmakta. Lakin karaktersiz olması ayrı parasının senden az olması ayrı.
Karaktersizliği yüzünden soğuyup az para kazanmasından vuruyorsan sendende kusurabakma iyi bir es olmaz.
Demekkı yarın evlendıgınde esınle problem yasadıgında parasından vurcaksın.
Hoş şeyler değil. Soru sorma seklın yanlıs. Senın ılıskınde sorun paradan zıyadw karsıdakının sana adamlık sıfatını gecıremeyısı . guvenmemıssın.
Altta biri guzel yazmıs. O konustufun adama 200 bin maasta versen onub o huyu degısmez.
Hayır sürekli param yok diye pelesenk etmez diline adam. Bir sürü sorun vardı. Ben 55 e inanın takılmadım. O belki kompleks yaptıysa bilmiyorum. Çevremdekiler o kadar olmaz dediki ben de mi gariplik var diye buraya sordum.
Anladım sorun biraz öyle çağırıştırıyor yani dısardan paragöz biriymıssın gibi gozukuyo.. önyargıılı olduğum için hakkını helal et 🙏
Hangi yönden karaktersiz çıktı?
Eşim asgari ücret bile alsa destek açısından beni mutlu ederdi. Bir kadın iş hayatında ise ev işlerinde yükünü hafifletmeli. Kadın ve erkeğin yıpranma durumu aynı olmuyor.
Bu beyefendi de ev hanımı gibi beklentileri vardı. Beklentilerini geçtim sözünde durmama ve yalan var.
Yalanla gemi yürümez. Ev hanımı derken işten ayrıl mı demek istiyor? Yani kısıtlama v. s
Yok hem iş hem ev. Kendi hiçbir şey yapmazmış evdde.
Öyle bir dünya yok. Kadını hem işte hem evde çalıştırıp bir erkek yan gelip yatamaz. Erkek anladığı ölçüde ev işlerine yardımcı olmalı. Örneğin yemek yapmayı bilmiyorsa bile süpürge, vileda, bulaşık gibi şeyler de kolları sıvamalı. Sevdiği kadının ezilmesi ya da ekstra yorulmasını göze alan adam zaten kişisel keyfini düşünüyordur. Atacağın adımlar hayatını şekillendirecek unutma.
Asla yapamam zaten o anlayıştaki birisi ile. Yorulduğumu anlarsa yardım edermiş. Asla da anlayacak bir tipi yoktu lm
Evlilik kararı hayatını etkileyecek en temel karar şu soruları sor kendine ben bu adamı niçin, neden seçmeliyim? Empati kuramayan, anlayışsız biriyle ömür geçmez. Çocuk olsa onun bakımını da full sana iteler. Hakkında hayırlısı olsun..
Senin nezdinde konuşuyorum tamamen, karakteri yerinde ve senin fazla kazanmanı kompleks etmeyecek biriyse başla lakin başında senin ne kadar kazandığını bilmeyecek biri olması bence daha iyi olur.
Sürekli param yok muhabbeti yapıyordu
Hayır, senden düşük ücretle çalışan biriyle asla işin olmasın.
@ayyıldızgökyüzü neden peki 🤔
ya da her şey para mı sence?
@ayyıldızgökyüzü niye hersey para mı huzur sağlık saygı güven olmadıktan sonra çöp bunlar
Bu devirde her şey para emin olabilirsiniz. Sonra o kişinin gtü kalkacak bu bana baktıysa diğerleride bana bakar diyio bunu aldatacak falan o yüzden hayır.
Bence her şey para değil
Açıklamaya bak, evet işte bazı kadınların da böyle psikolojisi bozuk olabiliyor.
Psikoloji bozukluğundan değil, sen gerçekleri kendine yediremedin sadece
Kafanda kurmayı azaltsan psikolojin bir nebze iyileşebilir diye düşünüyorum, sen zengin koca bulmaya bak, tabii seni aldatmazsa ahaha
Düşük ücretle çalışıyorsun fiye kdrma bence
Asgari altı alıyorum ben ühühühühü
@Kerem0507 bu ülkede aşk karın doyurmuyor
yok apla gerek yok sakin girme o toplara.. al parani gez ye ic biriktir eglen..
Aynen 55 bin tl cok guzel bir maas bu günümüzde bence bu maasla rahat bir hayat kurulabilir senin 80-85 bandinda kazandığın Paran değil karakter önemli diyorsun ama guzel bir maas herzaman iyidir diye dusunuyorum
Valla maksat kazanmakla da olmuyor insan değilse şayet. Yeri gelşr halden anlraın aza kanaat edersin. Ama karşındakş soytarı bie olsa çok kazanmanında tadına varamazsın.
