burada bu zamanlar para kazananlar var mı? Bu fiyatlara bu arabalara sahip olmak nasıl bir duyguydu?

burada bu zamanlar para kazananlar var mı? Bu fiyatlara bu arabalara sahip olmak nasıl bir duyguydu?

O zamanlar 30 bindi gittim galeriye bile baktım beğendim Corsa alacaktım, başka sebeplerden almaktan vazgeçtim. Şimdi araç, almak dışında aşırı masraflı hiç girmeyin. Bugün biri son zamlarla birlikte arabamı satmayı düşünüyorum diye soru açmışti. Ülkeyi ne hale getirdiler birde bunlara ödül gibi teşekkür edip mühür bastı bu milletin çoğu. Sonuçtan memnun anlaşılan çoğunluk...
Bu fiyatlar zamanına yılına göre orta gelirli insanlar için ulaşılabilir rakamlardı
Ama şimdi bu resimdeki arabaları bu paralara bırak kendisini jant lastiklerini alamıyor insanlar
Ülke daha daha daha dahada fakirlesiyor her saniye
Aksini savunan ya beyinsiz ya da hirsizdir 😂
Özlüyorum tabi o zaman bile pahalı derdik ama şimdiye bakınca o zamana ucuz diyoruz bizde Renault 19 Europa vardı 2008 yılında 10 bin TL satıldı 2009 da Vectra C aldık 23 bin TL ye şimdi bu fiyata araba bulamıyoruz şaka gibi ya
Eskiden o fiyatlarda yüksek geliyordu ama alım gücü daha iyiydi. Hatta asgari ücretli biri taksitle ve biraz zorlayınca sıfır polo alabiliyordu. Şimdi hayalini bile kuramıyoruz
Evet aynen öyle. Biriktirerek imkansız değildi fakat şu an maaşlı normal birisi için imkansız maalesef.
Cevap
11Cevap
Eskiden o fiyatlarda sıfır araba alınıyordu; ama şimdiki kadar zor değildi. Aynı dönemde Sıfır km VW Polo'nun yarısı kadar değerinde 2. el 2002 Renault Clio Symbol almıştık. (Yıl 2012)
Her dönem için kendi fiyatları pahalıdır. Elbette insan özler ama zaman geçiyor maalesef..
Evet eskiden fiyatlar iyiydi
O fiyatlar da o zamanlarda zordu ama yine alabiliyorduk şimdi de zor yine alabiliyoruz yani degisen bir sey bu fiyatlara baktiginda şimdiye gore iyi ama o zamanda da şimdiki gibi böyleydi
Fakat o zamanlar biriktirilerek alınabilirdi ama şu an bu zor gibi.
Bazen, ailem euro kazandığı için zamlardan etkilenmiyoruz.

Miktar aynı ama paranın değeri yok.
Kardeşim o zaman da bu paralar az para değildi. Şimdi o zamanın biraz daha fazla üstü işte.
Evet ama en azından o zamanlar mesela bir öğretmen biriktirip ayağını yerden kesecek bir şeyler alabilirdi şimdi öyle bir durum imkansız sanki sadece maaşla.
İkinci elden devam
Eskiden daha kolay alınıyordu hatta poloyu herkes borcla morçla da olsa alabilirdi. Şimdi nerdeee
Ahhh aahhh su fiyatlara araba mi varmis be vy anasını
Vay ag fiyatlara bak yakılır buna
Çok fazla
Göz yaşım pıt :')
iPhone 14 pro Max 87 bin kusur
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?