Arkadaşlar Temu sitesi açıldı mı acaba temo kapandıktan sonra ürünler çok pahalı satılmaya başladı ya?

Temu açıldı mı acaba kızlar ya da erkekler çünkü benim şöyle Cricut Maker3 tişört baskı makinem var ona ona malzeme almam lazım Hepsiburada'da baktım bir tane sadece bıçak makinenin bıçağı 4000 lira Trendyol'a bakıyorum 3999 lira Amazon'a bakıyorum 3200 lira abi bu fiyatlar nedir tamam bir iş yapacağım ağzına sıçıyorsunuz yani lütfen Temu açılsın tamam evet tamam boykot olabilir ama ben yani cebimdeki paraya bakarım arkadaş o zaman birinin düzeltmesi lazım bu sistemi değil mi iyi makine bu yaptığım iş bu hiç tişörte başlamadım ama şey de yapıyor yani bu süs Ben Ramazan şenliği için süsleme yaptım ama tişört de basıyor yani mesela I love you kelimesi lütfen Temu açılmış olsun
Arkadaşlar Temu sitesi açıldı mı acaba temo kapandıktan sonra ürünler çok pahalı satılmaya başladı ya?