Ben de öyle yapmaya çalışıyordum. Ama karakteri de sıkıntı olunca battı o kismı da
Helali ve haramı biliyor mu? İçinde ALLAH korkusu var mı? Sözün eri mi? Emanetin anlamını ve sorumluğunu biliyor mu? Diye sorarsanız ama sizler maalesef kaç para kazıyor diye soruyorsnuz..
Bunları sordum gitti.
Şükür etmelisniz kurtulmuşsnuz

Karakter meselesi.
Parasına bakıp bir de karakter dersi vermek de tam olarak size yakışır. Umarım dürüst insanlara musallat olmazsınız. Sağlıcakla
Yarann var galiba.
var napacan merhem mi olacan
1.74 boyunda şahane bir sevgilim var. Bana maaşımı hiç sormadı bile. Sana gelince Muhtemelen gelirin kadar kısa bir boyun var ve gerçekten ülkemizdeki kızların özeti olduğun için sana teşekkür ediyorum. Sizi gördükçe sevgilime daha da bağlanıyorum, iyi ki varsınız 🌹🌺💃
Para gelir geçer, önemli olan 50 yıl sonra bile seni güler yüzle karşılayacak, bir ağaçtan çiçek koparıp verecek biriyle olmak. Bunlar olmadıktan sonra ne yapayım parası olan ruhsuzları.
Bugüne dek işi veya maaşına göre birini seçmedim. Bu saatten sonra da seçecek değilim. Kaldı ki, parasıyla aklımı ve ruhumu doyurmam da imkansız.
Herkes senin kazandiğini kazanacak diye bir kural yok ki hayatın ne getireceği belli olmuyor. Özel sektörde çalışıyor çoğu kişi bir anda çıkarabiliyorlar. Ama yaptığı iş önemli.
Eskilerin bir sözü vardı kadın malı baş tokmagı ondan aşagı olursan sürekli kafana vurur
Sizden daha iyi kazanan birini bulmanız gerekiyor veya gerçekten bunu sorun etmeyecek hoş görü
bugün bir savas cıksa o asgari ucretli parası yok denildiği için tercih etmediğiniz erkekler sizin namusunuzu korumak ve sizler rahat edesiniz diye canını verecek milyonlarca erkek var.. ama sizler kapitalist dünyanın içinde öyle şımarmış ve ölmeyecekmiş gibi yapışmışsınızki yarın öbür gün kötü günlerin gelebileceğini düşünmeden yaşıyorsunuz..
Bu zamanda kaç bin tl alırsan al bir değeri yoktur maalesef çünkü artık tl nin 1 değeri kalmadı maalesef. Lazım milyon ya da trilyon almalısın..
Kadın erkek eşit artık.
Yani milyonlarca yılın getirisi güçlü erkek arıyorsunuz bu normaldir ama öyle bir seçenek kalmadı yani.
Mirastan eşit pay al e çalış para kazan nasıl olacak?
Sana karaktersiz denk geldi diye, hep öyle olacak değil. 55 bin de gayet iyi maaş. Maaştan ziyade başka benzer şeylere yönel, meslek, kariyer olabilir ya da ortak müzik anlayışı tarzı şeyler.
O zaman ahlâklı olan kişi ile ilişki başlatacaksınız ve o şekilde bir evlilik boyutuna gireceksiniz ama siz de onu aramıyorsunuz.
Karaktere baktım olmayınca maaşina takıldım. Çünkü maddi kısımları çok diline doluyordu
Karakter değil "ahlâk", karakter başka şeydir ahlâklı olan birisi başka konumdadır.
O da yok. Sözünde durmuyor çok rahat yalan konusuyor
Demek ki tam ahlâklı değil eksiği var, bir hadiste Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur; Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’in sözlerinde ve hareketlerinde hiçbir çirkinlik bulunmadığı gibi, çirkin olan hiçbir şeye de özenmezdi. Şöyle buyururdu:
“Hayırlınız, ahlâkı en güzel olanınızdır.”
(Buhârî, Menâkıb 23, Fezâilü ashâbi’n-nebî 27, Edeb, 38-39; Müslim, Fezâil 68. Ayrıca bk. Tirmizî, Birr 47, 69)
Ben böyle şeylere takılmıyorum ya böyle şeyleri düşünen insanlar var mı yaw
Ederim. Neden olmasın. Mesleğine ve alışkanlığına bağlı. Hallederiz. Özellikle ben çalışıyorsam hiç önemli değil
Bu ülkenin neredeyse yarısı asgari ücret almıyor muydu? Herkes bu kadar yüksek alıyorsa, kim asgari alıyor? :D :D Bana biri açıklayabilir mi?
