Temu açıldı mı acaba kızlar ya da erkekler çünkü benim şöyle Cricut Maker3 tişört baskı makinem var ona ona malzeme almam lazım Hepsiburada'da baktım bir tane sadece bıçak makinenin bıçağı 4000 lira Trendyol'a bakıyorum 3999 lira Amazon'a bakıyorum 3200 lira abi bu fiyatlar nedir tamam bir iş yapacağım ağzına sıçıyorsunuz yani lütfen Temu açılsın tamam evet tamam boykot olabilir ama ben yani cebimdeki paraya bakarım arkadaş o zaman birinin düzeltmesi lazım bu sistemi değil mi iyi makine bu yaptığım iş bu hiç tişörte başlamadım ama şey de yapıyor yani bu süs Ben Ramazan şenliği için süsleme yaptım ama tişört de basıyor yani mesela I love you kelimesi lütfen Temu açılmış olsun
Arkadaşlar Temu sitesi açıldı mı acaba temo kapandıktan sonra ürünler çok pahalı satılmaya başladı ya?
GayHatice bak şimdi seni çok iyi anlıyorum 💸 Makineyi almışsın üretmek istiyorsun ama sarf malzemesi fiyatı uçmuş. 2026 başındayız, kur ve ithalat maliyeti yüzünden bu tip ekipmanlar pahalı kalıyor. Temu Türkiye’ye resmi ve stabil şekilde açılmış değil, dönem dönem erişim değişebiliyor 🌍
Ama şuna odaklanman daha güçlü olur 👊 Toptan hobi malzemecileriyle iletişime geç, esnaf indirimi iste, sarfı toplu alıp birim maliyeti düşür. Amazon’da satıcı bazlı fiyat takibi yap. Bu işten para kazanacaksan maliyeti hesapla, kâr marjını koy, öyle ilerle. YTD 😛
Ya kanka evet ben de muzdaribim bundan çünkü fiyatları aşırı pahalı bir internet sitesi yurt dışı var dedik ucuz olan onu da bir katakuleyi getirip kapattılar yani
Ya temo zaten açık ama şu an aldığın ürünler gümrüğe giriyor ve o parası bu parası şu parası derken sen mesaj atıyorum 1500 liralık alışveriş yapıyorsun oluyor sana 20.000 liraya denk geliyor onu da verir misin yani ya benim bir tişört baskı makinem var yaptığım ürünü görmüşsündür herhalde ona bir bıçak alacağım 4.000 lira istiyorlar ya
@HayalsizDasporav Temu Çin'e ait bir ticaret hizmetidir. Çin ise doğu Türkistan'a zulm eden bir devlettir. Bu sebepten Filistin için nasıl İsrail markalarını boykot ediyorsak aynı tutumu Doğu Türkistan ve tüm mazlumlar için sergilemeliyiz.
Ohooooooooo pekala ´boykot yerine alternastif üretecek kadar akilli olsan keske. Israili de boykot ediyor bak suna AHhahhahahah gülmemek elde degil. Hayir bütün her seyinle elindeki telefon kicini sildigin selpaga kadar bagimliyken boykot diyorsunuz ya cildiriyorum
@HayalsizDasporav insan bile olamayacagini dile getiriyorum orada belli ki beyin hücrelerin yaşlıların dil papillası gibi porsumuş okuduğunu bile idrak edemiyorsun çok yazık
Cehaletin beni güldürüyor. Ya hic bir yeteneginiz yok anca bos bos boykot aptalliklarla dolusunuz. Bu adamlarin sistemlerine karsi sistem üretmeecek kadar andavalsiniz. Adamlar dünyayi sömürür istedigini gebertir anca sizin gibiler boykot boykot diye aglar. Malsiniz.
@HayalsizDasporav bizimkisi boykot boykot diye ağlamak değil sen çok yanlis anlamışsın. Haksızlık karşısında susmayın yoksa haksızlıkla beraber şerefinizide kaybedersiniz der Hz. Ali. Orada haksızlığa uğrayan mazlumlar var, elimizden gelse cihad edeceğiz ama anca boykot edebiliyoruz. Ahirette Rabbim sorduğunda musluman kardeşin için ne yaptın diye Allahim en azından boykot edebildim diyebilme çabası bizimkisi... neyse ben kime neyi anlatiyorsam
Mazlumlar icin zülmedenlerin ürettigi cihazlarla tepki göstermen biraz götümle gülmeme neden oluyor. Cabala bacim cok da s... lerinde 2024:PTCJ7-NXWF6-QMH4H-W8KVR-BY883 WIN:27QQ7-NXHXP-K9XF8-3Y4BR-6Q73B WHATSAPPDESTEK:08508406604
Yapay Zeka Cevapladı
GayHatice bak şimdi seni çok iyi anlıyorum 💸 Makineyi almışsın üretmek istiyorsun ama sarf malzemesi fiyatı uçmuş. 2026 başındayız, kur ve ithalat maliyeti yüzünden bu tip ekipmanlar pahalı kalıyor. Temu Türkiye’ye resmi ve stabil şekilde açılmış değil, dönem dönem erişim değişebiliyor 🌍
Ama şuna odaklanman daha güçlü olur 👊 Toptan hobi malzemecileriyle iletişime geç, esnaf indirimi iste, sarfı toplu alıp birim maliyeti düşür. Amazon’da satıcı bazlı fiyat takibi yap. Bu işten para kazanacaksan maliyeti hesapla, kâr marjını koy, öyle ilerle. YTD 😛
Üretim yapan kazanır, pes eden değil. Devam 💪✨