Maaşı önemli değil karakteri var mı yok mu ona bakarım para bir yere kadar yeter ama karakter her türlü yeter
İlişki yaşama kriteriniz kişinin aylık geliri ise kendinizi sorgulamanız gerekir. Bu kafayla senden az kazanan erkeğe saygı duymazsın zaten.
Eşim 42 bin maaş alıyordu şu an 70 bin yani para gelir gider kimse bilemez. Eşinizin işte devamlılığı, sürdürebilir mesleği olması önemli.
Evi varsa 55 bin ile geçinirsiniz ama senin maaşın daha fazla. Erkeğin maaşı her zaman daha fazla olmalı bilmiyorum sen karar ver
Gönül ilişkisinde bulunacağım kişilerden bordro talebinde bulunacağım brüt 100 bin altına olmaz deyip vedalaşacağım İnş
her şey dengi dengine olmalı dış görünüş kültür kazanc vs vs umarım musmutlu bir yasam herkesle olur hoşçakalın 🌺 🤗
Guzel para kazaniyorum yine yok yine yok. 30 bine calisan arkadaslarim jilet gibi arabalar almis. Bence onemli olan bereketi 😂😂😂😂😂😂
Artık açıkça maaşın miktarına mı bağlı yani ilişkiler.! Ve sizde böylesi içi boş şeyleri ilişki diye adlandırıyorsunuz öyle mi.!! 😄👍🏻
Kurduğunuz cümleye bakılırsa sizde ağır sorun var. Bu mantaliteyle kolay, kolay kimseyle mutlu bir ilişki yaşamazsınız.
Hoşlanıyorsan ilişki baslatirsin, hoslanmiyorsan baslatmazsin. Şimdiye kadar konuşmalarından da az çok karakterini belli edebilir.
bu sorunun thumbnail'inde neden Hank Moody ve Becca var? Baba - kız resmini niye ilişki sorusuna koyuyorsunuz sevgili KS? ne ayaksınız?
Eger evlilik düşünüyorsan dikkat etmen lazım. Kirada yasayacaksan zor fakat ev var dersen yine iyi
Parası önemli olmaz benim için isterse hiç çalışmasın
Bu nasıl bakış açısı kızlar midemi bulandırıyorsunuz
Ahahaha yahu paraya bakmayın paradır bugün var yarın yok
ben 45 55 arasi kazaniyorum aylik min 35 falan kendi arabam var (MERCEDES) tokide cikti 2+1 işin garibi kız gelip gidip memurda memur memurda memur dedi vurdum yol verdim yaşim 21 bilmiyorki işim otursa bi bayramda kazanacagim 210 bin tl olcak
Parasına değil karakterine bakacaksın 👍
Geliri yüksek biri zaten kolay kolay evlilik istemez çünkü düğündü, altın, eşya vs para harcamak istemez.
İlişkilerimi maaşları üzerine kurup belirlemiyorum..
boş ver para, karakter önemli. Valla netlik yok boş ver.
Soru başlığı ile yazdığın yorumlar arasında çelişki var.
şu an kazancım 110 bin lira ama hala evlenme taraftarı değilim maaştan dolayı
Kadın erkekten çok kazanıyorsa o ilişki yürümez zaten. Kendi dengine bak bence
Sanane adamın parasından senin cebine dokunmadığı sürece sanki nikahına alacak
Erkekten fazla kazandığında erkek bunu yediremiyor o yüzden hayır
120 bin kazanan adam da az arayip ilgisiz davraniyor. Buluşmaları bahaneyle erteliyor. Muhtemelen başka kizlar da var. Yani parayla da olmuyo. her şey para değil
Ee zaten karakteri shit gibi demissin niye soru açıp soruyorsun onu anlamadım
Erkek kadından her anlamda bir tık yüksekte olmalı enn kötü eşit olabilir.
Sen bu yaştan sonra parasına baksan ne bakmasan ne nenecim.
Kişilik daha önemli. İşsiz bile olsa niye kabul etmeyeyim?
Ekonomi çok kötü, aşk zaten bi yerden sonra bitiyor, o yüzden 55 bin düşükmüş
Herkesin imkanları farklı...
80-85 veren yer var mı var. Ama bir yerlerinden kan alıyorlar o parayı verirken. Ben o bantta kazandığım dönemde parayı doktorlara veriyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?